Peningkatan Rank Alexa dan Rank Malaysia yang terkini | www.duniashida.com | Dunia sebenar Shida Peningkatan Rank Alexa dan Rank Malaysia yang terkini | www.duniashida.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 16 February 2013

Peningkatan Rank Alexa dan Rank Malaysia yang terkini | www.duniashida.com

   Assalammualaikum, peace upon you.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 \/ 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 \/ 
 Alhamdulillah dalam seminggu ni dalam 4 kali perubahan dalam Ranking Alexa shida, alhamdulillah :) kemungkinan shida akan up lagi segmen review tu, apa pendapatan korang? setuju tak? Target shida untuk duduk Ranking Malaysia bawah 1k insyallah :)




23 Jari Ohsem:

sa mic said...

wah terbaiklah kak , semoga maju jaya lagi dalam blogger ni, hehe *peace

Mia Liana said...

congratssss ecaaaa...

Mia Liana said...

alamakkkkk... sorry... heheheheh... congratssssss shida...

Remy hazza said...

insyaAllah...
shida pasti boleh .....

Nurul Faiz said...

tahniah shida. kena usaha lebih tu :)

Eca Dwinky Asha said...

wah,bestnya......eca msi 4k.hahaha

-meeSUPERGIRL- said...

tahniah kak shda .. ad peningkatan :)

miz ruha said...

tahniah shida... moga tercapai target shida tu... ^_^

Kak Mahh said...

Tahniah...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

wow.. all da best kak shida.... chaiyok2...

ash said...

tahniah kak shida.. dj silent reader,, dan dj yakin kak shida akan masuk top 500 blogger malaysia tak lama lagi.. :-)

BY: djdanchef
djdanchef . blogspot . com

Sally Yatiey said...

Tahniah kak Shida ^_^

Nadia Johari said...

boleh jadi blogger famous ni..hehe

jaakechik said...

tahniah..... semoga blog shida bertambah maju...amin... :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah shida...moga bertambah maju lagi tau

C.T.K said...

tahniah2...ct jauh giler perjalanan..hahha

mummyriena said...

tahniah shida...

Mimi Azirah said...

tahniah shida

ayut said...

ranking makin nek...good job shida! ^^

Mrs Velentine said...

tahniah shida..

IntaNBerliaN said...

tahniah shida.. makin bagus :-)

Aina Areen said...

tahniahhhhhhhhh kak shida >.<

Cik Fie said...

peningkatan yang tinggi :)