Permohonan Online Telefon Pintar 3G atau Smartphone Rebat 200 SKMM | Dunia sebenar Shida Permohonan Online Telefon Pintar 3G atau Smartphone Rebat 200 SKMM

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 21 February 2013

Permohonan Online Telefon Pintar 3G atau Smartphone Rebat 200 SKMM

 Assalammualaikum, peace upon you.

Cara ingin memohon Rebat RM200 SKMM atau Pakej Komunikasi Belia, anda boleh isi borang online yang disediakan bermula Januari 2013 sehingga Desembar 2013 klik sini : Rebat 200 SKMM
 
Antara syarat-syarat Rebat Permohonan Telefon Pintar 3G :
  • Warganegara Malaysia yang berumur 21 hingga 30 tahun
  • Berpendapatan bulanan RM3000 ke bawah
  • Model Telefon Pintar 3G yang diluluskan dengan harga maksimum RM500
  • Pelanggan jalur lebar mudah alih sedia ada atau pakej baru
  • Hanya satu telefon pintar untuk satu belia

Antara telefon-telefon yang diluluskan SKMM Rebat Telefon Pintar 3G


Cara-cara memohon Rebat 200 SKMM Telefon Pintar 3
mudah kan?? selamat memohon :)




30 Jari Ohsem:

hazwan hairy said...

dah dpt..hahaha

Mrs Velentine said...

akak malas lah try2 tak dapat..hehe

Paly said...

kes brim ke ni? hehe.. paly dah dftr tp tak beli pun

diana said...

tak belia dah akak nih..heheh

diana said...

tak belia dah akak nih..heheh

Izara4eva™ said...

eh xpyh dftr prabayar apa eh ? hehe. kompius psal tu.

Emas Putih said...

dah dapat. hehehe :) InsyaAllah hujung bulan ni nak beli SIII :)

Fendy said...

dah dapat gak slip ni..hehe

Remy hazza said...

tak layak..... hu3..... jeles nie....

wawa najwa said...

saya pakai black pearl. macam galaxy gak :)

Cik Nur said...

terasa macam nak mohon la...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tak apply pun lagi.

Sally Yatiey said...

Tak cukup umur nak mohon ;D hee

ANa Ahmad said...

alooo ni leceh ni huhu bg yg enset lekeh2 ja boleh rebet huhu

IntaNBerliaN said...

wah bestnya.. akak blh mintak ke ek.. hihii

Nadia Johari said...

haishh x tau nak ke x..

nuyui a.k.a miss YUI said...

dh mohon guna nama shapit tp yui yg nak guna..nma yui adk amik =)

jaakechik said...

jaa pun apply jugak...heee... tengah duk survey henpon jer skrg nih... :)

Nurul Aini said...

Cepat2 mohon..pada yang boleh mohon, rugi ni kalau tak mohon. Harap2 tahun depan ada lagi..tahun ni tak boleh lagi..sobsobs..hee.

Nurul Faiz said...

shida tak nak beli hp baru ke? hehehe.

caliph shuriken said...

sampai abis stok NTL black pearl II & palette kn, huh...

deno said...

erk... tepon kite tak canggih la... huhu

Che Rosliza Che Mat said...

akak tak apply hihihi

azizah :) said...

dah mohon tapi syg tak print borang tu.. skrg lupa.. kena isi borang balik kot..huhuhu

nini said...

dah apply dah...tapi tak dapat lagi =(

Aina Areen said...

sepupu aina apply, dah dapat, siap dah guna lagi :P hihihi

Mohd Zuhri said...

wow smart la hnpone2 tu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak xapply pun shida

Solehah Shamsuddin said...

hehe solehah dh siap beli pn handphone nya :)

Cik Fie said...

wow :)