Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 10 February 2013

Kuala Lumpur aku datang! | Cuti Sempena Hari Tahun Baru Cina 2013

   Assalammualaikum, peace upon you.
Kali ni cuti panjang sekali lagi shida ke Kuala Lumpur, boring juga bila cuti mesti pergi KL dah macam tak ada tempat lain kan. Sebenarnya hajat utama nak sambut birthday Eca dan yang ke dua nak melawat orang sakit. Pergi pun tak lama cuma 2 hari atau 3 hari tengok keadaan la. Lepas tu balik semula ke taiping baru plan nak berjalan ke lain. Shida belum fikir lagi nak ke mana tapi rasanya nak duduk rumah je bersantai dengan blog kesayangan ni.

Semalam shida keluar ke Mall, hampir ke semua kedai tutup. Shida jadi blur nak cari hadiah eca dekat mana. Memandangkan kebanyakan kedai tuannya adalah cina so susah juga lah. Jalan punya jalan jumpa kedai 'The Gift' then tak nak fikir panjang shida sambar 1 bear yang besar dia myb sebesar eca juga hehee^^ shida beli untuk dia. Hope dia suka tapi yang pastinya dia memang suka sebabnya dia memang suka bear sekarang ni aktiviti baru. Nanti eca dah pegang bear tu shida snap satu gambar untuk korang ye :)
tempek satu gambar eca hehee ^_^




22 comments:

  1. adoiiii eca oi....comeii sangat la...femes die masuk blog kak shida

    ReplyDelete
  2. Sambut d KL. bella sambut d sabah . hehehe, sambut dgn jiran-2

    ReplyDelete
  3. KL dah lengang sikit.. ramai balik kg.. hehe.. slamat dtg ke KL>. hehe..
    selamat bercuti...

    ReplyDelete
  4. comeinya eca..!
    selamat bercuti shida..

    ReplyDelete
  5. Comelnya eca ;D
    Selamat bercuti :)

    ReplyDelete
  6. Salam shida.

    Selamat bercuti gak ya.. ^_^

    ReplyDelete
  7. hati2 n have fun.mas dok cuti seminggu ni pun planning stay umah je kut..

    ReplyDelete
  8. Hohoho comel sungguh senyum, nnt dapat bear lagi lebar senyum nyer.

    ReplyDelete
  9. manis sungguh eca senyum , hehe xD cair

    ReplyDelete
  10. oo..eca namenya..comel..waaa shida dtg kl xinform awal..tapi still xdpt jumpe sbb fiza balik kg pulak..

    ReplyDelete
  11. comeynya eca.. suka la die tu dapat bear kan kan..

    ReplyDelete
  12. klu smua dh ttup mmg ap yg ad jela digrab ye kan..hihihi.tp pmpuan suke aje klu dpt bear... :)

    ReplyDelete
  13. alamak di comment masa cuti dah abis hahahah

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.