Segmen | Dunia sebenar Shida Segmen

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Saturday, 2 February 2013

Segmen

   Assalammualaikum, peace upon you.
Malam ni shida nak publish satu segmen yang bukan mengenai blogwalking atau follower, tapi segmen untuk semua pengguna Alexa.com so tunggu ya, tak lama pun cuma 3hari 3jam je berlangsung :) tapi apa-apa hal kena tunggulah malam ni k :)

hope ada lah yang sudi join nanti ^_^ malam ni baru shida datang ke blog korang k



19 Jari Ohsem:

Unknown said...

salam...
segmen ape ye..

tak sabar AA nak tahu n menunggu malam sat lagi ni huhuw.. :)

Unknown said...

wah.. segmen alexa.. apakah itu..hee

Mia Liana said...

wahhh excited nya kak mia nak tahu.... ok will be waiting...

ainun said...

hehe..insyaAllah wann akan join :)

Unknown said...

KAK BUI BUKAN PENGGUNA ALEXA BOLEH JOIN KER?

cik lisa said...

alexa rank? hehe okay lisa tunggu ,bab turunkan alexa ni yang syiok, heheh

Sharifah syazee said...

jln2 sni :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah,best2!!

Tinta Lana said...

Salam.

Baik Shida..tunggu mlm ni.. haa..nanti singgh jugk ek blog kite,hehehe >_<

Leeza Dayasari said...

okie.. im waiting..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

All the best utk segmen ni Shida..^^

Dingdang said...

takde Alexa :(
tak dapat la nak join ye. huhu.

mujagirl92 said...

tak join alexa,, alamak,, sadis

Unknown said...

menarik tu shida,,,....

Mrs Velentine said...

segmen alexa..best tp x sempat join

IntaNBerliaN said...

akak tunggu utk segmen akn dtg :-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

rajin shida wat segmen kan

Aina Areen said...

takde alexa :'(

Cik Fie said...

wah ! wah !~ :)