Peningkatan Rank Alexa dan Rank Malaysia yang terkini part 2 | www.duniashida.com | Dunia sebenar Shida Peningkatan Rank Alexa dan Rank Malaysia yang terkini part 2 | www.duniashida.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 24 February 2013

Peningkatan Rank Alexa dan Rank Malaysia yang terkini part 2 | www.duniashida.com

 Assalammualaikum, peace upon you.
|
|
|
|
|
|
\/
|
|
|
|
|
|
\/
|
|
|
|
|
|
\/
Alhamdulillah rank alexa semakin baik :) ishh!! gembira rasa dalam hati ni :) segala usaha shida ubah blog ni semua berbuahkan hasil. Print screen yang terakhir ni shida tengok dari akaun alexa shida sendiri, maybe dalam blog belum update lagi. Tak sabar nak tunggu global rank meningkat hingga bawah 100k dan rank malaysia bawah 1k insyallah :) sama-sama kita nantikan perubahan alexa shida dari masa ke semasa shida akan update sebagai kenangan berbloging. Terima kasih juga kepada kawan-kawan yang banyak support blog shida dari biasa jadi luar biasa Alhamdulillah :)





39 Jari Ohsem:

Aswan Azmy said...

congrat...

Siti Anirah Azuri said...

tahniah sis :)

Emas Putih said...

Alhamdulillah uzu tumpang gembira :)

Bro Framestone said...

Tahniah.....

www.broframestone.com

NinaAz said...

Bestnyaa. Tahniah3

Mia Liana said...

wow..... congratssss shida...

ANa Ahmad said...

Alhamdulillah ada kemajuan lagi :)

Izza Sakura said...

Tahniah.

cik laili said...

tahniah..moga blog ini akan berada di alexa rank bawak 1k

Sally Yatiey said...

Tahniah kak ;D

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

WAHHHH.. TAHNIAH SHIDAH.. KEEP IT UP BOLEH UNDER 1000 TU.. FIGHTING2

Solehah Shamsuddin said...

wah, cepat btl. tahniah shida. adakah semua ni kerana review alexa dulu? :)

Cik Nur said...

tahniah shida.. :)

ejulz said...

Tahniah.. :)

mummyriena said...

tahniah shida..mntap dah ni :)

myravea said...

Congrats shida ;)

baby comel said...

tahniah Shida.. suka tengok awak hapy camtu =)

hazwan hairy said...

tahniah! xmampu lg..

Kak Mahh said...

Tahniah...usaha pasti menuju kejayaan.

Nurul Faiz said...

tahniah shida. teruskan usaha.

Fendy said...

wahhh..hebatnya...

Nurul Aini said...

Wahh...tahniah kak shida,, mendadak peningkatannya.

Ezad Skytech said...

wooow...tahniah shida..blog ezad tak mampu lagi nak capai alexa mcm ni...:D

deno said...

tahniah kak shida... best2 :)

Dianaa said...

wah! tahniah. boleh tingkatkan lagi tu :D

Nadia Johari said...

alhamdulillah..tahniah

Aina Areen said...

tahniah. semoga boleh capai target yaaa :D

Mohd Zuhri said...



nice entry la

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dear..

Che Rosliza Che Mat said...

tahniah shida...blog semakin ringan...akak suka..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah shida ada peningkatan la

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tahniah Shida...keep on blogging...^^

azizah :) said...

mantap la shida.. tahniah2

IntaNBerliaN said...

bagus ni.. tahniah shida

Mrs Velentine said...

tahniah shida

caliph shuriken said...

congratz shida.. dh hampir mcm level kak mia ni ^^

Remy hazza said...

semakin meningkat...tahniah shida....

Cik Fie said...

tahniah . peningkatan yang baik :)

Uyul Rosli said...

congratsss kakkk.

JOM KE BLOG UYUL >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan