Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 21 February 2013

Permohonan Online Telefon Pintar 3G atau Smartphone Rebat 200 SKMM

 Assalammualaikum, peace upon you.

Cara ingin memohon Rebat RM200 SKMM atau Pakej Komunikasi Belia, anda boleh isi borang online yang disediakan bermula Januari 2013 sehingga Desembar 2013 klik sini : Rebat 200 SKMM
 
Antara syarat-syarat Rebat Permohonan Telefon Pintar 3G :
  • Warganegara Malaysia yang berumur 21 hingga 30 tahun
  • Berpendapatan bulanan RM3000 ke bawah
  • Model Telefon Pintar 3G yang diluluskan dengan harga maksimum RM500
  • Pelanggan jalur lebar mudah alih sedia ada atau pakej baru
  • Hanya satu telefon pintar untuk satu belia

Antara telefon-telefon yang diluluskan SKMM Rebat Telefon Pintar 3G


Cara-cara memohon Rebat 200 SKMM Telefon Pintar 3
mudah kan?? selamat memohon :)




30 comments:

  1. akak malas lah try2 tak dapat..hehe

    ReplyDelete
  2. kes brim ke ni? hehe.. paly dah dftr tp tak beli pun

    ReplyDelete
  3. eh xpyh dftr prabayar apa eh ? hehe. kompius psal tu.

    ReplyDelete
  4. dah dapat. hehehe :) InsyaAllah hujung bulan ni nak beli SIII :)

    ReplyDelete
  5. tak layak..... hu3..... jeles nie....

    ReplyDelete
  6. saya pakai black pearl. macam galaxy gak :)

    ReplyDelete
  7. Tak cukup umur nak mohon ;D hee

    ReplyDelete
  8. alooo ni leceh ni huhu bg yg enset lekeh2 ja boleh rebet huhu

    ReplyDelete
  9. wah bestnya.. akak blh mintak ke ek.. hihii

    ReplyDelete
  10. dh mohon guna nama shapit tp yui yg nak guna..nma yui adk amik =)

    ReplyDelete
  11. jaa pun apply jugak...heee... tengah duk survey henpon jer skrg nih... :)

    ReplyDelete
  12. Cepat2 mohon..pada yang boleh mohon, rugi ni kalau tak mohon. Harap2 tahun depan ada lagi..tahun ni tak boleh lagi..sobsobs..hee.

    ReplyDelete
  13. shida tak nak beli hp baru ke? hehehe.

    ReplyDelete
  14. sampai abis stok NTL black pearl II & palette kn, huh...

    ReplyDelete
  15. erk... tepon kite tak canggih la... huhu

    ReplyDelete
  16. dah mohon tapi syg tak print borang tu.. skrg lupa.. kena isi borang balik kot..huhuhu

    ReplyDelete
  17. dah apply dah...tapi tak dapat lagi =(

    ReplyDelete
  18. sepupu aina apply, dah dapat, siap dah guna lagi :P hihihi

    ReplyDelete
  19. hehe solehah dh siap beli pn handphone nya :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.