Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 3 February 2013

Majlis Malam Berinai Liyana Jasmay Ala-ala Bollywood gitu!!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Majlis Malam Berinai Ala Bollywood Liyana Jasmay
credit : Blog AbgNara



21 comments:

  1. Lisa Surihani comel sangat :)

    ReplyDelete
  2. cantik2..

    tapi macam ikut cara india pulak..huhuhu

    ReplyDelete
  3. meriahnya..comel je lyana jasmay

    ReplyDelete
  4. geleng kepala nengok =) cantik,

    ReplyDelete
  5. ermmm akhirnya kau pergi jua :P

    ReplyDelete
  6. amboii ..tapi cantik..hihi

    ReplyDelete
  7. dasytnyer..majlis berinai siap pgl artis dan de tema lagi..kalo kat kmpung nad mjlis berinai mcm bersnding..

    ReplyDelete
  8. kena tukar jadi mlm bollywoood !

    ReplyDelete
  9. ala-ala kajon dah nur tgk.. :)

    ReplyDelete
  10. wahhh, cantik diaa haa. pretty zinta malaysia :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.