Senarai Peserta Segmen Exchange Review Alexa by duniashida.com | Dunia sebenar Shida Senarai Peserta Segmen Exchange Review Alexa by duniashida.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 5 February 2013

Senarai Peserta Segmen Exchange Review Alexa by duniashida.com

   Assalammualaikum, peace upon you.
Ini bukan cabaran SEO ya, ini cuma segmen untuk meningkatkan Rank Alexa diblog kita, selama beberapa hari shida perhatikan Ranking Alexa meningkat Alhamdulilah! Rank Alexa Malaysia meningkat juga, rasa puas hati selama usaha shida ni berbuahkan hasil. Bagi yang nak join masih lagi terbuka boleh klik banner atas tu ok. So mereka yang dah review shida adalah seperti dibawah, ohya! shida juga sudah review korang boleh semak review alexa masing-masing ya :)
  1. www.khairul-zamri.com
  2. www.amad-jalanan.blogspot.com
  3. cikgufaizcute.blogspot.com
  4. nurazizahyahaya.blogspot.com
  5. www.mialiana.com
  6. www.ezadskytech.com
  7. www.cikfie.com
  8. www.ainizakaria.my
  9. www.nieyxzha.com
  10. solehahshamsuddin.blogspot.com
  11. justforfund.blogspot.com 
  12. www.kisahemasputih.com
  13. nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com
  14.  




16 Jari Ohsem:

ANa Ahmad said...

erm... link saya ada. hehe best la blog ni.. ^_______^=V

Nurul Faiz said...

hehe. nak menyelit jugak tu wlaupun takde alexa.

nuyui a.k.a miss YUI said...

ramai join tu..

Sally Yatiey said...

ramai jugak yg join ^_^ hee

Leeza dayasari [santai leeza] said...

kena baca detail nie...

Nurmujahidah Ismail said...

alamak,, muja tak de alexa,, and tak reti pun beralexa.. moga shida salu berjaya k :D

azizah :) said...

hehe jijah tak tahu url n pasword alexa..lupa.. huhuhu

Remy hazza said...

sorry shida...remy tak sempat nak join...masa tak mengizinkan....

Mrs Velentine said...

nda sempat join shida sorry

Khairul Zamri said...

1st is for friend forever :)

IntaNBerliaN said...

best2.. hihii

caliph shuriken said...

smoga trus sukses, shida ^^

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

moga terus maju jaya yer shida

Aina Areen said...

hehehe. good luck. wish you well :)

Sukma Haron said...

terlewatkah saya...

Cik Fie said...

wah . saya no 7 :)