Kuala Lumpur aku datang! | Cuti Sempena Hari Tahun Baru Cina 2013 | Dunia sebenar Shida Kuala Lumpur aku datang! | Cuti Sempena Hari Tahun Baru Cina 2013

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 10 February 2013

Kuala Lumpur aku datang! | Cuti Sempena Hari Tahun Baru Cina 2013

   Assalammualaikum, peace upon you.
Kali ni cuti panjang sekali lagi shida ke Kuala Lumpur, boring juga bila cuti mesti pergi KL dah macam tak ada tempat lain kan. Sebenarnya hajat utama nak sambut birthday Eca dan yang ke dua nak melawat orang sakit. Pergi pun tak lama cuma 2 hari atau 3 hari tengok keadaan la. Lepas tu balik semula ke taiping baru plan nak berjalan ke lain. Shida belum fikir lagi nak ke mana tapi rasanya nak duduk rumah je bersantai dengan blog kesayangan ni.

Semalam shida keluar ke Mall, hampir ke semua kedai tutup. Shida jadi blur nak cari hadiah eca dekat mana. Memandangkan kebanyakan kedai tuannya adalah cina so susah juga lah. Jalan punya jalan jumpa kedai 'The Gift' then tak nak fikir panjang shida sambar 1 bear yang besar dia myb sebesar eca juga hehee^^ shida beli untuk dia. Hope dia suka tapi yang pastinya dia memang suka sebabnya dia memang suka bear sekarang ni aktiviti baru. Nanti eca dah pegang bear tu shida snap satu gambar untuk korang ye :)
tempek satu gambar eca hehee ^_^




22 Jari Ohsem:

zakie 11 said...

adoiiii eca oi....comeii sangat la...femes die masuk blog kak shida

CiK Bella said...

Sambut d KL. bella sambut d sabah . hehehe, sambut dgn jiran-2

Remy hazza said...

ala tomei nya echa.......

maria firdz said...

KL dah lengang sikit.. ramai balik kg.. hehe.. slamat dtg ke KL>. hehe..
selamat bercuti...

Nurul Faiz said...

comelnya baby eca :)

Cik Nur said...

comeinya eca..!
selamat bercuti shida..

Sally Yatiey said...

Comelnya eca ;D
Selamat bercuti :)

Tinta Lana said...

Salam shida.

Selamat bercuti gak ya.. ^_^

MaYa MustWany said...

hati2 n have fun.mas dok cuti seminggu ni pun planning stay umah je kut..

Nastyna said...

Hohoho comel sungguh senyum, nnt dapat bear lagi lebar senyum nyer.

C.T.K said...

olololo..tomeynyer eca!!!

Nadia Johari said...

suke la die dpt bear..

caliph shuriken said...

hepi olidei, shida ^^

sa mic said...

manis sungguh eca senyum , hehe xD cair

Azhafizah Md Nor said...

oo..eca namenya..comel..waaa shida dtg kl xinform awal..tapi still xdpt jumpe sbb fiza balik kg pulak..

azizah :) said...

comeynya eca.. suka la die tu dapat bear kan kan..

ayut said...

klu smua dh ttup mmg ap yg ad jela digrab ye kan..hihihi.tp pmpuan suke aje klu dpt bear... :)

Mrs Velentine said...

hapy birthday eca comel

Aku Penghibur said...

alamak di comment masa cuti dah abis hahahah

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

eca comel sgt

Aina Areen said...

atototo, comelnya echa >.<

Cik Fie said...

alolor . tomeinya :)