Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 13 February 2013

Menghabiskan sisa-sisa baki cuti Hari Raya Cina dengan blog kesayangan

   Assalammualaikum, peace upon you.
Time ni shida tangkap berdepan dengan rumah abang shida dekat Rawang. Rasa macam awesome awan ni time ni waktu senja lebih kurang pukul7 lebih. Kebanyakan shida banyak shared dalam Instagram shida :)
Siapa pernah main game ni? and dapat bear dalam tu? shida tak nak cuba sebab tak de bakat terpendam hehee^^ time ni  dekat AEON Bukit Tinggi Shopping Centre
 jumpa kakak Heliza dekat perhentian R&R Tapah :p shida beli white coffe bubble :) masa ni dalam perjalanan pulang ke Taiping  #homesweethome
lepas sejam berehat dekat R&R Tapah kami sekeluarga teruskan perjalanan untuk terus ke destinasi hujan panas pula. Lepas tu banyak pula kemalangan langgar belakang "ni mesti pandu laju"

shida update macam ni dulu ye :) masih rasa letih baru balik semalam kan. Shida nak mula BW ke blog kawan-kawan ni. Jumpa ya :)




27 comments:

  1. byk kisah dlm cerita nie......
    selamat blogwalking shida....

    ReplyDelete
  2. :) tgh musim btul applikasi ni...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum syida. comelnya! sheila nak id instagram syida boleh? hehehehe

    ReplyDelete
  4. Salam.

    Shida!! Kita excited tau lau jumpa mesin patung tu,hahahaha.

    Tapi, 3,4 thun lepas, masa study. Tu pun bukan kita yg main, kita tukang arah kiri kanan je,hehehe

    ReplyDelete
  5. cantik pemandangan waktu senja..

    ReplyDelete
  6. game tangkap bear tu memang tak pernah dapat. huhu. Encik Suami yang suka main.

    ReplyDelete
  7. heheheh...jmpa kakak heliza.. =)

    ReplyDelete
  8. wahhh jumpa Kak Helizaaaa ;D hehe

    ReplyDelete
  9. wah,,, layak jadi photographer ni,,, hehe

    ReplyDelete
  10. jalan sakan ye shida..tapi xsuke tang jam tu kan..

    ReplyDelete
  11. jauh perjalanan..luas pmandangan... :)

    untung dapat jumpa heliza....

    ReplyDelete
  12. menariknya guna sofware ni kan.. ramai org guna...

    ReplyDelete
  13. dah nk hbis cuti chinese new year..

    ReplyDelete
  14. cuti dipenuhi dengan jalan2...bestnya...

    ReplyDelete
  15. ishh kalau ada kereta dah lame jln2 merata tempat

    ReplyDelete
  16. patung tu kalau main , tak pernah nak dapat :b , asyik perhabiskan duit orang je, hekhek

    ReplyDelete
  17. kalau time ujan kne lbh hati2 bwk kete kan.. jln licin

    ReplyDelete
  18. bestnyaa boleh ronda-ronda ;) hehehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.