Peningkatan Rank Alexa selama 3 hari 3 jam Segmen berlangsung | Dunia sebenar Shida Peningkatan Rank Alexa selama 3 hari 3 jam Segmen berlangsung

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 8 February 2013

Peningkatan Rank Alexa selama 3 hari 3 jam Segmen berlangsung

  Assalammualaikum, peace upon you.
Hai korang :) hari ni shida update dulu then baru shida terjah blog korang ok, alhamdulillah petang tadi line dah ok. Rasa nak mengamuk pun ada bila line tak ada, harap je bayar mahal tapi line tak semahal yang kita bayar. Tunggu lah lepas setahun memang kena tukar dah! rasa serik pun ada. ok ok berbalik ke tajuk entri shida Peningkatan Rank Alexa selama 3 hari 3 jam Segmen berlangsung, seperti yang korang tahu sebelum ni shida ada buat segmen dimana bukan berunsurkan follow atau blogwalking tapi untuk rank alexa. Segmen ni bertujuan untuk meningkatkan rank alexa ianya juga salah satu tips dimana kita perlu mereview. Insyallah dalam masa terdekat ni shida up balik entri Segmen ni ok :) so kita tengok bagaimana hasilnya.
hari pertma
 hari kedua
 hari ketiga
setelah tamat segmen, amacam?? betul tak cakap shida??





27 Jari Ohsem:

Anonymous said...

Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make
your point. You definitely know what youre talking about,
why waste your intelligence on just posting videos to your blog when you
could be giving us something enlightening to
read?
My web site ; replica rolex

baby comel said...

Wah hebat la gitu shida.. bagus bagus =) tahniah ye

Solehah Shamsuddin said...

Wah cepatnya ranking Alexa Shida naik. Memang bagus Shida buat segmen camni. Shida, buatlah segmen ni lagi ye :)

Ezad Skytech said...

alexa makin naik..bagus jgk buat segmen review2 alexa ni...hee...tahniah shida...

sis92 said...

tahniah, sis punya mood memang kelaut nak join pape huhu

deno said...

wahhhh... bestnye shida rank dah naik... best3 :)

aku eryati said...

Tak faham lg dgn rank alexa ni

IntaNBerliaN said...

segmen pe ni? akak nak join gak.. up entry semula ek.. hihii

Mia Liana said...

betul tu shida... salah satu tips untuk naikkan ranking alexa..

Tinta Lana said...

Assalammualaikum.

Hehehe, awal lana berblog..leh kata hari2 cek ranking, cek nuffng ni..skrg ni.. (-_-) heh3.

Peningkatan yg bnyk. Good job dear ^_^

Emas Putih said...

alhamdulillah ^^

Remy hazza said...

tahniah.....shida...dah meningkat alexa tu....

LiLy @ MaMaQiStInA said...

tahniah Shida..^^

yang baik Ishak said...

wah... peningkat yang amat baik tu.. tahniah

azizah :) said...

awesome la shida.. tahniah yer..

Mrs Velentine said...

tahniah shida.rugi tak join..huhu

Sally Yatiey said...

Tahniah. Tak sempat nak join sebab lupa email & pass alexa tu dulu ;D

Nurul Aini said...

Waa..betullah banyak perubahan.

Solehah Shamsuddin said...

Shida, saya nak bagi komen surprise untuk awak ni. Tadi saya tengok ranking Alexa saya, memang tak sangka apa yang saya tengok ni. Shida merupakan orang pertama yang review Alexa saya. Sekali Shida review, terus meningkat ke 100,000 anak tangga ranking Alexa. Wah tak percaya ni. Tq Shida sebab buat segmen review ni. Lain kali buat segmen ni lagi ye :)

mummyriena said...

tahniah tu pn aku naik lg aku tgk..

caliph shuriken said...

yup, mmg berkesan cara review cmni ^^

sa mic said...

wah taniah yer akak ;)

Azhafizah Md Nor said...

Congrats Shida..keep it up!

mr.pingu said...

jom saling bertukar review...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah yer shida

Aina Areen said...

hebatnyaaa. tahniah-2 :)

Cik Fie said...

hebat la kak :)