Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 21 February 2013

Permohonan anda telah diterima dan akan diproses Rebat 200 SKMM

  Assalammualaikum, peace upon you.
Sebelum 18.5.2013 kena fikir nak tukar telefon apa selepas Samsung Galaxy S3, actually untuk S3 shida guna untuk line maxis dan untuk telefon rebat 200 ni guna untuk line celcom. Shida memang ada niat nak tukar untuk telefon untuk line celcom shida ni juga sebabnya telefon tu dah naif sikit tapi masih ok boleh guna so memandangkan Rebat 200 ni ada shida gunalah kesempatan ni untuk beli. Mungkin Nokia atau Samsung itu saja dalam fikiran. Lepas tu tak nak lagi fikir pasal tukar-tukar telefon. Nak simpan untuk kahwin pula :) korang dah apply?



33 comments:

  1. Cik akak pun dah mohon juga...tapi bukan cik akak yang pakai...cik akak bagi kat kakak kat sekolah...

    ReplyDelete
  2. Assalam, tak lama lagi ada lah tepon baru nie.. heheh... tahniah Kak Shida... ^_^

    ReplyDelete
  3. Nur belum apply..rasa macam nak apply...hihihi

    ReplyDelete
  4. x apply lagi...
    kalau apply..xthu nak beli phone apa..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah...murah lagi lah rezeki akak. Saya nak apply tak boleh..sobsobsobs..tak cukup umur, aka bulan. hehe..

    ReplyDelete
  6. Arol belum layak apply lagi. Kakak Arol ada offer rebat dia tapi belum ada rezeki lagi nak beli telefon baru. Guna jelah yang sedia ada. :D

    ReplyDelete
  7. wah shida, nak tambah lagi satu?? bestnya. terfikir jgk nak apply, tapi masih xde idea nk beli phone apa. yg skg ni dah cukup pakai pun. dlm kepala fikir nak noteII je hehe,

    ReplyDelete
  8. dah apply tapi tak beli pon lagi..xtahu nak beli nset ape..hee

    shida..jijah tag shida..
    http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2013/02/segmen-lagu-favourite-saya-by-leeyana.html

    ReplyDelete
  9. mcm mana nak apply dia shida ?? bg la link.. hehehe and cara2..

    ReplyDelete
  10. utk yg ni ayut tak apply...huhuhu...sbb nnt guna line...bulan2x kena byar nnt.hihihi

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum, sheila pun dah apply awal bulan tu. tapi masih berfikir nak beli apa. hehehe samsung ok kot. sheila pakai samsung :)

    ReplyDelete
  12. Salam.

    Waaa..rezeki berganda2 utk shida.. ^_^

    ReplyDelete
  13. Tak cukup umur nak apply ;D hee

    ReplyDelete
  14. dah tak layak...xblh apply! hu3

    ReplyDelete
  15. waa.. best ar,, saya pun ada niat u line maxis yg dah lama tido tu,,hehe

    ReplyDelete
  16. aritu dah nak apply tapi disebabkan ada butiran yang tak lengkap terus tak buka sampai sekarang. huhuhu.

    ReplyDelete
  17. x apply sbb tepon biasa je... hihik^^

    ReplyDelete
  18. wahhhhhh shidaaaaaaa,henpon baru henpon baru,hkik

    ReplyDelete
  19. memandangkan tak print borang hari tu bila isi kena la isi balik..emm letak nama suami lah..hehehe

    ReplyDelete
  20. cehhh, kak shida nak guna handphone baru tuu :D hehehe

    ReplyDelete
  21. saya dah print,sebab adik pun yng nak..last2 ckup sebulan x claim pun..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.