Jumpa Heliza Helmi di R&R Tapah, Perak | CoolBlog | Dunia sebenar Shida Jumpa Heliza Helmi di R&R Tapah, Perak | CoolBlog

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 14 February 2013

Jumpa Heliza Helmi di R&R Tapah, Perak | CoolBlog

   Assalammualaikum, peace upon you.
Sebenarnya shida geli hati bila semua tegur "untungla jumpa heliza" padahal dah terang-terang nampak heliza tu, heliza hanya pada board CoolBlog saja dia kan icon CoolBlog yang terlaris masa kini. Mana shida jumpa dia. Kalau betul-betul jumpa tak kan lah shida sendiri tak nak peluk dia ketika bergambar hehee^^ mana boleh lepaskan peluang bukan selalu dapat jumpa retis lagi-lagi dekat R&R kan hehee..Asyik tergelak je shida baca yang komen-komen dekat blog mahupun facebook shida. Tu yang sampai tertarik shida nak buat entri ni :) kalau ikutkan sempat jumpa MK Syahir tapi dia lambat balas Instagram shida!! masa tu shida dah bergerak semula ke destinasi :)

kalau korang lah nak jumpa siapa? kira artis malaysia lah! heliza juga ke??




33 Jari Ohsem:

Nadia Johari said...

hahha..spe xnk jumpe retis..lagi2 heliza yang comel ni..

Nastyna said...

Myself... hmmm tak tau la saper. Bukan malaysian artis jer, hatta yg keluaran negara pun tak tau sapa.

NinaAz said...

Saya nak jumpa fasha sandhaaaa. Hihi. Suka tgk fasha

cci said...

adeh..kena troll... ehee..

Mia Liana said...

lerrr... shida.... gambar poster je tu.... hehehe

Kak Mahh said...

Gambar pun dah comel lote....

kisah si dairy said...

igktan jumpe heliza helmi betul2..hehe...jumpe retis mestiler nak kene amik gambo berdua..

yang baik Ishak said...

hahaha... suka nye dapat jumpa heliza...

Seneorita Baharin said...

hee, macam real plak heliza tu.. :D hehe

Budak Kampung said...

kt econsave sini ai2 BK jumpe heliza..heliza buat xtau je dok dgn trademark dy ngn coolblog je ehehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,sbr jela..

yui pernh bdepan dgn azza elite, dafi, pnynyi gerak khas tu.. eh,lupa dah.

Che Rosliza Che Mat said...

akak ingat betul2 tadi huhuhu akak minat heliza...

Phat said...

untung la hehehe

Nurmujahidah Ismail said...

muja dah perasan awal2 lagi,, haha,, lawak lawak,, dah memang banner tu sebijik macam tuan dia kot,, kih3

Nurul Faiz said...

hehe. last jumpa artis aritu Siti Sarah masa kat IOI Mall Puchong :)

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

hehe...ingatkan jumpa btul2 =)

ANa Ahmad said...

sapa-sapa pun tak pe hehe ^^

Noor Ikmal said...

Assalam, khakhakah... rupanya yg tu... bapa Heliza ada dekat Tawau nie bertugas kalau tak silap ... meh pi sini... hahaha

Solehah Shamsuddin said...

Saya teringin nak jumpa Siti Nurhaliza dan Heliza Helmi.hehe :)

Mrs Velentine said...

ntahlah ramai sgt nak jumpa..haha

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Nurul Aini said...

Hampir-hampir tertipu..hehe..

Aku Penghibur said...

hehehehhe di mana- mana ada heliza :)

Remy hazza said...

heliza ada dimana mana....dah byk klon dia....he3

Azhafizah Md Nor said...

heliza comel..Errmm.Fiza nak jumpe Shida lah!

Cik Nur said...

kat taiping ade tak heliza...:)
teringinn cool blog pulak laa...
esok g tesco la..hihih

Mimi Azirah said...

tgk gmbr pun tau..hehehe

azizah :) said...

ala tengok pon dah tahu kat coolblog tu! hehee

sa mic said...

aip untung tu, hikhik . Asalkan dapat jumpa jugak xD

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kihkihkih dpt la jumpa juga

IntaNBerliaN said...

walaupun camtu, gambar heliza kat board tu nampak 'hidup'.. tu yg org slh paham kot.. ingat shida jumpa betoi2.. heheh

Aina Areen said...

aina nak jumpa kak shida. kak shida kan retiss jugak :P hehehe

Cik Fie said...

haha . ingatkan jumpa heliza helmi betul2 . XD