Permohonan anda telah diterima dan akan diproses Rebat 200 SKMM | Dunia sebenar Shida Permohonan anda telah diterima dan akan diproses Rebat 200 SKMM

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Thursday, 21 February 2013

Permohonan anda telah diterima dan akan diproses Rebat 200 SKMM

  Assalammualaikum, peace upon you.
Sebelum 18.5.2013 kena fikir nak tukar telefon apa selepas Samsung Galaxy S3, actually untuk S3 shida guna untuk line maxis dan untuk telefon rebat 200 ni guna untuk line celcom. Shida memang ada niat nak tukar untuk telefon untuk line celcom shida ni juga sebabnya telefon tu dah naif sikit tapi masih ok boleh guna so memandangkan Rebat 200 ni ada shida gunalah kesempatan ni untuk beli. Mungkin Nokia atau Samsung itu saja dalam fikiran. Lepas tu tak nak lagi fikir pasal tukar-tukar telefon. Nak simpan untuk kahwin pula :) korang dah apply?



33 Jari Ohsem:

naomei said...

Cik akak pun dah mohon juga...tapi bukan cik akak yang pakai...cik akak bagi kat kakak kat sekolah...

Unknown said...

Assalam, tak lama lagi ada lah tepon baru nie.. heheh... tahniah Kak Shida... ^_^

Miss N™ said...

Nur belum apply..rasa macam nak apply...hihihi

Aswan Az said...

x apply lagi...
kalau apply..xthu nak beli phone apa..

Unknown said...

Alhamdulillah...murah lagi lah rezeki akak. Saya nak apply tak boleh..sobsobsobs..tak cukup umur, aka bulan. hehe..

Nadia Johari said...

reziki tu..nad x apply pun

AM said...

Arol belum layak apply lagi. Kakak Arol ada offer rebat dia tapi belum ada rezeki lagi nak beli telefon baru. Guna jelah yang sedia ada. :D

Aimacomel said...

wah shida, nak tambah lagi satu?? bestnya. terfikir jgk nak apply, tapi masih xde idea nk beli phone apa. yg skg ni dah cukup pakai pun. dlm kepala fikir nak noteII je hehe,

kisah si dairy said...

da bole beli tepon baru nie

Unknown said...

dah apply tapi tak beli pon lagi..xtahu nak beli nset ape..hee

shida..jijah tag shida..
http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2013/02/segmen-lagu-favourite-saya-by-leeyana.html

Emas Putih said...

fuiyoo nak kawin

nuyui a.k.a miss YUI said...

oh, dah apply ea..hihi.

~♥dieyba_baby♥~ said...

mcm mana nak apply dia shida ?? bg la link.. hehehe and cara2..

ayut said...

utk yg ni ayut tak apply...huhuhu...sbb nnt guna line...bulan2x kena byar nnt.hihihi

Sheila Salim said...

Assalamualaikum, sheila pun dah apply awal bulan tu. tapi masih berfikir nak beli apa. hehehe samsung ok kot. sheila pakai samsung :)

Tinta Lana said...

Salam.

Waaa..rezeki berganda2 utk shida.. ^_^

Unknown said...

Tak cukup umur nak apply ;D hee

Mrs Velentine said...

tahniah dear...so beli hp apa?

Unknown said...

dah tak layak...xblh apply! hu3

Athirah said...

waa.. best ar,, saya pun ada niat u line maxis yg dah lama tido tu,,hehe

IntaNBerliaN said...

ni yg jeles ni.. hehhe

jaakechik said...

tahniah shida!

Dingdang said...

aritu dah nak apply tapi disebabkan ada butiran yang tak lengkap terus tak buka sampai sekarang. huhuhu.

caliph shuriken said...

dh byk sy urus proses #APP ni ^^

Dayang Deno said...

x apply sbb tepon biasa je... hihik^^

Cikrosecute said...

tahniah shida...

Mek Onie said...

wahhhhhh shidaaaaaaa,henpon baru henpon baru,hkik

Unknown said...

memandangkan tak print borang hari tu bila isi kena la isi balik..emm letak nama suami lah..hehehe

Aina Areen said...

cehhh, kak shida nak guna handphone baru tuu :D hehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

shida cadang nak grab hp apa tu hehehe

Syamimi Saad said...

saya dah print,sebab adik pun yng nak..last2 ckup sebulan x claim pun..

Solehah Shamsuddin said...

dah siap apply shida :)

Cik Fie said...

untung la kak :)