Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 8 February 2013

Peningkatan Rank Alexa selama 3 hari 3 jam Segmen berlangsung

  Assalammualaikum, peace upon you.
Hai korang :) hari ni shida update dulu then baru shida terjah blog korang ok, alhamdulillah petang tadi line dah ok. Rasa nak mengamuk pun ada bila line tak ada, harap je bayar mahal tapi line tak semahal yang kita bayar. Tunggu lah lepas setahun memang kena tukar dah! rasa serik pun ada. ok ok berbalik ke tajuk entri shida Peningkatan Rank Alexa selama 3 hari 3 jam Segmen berlangsung, seperti yang korang tahu sebelum ni shida ada buat segmen dimana bukan berunsurkan follow atau blogwalking tapi untuk rank alexa. Segmen ni bertujuan untuk meningkatkan rank alexa ianya juga salah satu tips dimana kita perlu mereview. Insyallah dalam masa terdekat ni shida up balik entri Segmen ni ok :) so kita tengok bagaimana hasilnya.
hari pertma
 hari kedua
 hari ketiga
setelah tamat segmen, amacam?? betul tak cakap shida??





27 comments:

  1. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make
    your point. You definitely know what youre talking about,
    why waste your intelligence on just posting videos to your blog when you
    could be giving us something enlightening to
    read?
    My web site ; replica rolex

    ReplyDelete
  2. Wah hebat la gitu shida.. bagus bagus =) tahniah ye

    ReplyDelete
  3. Wah cepatnya ranking Alexa Shida naik. Memang bagus Shida buat segmen camni. Shida, buatlah segmen ni lagi ye :)

    ReplyDelete
  4. alexa makin naik..bagus jgk buat segmen review2 alexa ni...hee...tahniah shida...

    ReplyDelete
  5. tahniah, sis punya mood memang kelaut nak join pape huhu

    ReplyDelete
  6. wahhhh... bestnye shida rank dah naik... best3 :)

    ReplyDelete
  7. Tak faham lg dgn rank alexa ni

    ReplyDelete
  8. segmen pe ni? akak nak join gak.. up entry semula ek.. hihii

    ReplyDelete
  9. betul tu shida... salah satu tips untuk naikkan ranking alexa..

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum.

    Hehehe, awal lana berblog..leh kata hari2 cek ranking, cek nuffng ni..skrg ni.. (-_-) heh3.

    Peningkatan yg bnyk. Good job dear ^_^

    ReplyDelete
  11. tahniah.....shida...dah meningkat alexa tu....

    ReplyDelete
  12. wah... peningkat yang amat baik tu.. tahniah

    ReplyDelete
  13. awesome la shida.. tahniah yer..

    ReplyDelete
  14. tahniah shida.rugi tak join..huhu

    ReplyDelete
  15. Tahniah. Tak sempat nak join sebab lupa email & pass alexa tu dulu ;D

    ReplyDelete
  16. Waa..betullah banyak perubahan.

    ReplyDelete
  17. Shida, saya nak bagi komen surprise untuk awak ni. Tadi saya tengok ranking Alexa saya, memang tak sangka apa yang saya tengok ni. Shida merupakan orang pertama yang review Alexa saya. Sekali Shida review, terus meningkat ke 100,000 anak tangga ranking Alexa. Wah tak percaya ni. Tq Shida sebab buat segmen review ni. Lain kali buat segmen ni lagi ye :)

    ReplyDelete
  18. tahniah tu pn aku naik lg aku tgk..

    ReplyDelete
  19. yup, mmg berkesan cara review cmni ^^

    ReplyDelete
  20. jom saling bertukar review...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.