Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 2 February 2013

Segmen

   Assalammualaikum, peace upon you.
Malam ni shida nak publish satu segmen yang bukan mengenai blogwalking atau follower, tapi segmen untuk semua pengguna Alexa.com so tunggu ya, tak lama pun cuma 3hari 3jam je berlangsung :) tapi apa-apa hal kena tunggulah malam ni k :)

hope ada lah yang sudi join nanti ^_^ malam ni baru shida datang ke blog korang k



19 comments:

  1. salam...
    segmen ape ye..

    tak sabar AA nak tahu n menunggu malam sat lagi ni huhuw.. :)

    ReplyDelete
  2. wah.. segmen alexa.. apakah itu..hee

    ReplyDelete
  3. wahhh excited nya kak mia nak tahu.... ok will be waiting...

    ReplyDelete
  4. hehe..insyaAllah wann akan join :)

    ReplyDelete
  5. KAK BUI BUKAN PENGGUNA ALEXA BOLEH JOIN KER?

    ReplyDelete
  6. alexa rank? hehe okay lisa tunggu ,bab turunkan alexa ni yang syiok, heheh

    ReplyDelete
  7. Salam.

    Baik Shida..tunggu mlm ni.. haa..nanti singgh jugk ek blog kite,hehehe >_<

    ReplyDelete
  8. All the best utk segmen ni Shida..^^

    ReplyDelete
  9. takde Alexa :(
    tak dapat la nak join ye. huhu.

    ReplyDelete
  10. tak join alexa,, alamak,, sadis

    ReplyDelete
  11. segmen alexa..best tp x sempat join

    ReplyDelete
  12. akak tunggu utk segmen akn dtg :-)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.