Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 28 February 2013

Shida nak belanja KFC (snack plate) kepada salah seorang Pembaca Setia Blog

     Assalammualaikum, peace upon you.
Shida nak belanja KFC (snack plate) kepada salah seorang Pembaca Setia Blog
Sebenarnya dah lama shida simpan voucher KFC ni, memang ada satu saja. Shida dapat dapat voucher ni dari majikan shida, dia bagi 3 keping, 2 keping dah guna cuma tinggal lagi 1 saja. Yang satu ni shida nak simpan nak beri pada Pembaca Setia Blog Shida, kira macam shida belanja dia makan lah. Voucher ni sah laku sampai 31 December 2013 setahun dia tahan tau. Nak makan bila-bila pun tak ada masalah. Cuma pembaca setia tu masih dalam pemerhatian oleh shida. Dari segi apa shida tak nak lah huraikan cuma kalau korang pernah ada pembaca setia mesti korang tahu dari segi apa yang akan shida nilai betul tak? Shida betul-betul nak hargai "pembaca setia" blog shida. 
Memandangkan kita sama-sama berada jauh sorang selatan, sorang lagi timur, sorang lagi barat, nak jumpa-jumpa makan duduk semeja susahkan mengeluarkan kos yang melebihi had sebab nak datang taiping, perak pula untuk berjumpa. So apa kata shida pos saja voucher ni korang boleh claim makanan tu mudah dan jimat betul tak? siapa yang bertuah?? bila shida nak beri voucher ni?? bila nak umum siapa pembaca setia yang sangat-sangat bertuah tu? tunggu.... dah tiba masanya nanti shida umumkan. Ini juga salah satu suprises untuk korang. Blog shida semakin meriah dengan kehadiran korang. Jadi bagi yang tak dapat tu nanti korang bukan lah pembaca setia atau pengunjung setia blog shida cuma shida terpaksa pilih 1 antara 4ribu yang mengikuti blog shida ni. Nak shida belanja makan untuk semua sekali tunggu lah kenduri shida, baru boleh belanja semua makan ok :) Thanks korang :)




55 comments:

  1. hee...siapa la agaknya yg bertuah tu...:D

    ReplyDelete
  2. semoga shida dimurahkan rezeki lagi,amin

    ReplyDelete
  3. wahhh untongnyer kalau nory yang dapat voucher tu...heheheh

    ReplyDelete
  4. best giler shida. siapalah yang bertuah tu.. ^ ^

    ReplyDelete
  5. Wahh..siapalah yang bertuah tu ye...

    ReplyDelete
  6. ct thu mcm mne shida nilai..sah2 ct xder pluang...haha..pepon tahniah siapa yg dpt..1 dlm 4ribu?mmg btul2 brtuah :D

    ReplyDelete
  7. wah, siapalah dia tu nanti kan...nite shida =)

    ReplyDelete
  8. baik betul bos shida..voucher snack plate tu..beruntung sape yang dapat tu..antara 4 ribu orang..

    ReplyDelete
  9. untunglah hehehehe :) nak sikit

    ReplyDelete
  10. wahh! entah siapa la yg dapat voucher tu nanti :D

    ReplyDelete
  11. wahhh, sape laaa yeah org bertuah tuh :P
    hehehe

    ReplyDelete
  12. wah siapa yg bertuah tu ye... hihi^^

    ReplyDelete
  13. jeng jeng jeng..sape lah ek yg bertuah tu.. 1:4000...

    ReplyDelete
  14. sapekah bertuah tu agaknya yer... boleh makan kepsi freee! heee...

    ReplyDelete
  15. bila lah boleh lucky mcm kak shida ni ye :)

    ReplyDelete
  16. sapa yg bertuah tu agaknya..tahniah

    ReplyDelete
  17. baguslah shida menghargai semua follower shida.. seronok dpt kenal dgn shida.. peramah n baik hati orangnya.. semoga shida di berkati n di murahkan rezeki...

    jeng3x.. siapakah yg bertuah itu...hee

    ReplyDelete
  18. muja muja muja!!! amiin,, hehe,, moga kuterpilih,, hehehe

    ReplyDelete
  19. wahhh... untunglah sapa yang dapat tu..

    ReplyDelete
  20. hihi,ramai pmbc blog yg setai dgn shida ni..sapelah yg bertuah tu..

    ReplyDelete
  21. untung lar kalau dapat.. tapi kalau makan skali ngan shida mesti lagi best..

    ReplyDelete
  22. tunggu kenduri shida?eh?hihihihi....nak kepci..nk kepci ^______^

    ReplyDelete
  23. excited kalau dapat...rezeki tahun 2013 nie....

    ReplyDelete
  24. NAK CARI SATU DARIPADA 4 RIBU...SUSAH TU...BERTUAH SAPA YANG DAPAT....

    ReplyDelete
  25. Untunglah siapa yang bertuah tu nanti ^_^

    ReplyDelete
  26. senang nak berinternetkan skrg dgn streamyx ni..

    ReplyDelete
  27. wahhh untung la kalau bertuah ek...

    ReplyDelete
  28. Kepci tamau .
    Nak Tuti Frutti :(
    Haha

    ReplyDelete
  29. Alahai pastinya bukan akak la kan sebab tak dapat terjah sini sebulan lebih dah...hu hu...

    ReplyDelete
  30. Dah lama tak pergi kfc..wahh..bertuahnya siapa dapat.

    ReplyDelete
  31. siapalah yang sangat bertuah tu...

    ReplyDelete
  32. Bukan senang nak ukur kesetiaan dalam persahabatan kan.. lagi alam2 maya.. :-) semua suke kawan ngan shida..
    http://www.tinynasweet.blogspot.com/2013/02/beutskin-essence-memang-awesome.html

    ReplyDelete
  33. semoga ada yang bertuah...selamat memilih pembaca setia anda

    ReplyDelete
  34. ohh shida org taiping ke. solehah org teluk intan. dekat ke jauh eh.haha asalkan perak dekat la kan. teringin nk jmpe shida, sll gi taiping sbb g taman tasik dan bukit larut. dua2 ni best kan shida :)

    ReplyDelete
  35. siapakah yang bertuah itu..
    jeng je jeng

    ReplyDelete
  36. excited jaa tgk voucher tu, huh...

    ReplyDelete
  37. bertuah org tu... remy blk taiping shida kena blnja ler...he3...boleh camtu !

    ReplyDelete
  38. amboii siap dpt mkn snakeplate tu...perghh terbaek lah akak shida..siapalah yg bertuah tu mmg best..hee

    ReplyDelete
  39. bila nak belanja lagi kakkk hehehe'

    JOM KE BLOG UYUL >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.