Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 18 February 2013

Jawapan untuk soalan mereka | Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab

  Assalammualaikum, peace upon you.
Hope korang berpuas hati lah dengan jawapan shida ya :) kalau rasa korang nak tanya lagi tunggu shida keluar lagi entri soal jawab ni ok, cukup setakat ini, boleh tahan juga soalan yang diajukan berpeluh shida type hehee :p Ada juga beberapa soalan yang shida tak dapat jawab sebab memerlukan hujan-hujan dan huraian yang panjang untuk korang lebih memahami jawapan dia, yang itu nanti shida buat satu entri untuk jawapan yang special macam tu ok. Jom layan santai-santaibaca soalan mereka dan jawapan yang shida beri :)
Tamat sudah :) best juga sekali sekala buat macam ni santai-santai je :)
sorry shida publish entri ni lambat tak tepati masa pula ^_^



49 comments:

  1. terjawab sudah persoalan.mestilah biru tu ada kan.kalau tak,bukan blog shida namanye tu..gadis biru la katakan..(:

    ReplyDelete
  2. fuyooo ramainye peminat heheh dah makan? huu jawab2 ><"

    ReplyDelete
  3. Wah, bestnya. Sebelum ni busy, banyak kerja sekolah. kalau lah saya on. dah lama tanya akk macam-macam. ^_^

    ReplyDelete
  4. tertiba remy segan pula nak komen......he3

    ReplyDelete
  5. Wah best lah dik shida nie..nak kenal-kenal shida lebih lanjut..hihi.. :)

    ReplyDelete
  6. wahhh..sempoi.. :)
    terima kaseh jawab semua soalan ye shida.. :)

    ReplyDelete
  7. wow soal jawab retis. hehe :) gelak2 lak baca soalan

    ReplyDelete
  8. yeah..dpt jwpn..hehe..:D

    xnk belanja..tp nk kena belanja..ahhaha

    ReplyDelete
  9. Salam dear,
    I missed the session la, ok next one hopefully dapat join, good job u do here ;)

    ReplyDelete
  10. terime kasih atas jawapannya.. hehehe...bru thu bnyk info psl akk shida...mcm tnye retis da...hehe...oppss lupe, mmg retis pn :D

    ReplyDelete
  11. seperti forum konsultasi ya, kontan sekali jawabnya. :D

    ReplyDelete
  12. Lorr.. sy terlepasss sesi tuuu. Hihi.. ramainya peminatttt

    ReplyDelete
  13. banyak nye syida, best la plak baca,,hik3

    ReplyDelete
  14. waaa.. dah macam retis dah jawab soalan.. haha :P

    ReplyDelete
  15. tu dia.. semua soalan sudah terjawab..harap semua berpuas hati..hehe

    ReplyDelete
  16. Salam shida.

    hahaha, seronok jugak sesi soal jwb camni kan shida ^_^

    Thanks ya sudi jwb soklan lana :)

    Nak amik kesempatan ni gak tuk wish tahniah sbb follower dah jangkau 4000 ^_^

    ReplyDelete
  17. hee, semua soalan nk ditanya telah trjawab.. :D nice, rugi xdpt tnya kak shida..huhhu

    ReplyDelete
  18. byk btul soklan shida kne jwb, hehe.. >_<

    ReplyDelete
  19. wah.. ramai betul yang curious pasal shida,, hehe,, sukenye :D

    ReplyDelete
  20. Wahhh.. dah ada jawapan ^_^ hee

    ReplyDelete
  21. tak sempat aku nk tnya hg shida heheee :D

    ReplyDelete
  22. hehehe..best lah..tersenyum sorang2 bila baca..dah tutup ye kak shida..saya terlepas sudah.

    ReplyDelete
  23. bila buat segmen ni? camne leh terlepas ni huhu

    ReplyDelete
  24. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  25. wah nak main!nak main!nak main!

    nak tanya lagi boley..

    err shida suka afzal tak?aww

    (blushing sambil geget2 ujung sapu tangan)

    hahaha

    ReplyDelete
  26. wah dah terjawab segala persoalan.. kalau aida nak tanya, aida terus call shida boleh? haha.. apa2 pun shida memang seorang blogger yang baik, peramah dan murah hati.. sayang shida selamanya :)

    ReplyDelete
  27. xsempat nak taye yer...kuar jwapan dh..hihihi..lme tak ke sini la mkne ye tu kan ^^

    ReplyDelete
  28. ramai peminat ni..maklum la orang popular..heheh

    ReplyDelete
  29. Haha , 1st tanye tue .. kahkahkah

    ReplyDelete
  30. shida,sama la kita...nak dikatakan 24 hours online,bhahahaha....

    ReplyDelete
  31. sportingnya shida. confirm lepas ni meletup-letup :p

    ReplyDelete
  32. sggup bhujan dpn arhnu ye..syg shidaa..

    ReplyDelete
  33. HEHEHHEE.. rajin betul shida jawab semua soklan ya... ooo shida kerani rupanya.... sebelum ni xtau...

    ReplyDelete
  34. wahhh..da cam artis dah tuu..ehehehee

    ReplyDelete
  35. suka baca jawapan2 ni..hehehe..kak mv terlepas nak menanya..

    ReplyDelete
  36. terjawab sudah soalan tu semua, puas hati dgn jawapan shida. Terima kasih =)

    ReplyDelete
  37. bagus shida ni.. rajin wat sesi soal jawab ni :-)

    ReplyDelete
  38. hehehehe. terjawab sudah segala persoalan haa :D blogger peramah dimenangi oleh kak shida :D

    ReplyDelete
  39. bagus la shida buat mcm ni...dpt tau juga serba sikit psl shida

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.