Menghabiskan sisa-sisa baki cuti Hari Raya Cina dengan blog kesayangan | Dunia sebenar Shida Menghabiskan sisa-sisa baki cuti Hari Raya Cina dengan blog kesayangan

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 13 February 2013

Menghabiskan sisa-sisa baki cuti Hari Raya Cina dengan blog kesayangan

   Assalammualaikum, peace upon you.
Time ni shida tangkap berdepan dengan rumah abang shida dekat Rawang. Rasa macam awesome awan ni time ni waktu senja lebih kurang pukul7 lebih. Kebanyakan shida banyak shared dalam Instagram shida :)
Siapa pernah main game ni? and dapat bear dalam tu? shida tak nak cuba sebab tak de bakat terpendam hehee^^ time ni  dekat AEON Bukit Tinggi Shopping Centre
 jumpa kakak Heliza dekat perhentian R&R Tapah :p shida beli white coffe bubble :) masa ni dalam perjalanan pulang ke Taiping  #homesweethome
lepas sejam berehat dekat R&R Tapah kami sekeluarga teruskan perjalanan untuk terus ke destinasi hujan panas pula. Lepas tu banyak pula kemalangan langgar belakang "ni mesti pandu laju"

shida update macam ni dulu ye :) masih rasa letih baru balik semalam kan. Shida nak mula BW ke blog kawan-kawan ni. Jumpa ya :)




27 Jari Ohsem:

Siti Anirah Azuri said...

wah p jalan2 no,,

Siti Anirah Azuri said...

amboi bestnya p jalan2..:)

Remy hazza said...

byk kisah dlm cerita nie......
selamat blogwalking shida....

ayut said...

:) tgh musim btul applikasi ni...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum syida. comelnya! sheila nak id instagram syida boleh? hehehehe

Tinta Lana said...

Salam.

Shida!! Kita excited tau lau jumpa mesin patung tu,hahahaha.

Tapi, 3,4 thun lepas, masa study. Tu pun bukan kita yg main, kita tukang arah kiri kanan je,hehehe

Che Rosliza Che Mat said...

cantik pemandangan waktu senja..

Nurul Faiz said...

game tangkap bear tu memang tak pernah dapat. huhu. Encik Suami yang suka main.

Emas Putih said...

kak heliza btui ka tipu ? haha

Zaza =) said...

heheheh...jmpa kakak heliza.. =)

Sally Yatiey said...

wahhh jumpa Kak Helizaaaa ;D hehe

Nurmujahidah Ismail said...

wah,,, layak jadi photographer ni,,, hehe

Azhafizah Md Nor said...

jalan sakan ye shida..tapi xsuke tang jam tu kan..

Cik Nur said...

jauh perjalanan..luas pmandangan... :)

untung dapat jumpa heliza....

azizah :) said...

menariknya guna sofware ni kan.. ramai org guna...

Fieda Rafli said...

wah...semua gmabr ctk2.

Nadia Johari said...

dah nk hbis cuti chinese new year..

Farah Waheda Wahid said...

cuti dipenuhi dengan jalan2...bestnya...

nuyui a.k.a miss YUI said...

besh cuti2 jln kan..hihi

Mrs Velentine said...

suka main yg main patung tue..

Aku Penghibur said...

ishh kalau ada kereta dah lame jln2 merata tempat

sa mic said...

patung tu kalau main , tak pernah nak dapat :b , asyik perhabiskan duit orang je, hekhek

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik gambar2 yg shida tangkap

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

semua gambar cantik2 la

IntaNBerliaN said...

kalau time ujan kne lbh hati2 bwk kete kan.. jln licin

Aina Areen said...

bestnyaa boleh ronda-ronda ;) hehehe

Cik Fie said...

bestnya pergi jalan2 :)