Segmen header siapa paling awesome part 2 | Dunia sebenar Shida Segmen header siapa paling awesome part 2

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 23 February 2013

Segmen header siapa paling awesome part 2

 Assalammualaikum, peace upon you.
Segmen ini dianjurkan sekali lagi oleh Blogger Zuhri so seperti biasa dia invite shida then shida support dia. Thanks again invite kak shida,macam tahu-tahu je kak shida tengah kering idea nak update dengan line yang SUPERB SLOW ni!! muda lagi zuhri ni baru tanya umur dia semalam baru 14 tahun :) Moga segmen ni dapat sambutan. Hadiah yang ditawarkan boleh tahan juga. Siapa yang nak join dan usha hadiah-hadiah menarik boleh klik header shida yang menjadi taruhan dalam Segmen header siapa paling awesome part 2. Terima kasih :)


gabungan beberapa blogger yang awesome :) 




23 Jari Ohsem:

Sally Yatiey said...

Goodluck kak shida ;D

-meeSUPERGIRL- said...

good luck kshida :)

Mohd Zuhri said...

tq join

Cik Nur said...

selamat bersegmen shida..dan semoga berjaya.. :)

baby comel said...

Slmt dan gudluck ye shida.. Mmg awesome pun :)

Farah Waheda Wahid said...

all the best... ^_^

diana said...

wah..14 tahun dah pandai buar segmen..hebat budak2 sekarang..heheh..
semoga berjaya shida..:)

Noraqilah Johari said...

gudluck :)
qiela singgah dari segmen yang same :)
http://noraqilahjohari.blogspot.com/2013/02/segmen-header-siapa-paling-awesome-part.html

mohon like sini ye :)
http://www.facebook.com/pages/noraqilahjoharidotcom/267245240052274?ref=hl

Husna Humairah said...

terima kasih sbb join! :D

pija hafeelin said...

pija drop smile here_ dr segmen yg sama follow to n gd luck tw http://pyeja-kisahaqu.blogspot.com/2013/02/segmen-header-siapa-paling-awesome-part.html

Nurul Aini said...

Semoga berjaya kak shida.. ^__^

Ezad Skytech said...

all the best shida..hee :D

Dianaa said...

good luck ^^

Aina Areen said...

good luck kak shidaaa :D

Che Rosliza Che Mat said...

good luck...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck tau shida

Mimie Najib said...

selamat bersegmen..goodluck!!.. :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Good Luck Shida. ^^

azizah :) said...

wish u luck shida..

Mrs Velentine said...

goodd luck shida

Solehah Shamsuddin said...

goodluck shida. chaiyokkk

Remy hazza said...

semoga berjaya shida.....

Cik Fie said...

lupa lak nak join hehe :)