Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 14 February 2013

Saguhati untuk mereka dalam Segmen Exchange Review Alexa by duniashida.com

   Assalammualaikum, peace upon you.
Korang masih ingat tak shida ada buat Segmen Review Alexa yang berlangsung selama 3 hari 3 jam tu. Tapi dah seminggu berakhirnya segmen tu. Apa-apa pun terima kasih kepada yang sudi review alexa shida. Review korang juga sudah shida review juga korang boleh semak di review alexa masing-masing "jika" review tak ada minta PM shida semula ya! shida akan review semula. So sebagai tanda terima kasih dan penghargaan korang bersusah payah review alexa, shida ada saguhati nak bagi dekat peserta yang tersenarai (yang sudah review dan review sudah masuk dalam page review di alexa). Tahniah ya! bukan senang orang nak join segmen yang bagi shida kadang-kadang tak berapa faham kan. Minta pada yang tersenarai PM shida dekat Fanpage shida atau Facebook untuk beri detail : Nama+Alamat+Url Blog bagi yang pernah beri alamat tak perlu lah shida masih simpan alamatnya. Terima kasih ya :)


siapa yang tersenarai boleh klik sini : senarai pserta
Rank Alexa Terkini




24 comments:

  1. wah xsgka. thanks shida sebab bagi hadiah pada kami :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah buat yang tersenarai :) hee

    ReplyDelete
  3. hehe ada link AA kat segmen ni hehe tq sis shida :)

    AA rasa maklumat yg sis nak tu , sis dah save mybe. sebab ari tu AA ada dapat hadiah kelender dari sis tq hadiah tersebut ye :)

    entry x smpt buat sebab laptop time tu hilang pulak..nak snap pic hadiah tu x boleh ,, sbb laptop tu ja satu-satunya ada kamera.
    :'(

    ReplyDelete
  4. shida, details akak ada lagi kan?
    masa dapat kalendar tu. hehe.

    ReplyDelete
  5. Alaa...tak sempat nak join..huhu

    ReplyDelete
  6. Ada hadiah..waah..tak sangka, nanti saya pm detail ye. Terima kasih. ^___^

    ReplyDelete
  7. wah link nabila ada yg last. boleh dapat ke? hakhak. detail nabila sis ada lg tak?

    ReplyDelete
  8. wahhh...ni la suprisenya ye shida...hee...thanks..:D

    ReplyDelete
  9. akak pun pernah buat segmen review alexa ni..sebab segmen tu blog akak pernah duduk dalan rank bawah 500..tapi sekarang ni malas dah la nk fikir rank2 ni..bagi adik2 pulak..heheh

    ReplyDelete
  10. tahniah buat semua yg tersenarai.....
    dan tahniah juga utk rank alexa tu.....

    ReplyDelete
  11. Wahh.. teruja :D ekceli tak ingat pun ade join segmen akak ni. Hehe. Btw, detail Hana, akak still ade kan?

    ReplyDelete
  12. Sorry shida tak berkesempatan nak join hari tu tengah busy.=___='

    ReplyDelete
  13. haritu da buakak, pastu xfaham.. hehehe.. papepun shidah gud luck.. insyallah pagerank mantap pas ne

    ReplyDelete
  14. wah ada hadiah.. untuk jijah ada ker.. hehehe

    ReplyDelete
  15. taniah buat peserta yang bertuah ;)

    ReplyDelete
  16. ala... tak sempat nak join ari tu...
    tahniah buat mereka yang tersenarai... ^_^

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.