Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 16 February 2013

Peningkatan Rank Alexa dan Rank Malaysia yang terkini | www.duniashida.com

   Assalammualaikum, peace upon you.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 \/ 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 \/ 
 Alhamdulillah dalam seminggu ni dalam 4 kali perubahan dalam Ranking Alexa shida, alhamdulillah :) kemungkinan shida akan up lagi segmen review tu, apa pendapatan korang? setuju tak? Target shida untuk duduk Ranking Malaysia bawah 1k insyallah :)




23 comments:

  1. wah terbaiklah kak , semoga maju jaya lagi dalam blogger ni, hehe *peace

    ReplyDelete
  2. alamakkkkk... sorry... heheheheh... congratssssss shida...

    ReplyDelete
  3. insyaAllah...
    shida pasti boleh .....

    ReplyDelete
  4. tahniah shida. kena usaha lebih tu :)

    ReplyDelete
  5. wah,bestnya......eca msi 4k.hahaha

    ReplyDelete
  6. tahniah kak shda .. ad peningkatan :)

    ReplyDelete
  7. tahniah shida... moga tercapai target shida tu... ^_^

    ReplyDelete
  8. wow.. all da best kak shida.... chaiyok2...

    ReplyDelete
  9. tahniah kak shida.. dj silent reader,, dan dj yakin kak shida akan masuk top 500 blogger malaysia tak lama lagi.. :-)

    BY: djdanchef
    djdanchef . blogspot . com

    ReplyDelete
  10. boleh jadi blogger famous ni..hehe

    ReplyDelete
  11. tahniah..... semoga blog shida bertambah maju...amin... :)

    ReplyDelete
  12. tahniah shida...moga bertambah maju lagi tau

    ReplyDelete
  13. tahniah2...ct jauh giler perjalanan..hahha

    ReplyDelete
  14. ranking makin nek...good job shida! ^^

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.