Jawapan untuk soalan mereka | Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab | Dunia sebenar Shida Jawapan untuk soalan mereka | Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 18 February 2013

Jawapan untuk soalan mereka | Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab

  Assalammualaikum, peace upon you.
Hope korang berpuas hati lah dengan jawapan shida ya :) kalau rasa korang nak tanya lagi tunggu shida keluar lagi entri soal jawab ni ok, cukup setakat ini, boleh tahan juga soalan yang diajukan berpeluh shida type hehee :p Ada juga beberapa soalan yang shida tak dapat jawab sebab memerlukan hujan-hujan dan huraian yang panjang untuk korang lebih memahami jawapan dia, yang itu nanti shida buat satu entri untuk jawapan yang special macam tu ok. Jom layan santai-santaibaca soalan mereka dan jawapan yang shida beri :)
Tamat sudah :) best juga sekali sekala buat macam ni santai-santai je :)
sorry shida publish entri ni lambat tak tepati masa pula ^_^



49 Jari Ohsem:

Azhafizah Md Nor said...

terjawab sudah persoalan.mestilah biru tu ada kan.kalau tak,bukan blog shida namanye tu..gadis biru la katakan..(:

xila dot said...

fuyooo ramainye peminat heheh dah makan? huu jawab2 ><"

Hanis Farhana said...

Wah, bestnya. Sebelum ni busy, banyak kerja sekolah. kalau lah saya on. dah lama tanya akk macam-macam. ^_^

Remy hazza said...

tertiba remy segan pula nak komen......he3

Nao Mei said...

Wah best lah dik shida nie..nak kenal-kenal shida lebih lanjut..hihi.. :)

Cik Nur said...

wahhh..sempoi.. :)
terima kaseh jawab semua soalan ye shida.. :)

Emas Putih said...

wow soal jawab retis. hehe :) gelak2 lak baca soalan

Lyeen De Syifa said...

yeah..dpt jwpn..hehe..:D

xnk belanja..tp nk kena belanja..ahhaha

Nastyna said...

Salam dear,
I missed the session la, ok next one hopefully dapat join, good job u do here ;)

Nadia Johari said...

mcm wrtwn tnyer kt artis..hehe

C.T.K said...

terime kasih atas jawapannya.. hehehe...bru thu bnyk info psl akk shida...mcm tnye retis da...hehe...oppss lupe, mmg retis pn :D

Hyeongnim Wan said...

seperti forum konsultasi ya, kontan sekali jawabnya. :D

NinaAz said...

Lorr.. sy terlepasss sesi tuuu. Hihi.. ramainya peminatttt

trah zain said...

banyak nye syida, best la plak baca,,hik3

ejulz said...

waaa.. dah macam retis dah jawab soalan.. haha :P

azizah :) said...

tu dia.. semua soalan sudah terjawab..harap semua berpuas hati..hehe

Eca Dwinky Asha said...

next time buat lagi.kuikuikui.

Tinta Lana said...

Salam shida.

hahaha, seronok jugak sesi soal jwb camni kan shida ^_^

Thanks ya sudi jwb soklan lana :)

Nak amik kesempatan ni gak tuk wish tahniah sbb follower dah jangkau 4000 ^_^

Seneorita Baharin said...

hee, semua soalan nk ditanya telah trjawab.. :D nice, rugi xdpt tnya kak shida..huhhu

patriq said...

blh x nk tanya lg hehee..

Nisa Greennnpanda said...

byk btul soklan shida kne jwb, hehe.. >_<

Nurmujahidah Ismail said...

wah.. ramai betul yang curious pasal shida,, hehe,, sukenye :D

hazwan hairy said...

wahh sgt menarikk...

Sally Yatiey said...

Wahhh.. dah ada jawapan ^_^ hee

mummyriena said...

tak sempat aku nk tnya hg shida heheee :D

Nurul Aini said...

hehehe..best lah..tersenyum sorang2 bila baca..dah tutup ye kak shida..saya terlepas sudah.

Phat said...

bila buat segmen ni? camne leh terlepas ni huhu

Mimi Azirah said...

mcm2 ada

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

afzalsukasuki said...

wah nak main!nak main!nak main!

nak tanya lagi boley..

err shida suka afzal tak?aww

(blushing sambil geget2 ujung sapu tangan)

hahaha

Diari Si Froggie said...

wah dah terjawab segala persoalan.. kalau aida nak tanya, aida terus call shida boleh? haha.. apa2 pun shida memang seorang blogger yang baik, peramah dan murah hati.. sayang shida selamanya :)

ayut said...

xsempat nak taye yer...kuar jwapan dh..hihihi..lme tak ke sini la mkne ye tu kan ^^

diana said...

ramai peminat ni..maklum la orang popular..heheh

Aiman Aziz said...

Haha , 1st tanye tue .. kahkahkah

Leeza dayasari [santai leeza] said...

wow.. byk gak yg leeza tahu. haaa

onie said...

shida,sama la kita...nak dikatakan 24 hours online,bhahahaha....

Nurul Faiz said...

sportingnya shida. confirm lepas ni meletup-letup :p

nuyui a.k.a miss YUI said...

sggup bhujan dpn arhnu ye..syg shidaa..

jaakechik said...

HEHEHHEE.. rajin betul shida jawab semua soklan ya... ooo shida kerani rupanya.... sebelum ni xtau...

edNA tinynasweet said...

kawen,jangan lupa jempot ye..

Nyue said...

wahhh..da cam artis dah tuu..ehehehee

Mrs Velentine said...

suka baca jawapan2 ni..hehehe..kak mv terlepas nak menanya..

fieda said...

wah...ramai bertanya tu..

baby comel said...

terjawab sudah soalan tu semua, puas hati dgn jawapan shida. Terima kasih =)

IntaNBerliaN said...

bagus shida ni.. rajin wat sesi soal jawab ni :-)

caliph shuriken said...

wahh, best kn layan en3 cmni ^^

Aina Areen said...

hehehehe. terjawab sudah segala persoalan haa :D blogger peramah dimenangi oleh kak shida :D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

bagus la shida buat mcm ni...dpt tau juga serba sikit psl shida

Cik Fie said...

wow ! banyaknya soalan :)