Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 14 February 2013

Jumpa Heliza Helmi di R&R Tapah, Perak | CoolBlog

   Assalammualaikum, peace upon you.
Sebenarnya shida geli hati bila semua tegur "untungla jumpa heliza" padahal dah terang-terang nampak heliza tu, heliza hanya pada board CoolBlog saja dia kan icon CoolBlog yang terlaris masa kini. Mana shida jumpa dia. Kalau betul-betul jumpa tak kan lah shida sendiri tak nak peluk dia ketika bergambar hehee^^ mana boleh lepaskan peluang bukan selalu dapat jumpa retis lagi-lagi dekat R&R kan hehee..Asyik tergelak je shida baca yang komen-komen dekat blog mahupun facebook shida. Tu yang sampai tertarik shida nak buat entri ni :) kalau ikutkan sempat jumpa MK Syahir tapi dia lambat balas Instagram shida!! masa tu shida dah bergerak semula ke destinasi :)

kalau korang lah nak jumpa siapa? kira artis malaysia lah! heliza juga ke??




33 comments:

  1. hahha..spe xnk jumpe retis..lagi2 heliza yang comel ni..

    ReplyDelete
  2. Myself... hmmm tak tau la saper. Bukan malaysian artis jer, hatta yg keluaran negara pun tak tau sapa.

    ReplyDelete
  3. Saya nak jumpa fasha sandhaaaa. Hihi. Suka tgk fasha

    ReplyDelete
  4. adeh..kena troll... ehee..

    ReplyDelete
  5. lerrr... shida.... gambar poster je tu.... hehehe

    ReplyDelete
  6. igktan jumpe heliza helmi betul2..hehe...jumpe retis mestiler nak kene amik gambo berdua..

    ReplyDelete
  7. hahaha... suka nye dapat jumpa heliza...

    ReplyDelete
  8. hee, macam real plak heliza tu.. :D hehe

    ReplyDelete
  9. kt econsave sini ai2 BK jumpe heliza..heliza buat xtau je dok dgn trademark dy ngn coolblog je ehehehe

    ReplyDelete
  10. hihi,sbr jela..

    yui pernh bdepan dgn azza elite, dafi, pnynyi gerak khas tu.. eh,lupa dah.

    ReplyDelete
  11. akak ingat betul2 tadi huhuhu akak minat heliza...

    ReplyDelete
  12. muja dah perasan awal2 lagi,, haha,, lawak lawak,, dah memang banner tu sebijik macam tuan dia kot,, kih3

    ReplyDelete
  13. hehe. last jumpa artis aritu Siti Sarah masa kat IOI Mall Puchong :)

    ReplyDelete
  14. Assalam, khakhakah... rupanya yg tu... bapa Heliza ada dekat Tawau nie bertugas kalau tak silap ... meh pi sini... hahaha

    ReplyDelete
  15. Saya teringin nak jumpa Siti Nurhaliza dan Heliza Helmi.hehe :)

    ReplyDelete
  16. ntahlah ramai sgt nak jumpa..haha

    ReplyDelete
  17. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  18. hehehehhe di mana- mana ada heliza :)

    ReplyDelete
  19. heliza ada dimana mana....dah byk klon dia....he3

    ReplyDelete
  20. heliza comel..Errmm.Fiza nak jumpe Shida lah!

    ReplyDelete
  21. kat taiping ade tak heliza...:)
    teringinn cool blog pulak laa...
    esok g tesco la..hihih

    ReplyDelete
  22. ala tengok pon dah tahu kat coolblog tu! hehee

    ReplyDelete
  23. aip untung tu, hikhik . Asalkan dapat jumpa jugak xD

    ReplyDelete
  24. walaupun camtu, gambar heliza kat board tu nampak 'hidup'.. tu yg org slh paham kot.. ingat shida jumpa betoi2.. heheh

    ReplyDelete
  25. aina nak jumpa kak shida. kak shida kan retiss jugak :P hehehe

    ReplyDelete
  26. haha . ingatkan jumpa heliza helmi betul2 . XD

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.