Saguhati untuk mereka dalam Segmen Exchange Review Alexa by duniashida.com | Dunia sebenar Shida Saguhati untuk mereka dalam Segmen Exchange Review Alexa by duniashida.com

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Thursday, 14 February 2013

Saguhati untuk mereka dalam Segmen Exchange Review Alexa by duniashida.com

   Assalammualaikum, peace upon you.
Korang masih ingat tak shida ada buat Segmen Review Alexa yang berlangsung selama 3 hari 3 jam tu. Tapi dah seminggu berakhirnya segmen tu. Apa-apa pun terima kasih kepada yang sudi review alexa shida. Review korang juga sudah shida review juga korang boleh semak di review alexa masing-masing "jika" review tak ada minta PM shida semula ya! shida akan review semula. So sebagai tanda terima kasih dan penghargaan korang bersusah payah review alexa, shida ada saguhati nak bagi dekat peserta yang tersenarai (yang sudah review dan review sudah masuk dalam page review di alexa). Tahniah ya! bukan senang orang nak join segmen yang bagi shida kadang-kadang tak berapa faham kan. Minta pada yang tersenarai PM shida dekat Fanpage shida atau Facebook untuk beri detail : Nama+Alamat+Url Blog bagi yang pernah beri alamat tak perlu lah shida masih simpan alamatnya. Terima kasih ya :)


siapa yang tersenarai boleh klik sini : senarai pserta
Rank Alexa Terkini




24 Jari Ohsem:

Solehah Shamsuddin said...

wah xsgka. thanks shida sebab bagi hadiah pada kami :)

Unknown said...

Tahniah buat yang tersenarai :) hee

Unknown said...

hehe ada link AA kat segmen ni hehe tq sis shida :)

AA rasa maklumat yg sis nak tu , sis dah save mybe. sebab ari tu AA ada dapat hadiah kelender dari sis tq hadiah tersebut ye :)

entry x smpt buat sebab laptop time tu hilang pulak..nak snap pic hadiah tu x boleh ,, sbb laptop tu ja satu-satunya ada kamera.
:'(

Dingdang said...

shida, details akak ada lagi kan?
masa dapat kalendar tu. hehe.

mujagirl92 said...

tahniah pada yang dapat :D

Ibu Aqmar said...

Alaa...tak sempat nak join..huhu

Nur Nainis said...

Ada hadiah..waah..tak sangka, nanti saya pm detail ye. Terima kasih. ^___^

Unknown said...

wah link nabila ada yg last. boleh dapat ke? hakhak. detail nabila sis ada lg tak?

Ezad Skytech said...

wahhh...ni la suprisenya ye shida...hee...thanks..:D

Diana Rashid said...

akak pun pernah buat segmen review alexa ni..sebab segmen tu blog akak pernah duduk dalan rank bawah 500..tapi sekarang ni malas dah la nk fikir rank2 ni..bagi adik2 pulak..heheh

Unknown said...

tahniah buat semua yg tersenarai.....
dan tahniah juga utk rank alexa tu.....

hana said...

Wahh.. teruja :D ekceli tak ingat pun ade join segmen akak ni. Hehe. Btw, detail Hana, akak still ade kan?

Mia Liana said...

sweetnya.. thanks shida..

Azhafizah MN said...

Sorry shida tak berkesempatan nak join hari tu tengah busy.=___='

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

haritu da buakak, pastu xfaham.. hehehe.. papepun shidah gud luck.. insyallah pagerank mantap pas ne

Miss N™ said...

tahniah buat mereka...

Nadia Johari said...

tahniah tuk mereka..

Mrs Velentine said...

tahniah semua

Unknown said...

wah ada hadiah.. untuk jijah ada ker.. hehehe

cik lisa said...

taniah buat peserta yang bertuah ;)

Unknown said...

ala... tak sempat nak join ari tu...
tahniah buat mereka yang tersenarai... ^_^

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah utk mereka

IntaNBerliaN said...

tahniah utk semua

Cik Fie said...

seronoknya :)