Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 24 February 2013

Peningkatan Rank Alexa dan Rank Malaysia yang terkini part 2 | www.duniashida.com

 Assalammualaikum, peace upon you.
|
|
|
|
|
|
\/
|
|
|
|
|
|
\/
|
|
|
|
|
|
\/
Alhamdulillah rank alexa semakin baik :) ishh!! gembira rasa dalam hati ni :) segala usaha shida ubah blog ni semua berbuahkan hasil. Print screen yang terakhir ni shida tengok dari akaun alexa shida sendiri, maybe dalam blog belum update lagi. Tak sabar nak tunggu global rank meningkat hingga bawah 100k dan rank malaysia bawah 1k insyallah :) sama-sama kita nantikan perubahan alexa shida dari masa ke semasa shida akan update sebagai kenangan berbloging. Terima kasih juga kepada kawan-kawan yang banyak support blog shida dari biasa jadi luar biasa Alhamdulillah :)





39 comments:

  1. Alhamdulillah uzu tumpang gembira :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah ada kemajuan lagi :)

    ReplyDelete
  3. tahniah..moga blog ini akan berada di alexa rank bawak 1k

    ReplyDelete
  4. WAHHHH.. TAHNIAH SHIDAH.. KEEP IT UP BOLEH UNDER 1000 TU.. FIGHTING2

    ReplyDelete
  5. wah, cepat btl. tahniah shida. adakah semua ni kerana review alexa dulu? :)

    ReplyDelete
  6. tahniah Shida.. suka tengok awak hapy camtu =)

    ReplyDelete
  7. Tahniah...usaha pasti menuju kejayaan.

    ReplyDelete
  8. tahniah shida. teruskan usaha.

    ReplyDelete
  9. Wahh...tahniah kak shida,, mendadak peningkatannya.

    ReplyDelete
  10. wooow...tahniah shida..blog ezad tak mampu lagi nak capai alexa mcm ni...:D

    ReplyDelete
  11. wah! tahniah. boleh tingkatkan lagi tu :D

    ReplyDelete
  12. tahniah. semoga boleh capai target yaaa :D

    ReplyDelete
  13. tahniah shida...blog semakin ringan...akak suka..

    ReplyDelete
  14. Tahniah Shida...keep on blogging...^^

    ReplyDelete
  15. congratz shida.. dh hampir mcm level kak mia ni ^^

    ReplyDelete
  16. semakin meningkat...tahniah shida....

    ReplyDelete
  17. tahniah . peningkatan yang baik :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.