Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 1 February 2013

Menang Segmen Topup dari Blogger Emas Putih

   Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah dapat topup free dari segmen Blogger Emas Putih, rezeki jangan ditolak hehee. Thanks to Blogger Emas Putih a.k.a Uzu tapi sekarang dia tak ada sebab holiday ke kedah, tu dia jauhkan dari sabah ke kedah, apa dia buat kat sana? shida tahu tapi tak nak lah surprises dulu biar uzu sendiri update nanti hehee. Insyallah kalau uzu singgah perak kami berjumpa kalau tak kena tunggu lah lain kali kan :) Ohya tahniah juga kepada 19 pemenang yang lain, sama-sama dapat topup dari uzu moga murah rezeki uzu lepas ni Amin~!



28 comments:

  1. congratssss shida... kak mia pun dapat juga.... weeee.... (^_^)

    ReplyDelete
  2. untung laaa~ hehehe~ pape pun thniah drp beLog FakhRuru ^^

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum,..dunia sebenar shida... tahniah.

    mselim3

    pls :mselim3 buat segmen....sudilah kiranya shida join k..

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum shida...tahnih2 yer..

    ReplyDelete
  5. wah...syoknya..nak gakkk...hehe =)
    salam jumaat shida =)

    ReplyDelete
  6. tahniah..mcm mana phat leh terlepas ni ? hehe

    ReplyDelete
  7. tahniah shida blh lah kgsi..haha

    ReplyDelete
  8. tahniah sis :) rezeki dari Allah :)

    ReplyDelete
  9. tahniah shida...rezeki tu.....

    ReplyDelete
  10. best2x...dpt t.up....tahniah shida :)

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah . akak menang :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.