Permohonan Exabytes telah lulus, Alhamdulillah | Dunia sebenar Shida Permohonan Exabytes telah lulus, Alhamdulillah

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 23 February 2013

Permohonan Exabytes telah lulus, Alhamdulillah

 Assalammualaikum, peace upon you.
Cepat juga proses permohonan Exabytes ni, shida cuma buat sekali saja permohonan terus diluluskan. Alhamdulillah mereka tak tolak. Shida email kepada mereka beri apa yang mereka nak dan terus hantar. Tak sampai 24jam pun mereka reply email dan nyatakan mereka terima dan beri shida invoice untuk isi maklumat dan send kepada mereka semula. Tak lama tu mereka beri shida pilihan banner yang berbeza harga, jadi shida semestinya tak nak semak blog dengan banner diluar blog, terus shida pilih untuk diletakkan pada ruangan sidebar yang berharga RM50 / 3bulan. Jika kawan-kawan nak apply juga boleh klik banner pada sidebar shida. Antara syarat-syarat yang dikenakan pun simple. Cuma perlu nyatakan daily traffic dan print screen traffic korang dua bulan yang lepas dan emailkan juga. Selepas mereka membuat penilaian mereka akan inform jika lulus terus isi form macam shida serta pilihan banner korang. Selepas tu baru dia bagi kod banner dekat korang. Simple kan biasa traffic yang dia perlu dalam UV 350 keatas sahaja. 

Ok Exabytes ni sama macam nuffnang cuma dia bayar kita dengan harga yang ditawarkan kepada kita, macam shida pilih banner di sidebar RM50 / 3bulan, kira macam dia beriklan dalam blog kita lepas tu dia bayar, cuma trafik kita kena maintain lah, so selepas 3bulan iklan dibuat dalam blog kita mereka akan hantar cheque ke rumah. Kalau nuffnang dia ikut per-click atau melalui iklan kekal (CPUV) yang kita dapat dan boleh cashout bila-bila masa. Exabytes cukup 3 bulan dia hantar cheque dengan harga yang dia beri pada kita, kiranya untuk banner sidebar shida ni RM50 3bulan. So far korang faham tak?

info dari orang yang pernah guna exabytes : cheque dapat sebulan selepas apply cuma banner dalam blog aktif 3 bulan, terima kasih kepada kawan-kawan yang bagi info ni :)




30 Jari Ohsem:

Nadia Johari said...

mcm2 shida beljr erk..bgusla..

deno said...

wah!!! tahniah kak shida! masyukk la kaksuda lepas ni.. heee... oh ya, mcm mana nak mohon ya? terima kasih akak :)

Mia Liana said...

wowwwww... congratsssss shida..

Cik Nur said...

alhamdulillah..Murah rezeki shida.. :)

trah zain said...

waa.. tahniah shida,,hehe (^___^)

Nurul Faiz said...

untuk apa ni shida?
promote blog kita ke?

fieda said...

kak fieda applu utk kali ke4 dh tak dpt dh shida sbb dia nk perclik la pulok..

IntaNBerliaN said...

Alhamdulillah.. tahniah shida... :)

tp akak nak gtau, cek dia hantar lbh kurang sbulan dah dapat.. kiranya bkn slps 3 bulan la... tp xtau la plak kot dia buat sistem baru... sbb akak sblm ni, 3x apply exab, 3x akak dpt cek lps sbulan :)

Arol Mubin said...

Wah! Kak Shida dah join Exabytes pulak sekarang. Alhamdulillah, rezeki blogging. Dapat jugak side income kan? :D

Yumida Huda said...

alhamdulillah..rezeki

Nurul Aini said...

Waa...tahniah kak shida. Murah sungguh rezeki kak shida.

Sally Yatiey said...

Tahniah kak ;D

onie said...

tahniah shida :)

Nurmujahidah Ismail said...

ari tu tak dpt trus putus asa,, haha

azizah :) said...

jijah pon pernah apply.. cek dapat lepas sebulan takde la tunggu lepas 3bulan iklan habis..cuma iklan jer tetap kena pasang 3bulan..

tahniah shida!

ejulz said...

Nak pasang jugak laa.. hehe. camne ek?

Tinta Lana said...

Salam.

Shida..sesuatu yang baru buat lana.

Teringin nak pasang iklan selain nuffng..tpi mengenangkn trafik n tahap keaktifan tu..hehehe.

mummyriena said...

tahniah shida masyukkk heheee :D

Mas Zull said...

assalamualaikum shida....mcm menarik jer bunyi nyer...:)

Ezad Skytech said...

RM50...sape nak bagi kan...free2 je...hee :D

Dianaa said...

macam best. nak try lah nanti. mana tau kot ada rezeki kan :)

Aina Areen said...

wahhh, nanti aina boleh laa try yeaa :)

Che Rosliza Che Mat said...

tahniah...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah shida...murah rezeki

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Alhamdulillah rezeki...Tahniah Shida..

Mrs Velentine said...

alhamdulillah rezeki shida bertambah2

Solehah Shamsuddin said...

ok dh paham shida. tp xterfikir lg nk letak or x sbb byk sgt iklan dlm blog sy ni dh.haha

caliph shuriken said...

congratz, shida.. smoga murah rezki slalu ^^

Remy hazza said...

all the best!!!

Cik Fie said...

alhamdulillah :)