Peningkatan Rank Alexa dan Rank Malaysia yang terkini | www.duniashida.com | Dunia sebenar Shida Peningkatan Rank Alexa dan Rank Malaysia yang terkini | www.duniashida.com


Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Saturday, 16 February 2013

Peningkatan Rank Alexa dan Rank Malaysia yang terkini | www.duniashida.com

   Assalammualaikum, peace upon you.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 \/ 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 \/ 
 Alhamdulillah dalam seminggu ni dalam 4 kali perubahan dalam Ranking Alexa shida, alhamdulillah :) kemungkinan shida akan up lagi segmen review tu, apa pendapatan korang? setuju tak? Target shida untuk duduk Ranking Malaysia bawah 1k insyallah :)




click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

23 Jari Ohsem:

cik lisa said...

wah terbaiklah kak , semoga maju jaya lagi dalam blogger ni, hehe *peace

Mia Liana said...

congratssss ecaaaa...

Mia Liana said...

alamakkkkk... sorry... heheheheh... congratssssss shida...

Unknown said...

insyaAllah...
shida pasti boleh .....

Dingdang said...

tahniah shida. kena usaha lebih tu :)

ecadwinkyasha said...

wah,bestnya......eca msi 4k.hahaha

-meeSUPERGIRL- said...

tahniah kak shda .. ad peningkatan :)

Unknown said...

tahniah shida... moga tercapai target shida tu... ^_^

Kak Mahh said...

Tahniah...

Leeza Dayasari said...

wow.. all da best kak shida.... chaiyok2...

ash said...

tahniah kak shida.. dj silent reader,, dan dj yakin kak shida akan masuk top 500 blogger malaysia tak lama lagi.. :-)

BY: djdanchef
djdanchef . blogspot . com

Unknown said...

Tahniah kak Shida ^_^

Nadia Johari said...

boleh jadi blogger famous ni..hehe

jaakechik said...

tahniah..... semoga blog shida bertambah maju...amin... :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah shida...moga bertambah maju lagi tau

ME CTCT said...

tahniah2...ct jauh giler perjalanan..hahha

mummyriena said...

tahniah shida...

Mimie said...

tahniah shida

ayut said...

ranking makin nek...good job shida! ^^

Mrs Velentine said...

tahniah shida..

IntaNBerliaN said...

tahniah shida.. makin bagus :-)

Aina Areen said...

tahniahhhhhhhhh kak shida >.<

Cik Fie said...

peningkatan yang tinggi :)