Shida nak belanja KFC (snack plate) kepada salah seorang Pembaca Setia Blog | Dunia sebenar Shida Shida nak belanja KFC (snack plate) kepada salah seorang Pembaca Setia Blog

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 28 February 2013

Shida nak belanja KFC (snack plate) kepada salah seorang Pembaca Setia Blog

     Assalammualaikum, peace upon you.
Shida nak belanja KFC (snack plate) kepada salah seorang Pembaca Setia Blog
Sebenarnya dah lama shida simpan voucher KFC ni, memang ada satu saja. Shida dapat dapat voucher ni dari majikan shida, dia bagi 3 keping, 2 keping dah guna cuma tinggal lagi 1 saja. Yang satu ni shida nak simpan nak beri pada Pembaca Setia Blog Shida, kira macam shida belanja dia makan lah. Voucher ni sah laku sampai 31 December 2013 setahun dia tahan tau. Nak makan bila-bila pun tak ada masalah. Cuma pembaca setia tu masih dalam pemerhatian oleh shida. Dari segi apa shida tak nak lah huraikan cuma kalau korang pernah ada pembaca setia mesti korang tahu dari segi apa yang akan shida nilai betul tak? Shida betul-betul nak hargai "pembaca setia" blog shida. 
Memandangkan kita sama-sama berada jauh sorang selatan, sorang lagi timur, sorang lagi barat, nak jumpa-jumpa makan duduk semeja susahkan mengeluarkan kos yang melebihi had sebab nak datang taiping, perak pula untuk berjumpa. So apa kata shida pos saja voucher ni korang boleh claim makanan tu mudah dan jimat betul tak? siapa yang bertuah?? bila shida nak beri voucher ni?? bila nak umum siapa pembaca setia yang sangat-sangat bertuah tu? tunggu.... dah tiba masanya nanti shida umumkan. Ini juga salah satu suprises untuk korang. Blog shida semakin meriah dengan kehadiran korang. Jadi bagi yang tak dapat tu nanti korang bukan lah pembaca setia atau pengunjung setia blog shida cuma shida terpaksa pilih 1 antara 4ribu yang mengikuti blog shida ni. Nak shida belanja makan untuk semua sekali tunggu lah kenduri shida, baru boleh belanja semua makan ok :) Thanks korang :)




55 Jari Ohsem:

Ezad Skytech said...

hee...siapa la agaknya yg bertuah tu...:D

onie said...

semoga shida dimurahkan rezeki lagi,amin

Nory Zoulkefle said...

wahhh untongnyer kalau nory yang dapat voucher tu...heheheh

Nurul Faiz said...

best giler shida. siapalah yang bertuah tu.. ^ ^

Cik Nur said...

Wahh..siapalah yang bertuah tu ye...

C.T.K said...

ct thu mcm mne shida nilai..sah2 ct xder pluang...haha..pepon tahniah siapa yg dpt..1 dlm 4ribu?mmg btul2 brtuah :D

Zaza =) said...

wah, siapalah dia tu nanti kan...nite shida =)

Nadia Johari said...

baik betul bos shida..voucher snack plate tu..beruntung sape yang dapat tu..antara 4 ribu orang..

Emas Putih said...

untunglah hehehehe :) nak sikit

Dianaa said...

wahh! entah siapa la yg dapat voucher tu nanti :D

Aina Areen said...

wahhh, sape laaa yeah org bertuah tuh :P
hehehe

deno said...

wah siapa yg bertuah tu ye... hihi^^

Aenn Athirah said...

jeng jeng jeng..sape lah ek yg bertuah tu.. 1:4000...

NinaAz said...

Nina nakkkk. Hihihi...

jaakechik said...

sapekah bertuah tu agaknya yer... boleh makan kepsi freee! heee...

ANa Ahmad said...

bila lah boleh lucky mcm kak shida ni ye :)

Fendy said...

tahniah buat yg terpilih...

fieda said...

sape la yg bertuah tu..

fairus mohamad noor said...

sapa yg bertuah tu agaknya..tahniah

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah agaknya saper yg bertuah tu kan :-)

azizah :) said...

baguslah shida menghargai semua follower shida.. seronok dpt kenal dgn shida.. peramah n baik hati orangnya.. semoga shida di berkati n di murahkan rezeki...

jeng3x.. siapakah yg bertuah itu...hee

Normi Nieza said...

saya nak jgk..:)

Nurmujahidah Ismail said...

muja muja muja!!! amiin,, hehe,, moga kuterpilih,, hehehe

Mia Liana said...

wahhh... untunglah sapa yang dapat tu..

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,ramai pmbc blog yg setai dgn shida ni..sapelah yg bertuah tu..

aien hermionie said...

untung lar kalau dapat.. tapi kalau makan skali ngan shida mesti lagi best..

ayut said...

tunggu kenduri shida?eh?hihihihi....nak kepci..nk kepci ^______^

ayut said...

done astro shida

ayut said...

done astro shida

Sukma Haron said...

excited kalau dapat...rezeki tahun 2013 nie....

xila dot said...

rezeki sapa tu eh??? hehe

LdyNisa said...

nak jugak!! :D

Mrs Velentine said...

nak nak..hehe

sHaRiNa eLyaNa said...

nakk..hehe

shahdiana said...

NAK CARI SATU DARIPADA 4 RIBU...SUSAH TU...BERTUAH SAPA YANG DAPAT....

Carlos Santiago said...

nakkkk...hahahaha

Sally Yatiey said...

Untunglah siapa yang bertuah tu nanti ^_^

Ibu Lala said...

senang nak berinternetkan skrg dgn streamyx ni..

Ibu Lala said...

wahhh untung la kalau bertuah ek...

Aiman Aziz said...

Kepci tamau .
Nak Tuti Frutti :(
Haha

Farahin Izzati said...

sy peminat kfc , ^_^ hehe

Si Matatajam said...

Alahai pastinya bukan akak la kan sebab tak dapat terjah sini sebulan lebih dah...hu hu...

Nurul Aini said...

Dah lama tak pergi kfc..wahh..bertuahnya siapa dapat.

miz ruha said...

siapalah yang sangat bertuah tu...

edNA tinynasweet said...

Bukan senang nak ukur kesetiaan dalam persahabatan kan.. lagi alam2 maya.. :-) semua suke kawan ngan shida..
http://www.tinynasweet.blogspot.com/2013/02/beutskin-essence-memang-awesome.html

Ummiarissa Mahdi said...

semoga ada yang bertuah...selamat memilih pembaca setia anda

Solehah Shamsuddin said...

ohh shida org taiping ke. solehah org teluk intan. dekat ke jauh eh.haha asalkan perak dekat la kan. teringin nk jmpe shida, sll gi taiping sbb g taman tasik dan bukit larut. dua2 ni best kan shida :)

Ct Noraishah said...

siapakah yang bertuah itu..
jeng je jeng

caliph shuriken said...

excited jaa tgk voucher tu, huh...

mummyriena said...

siapalah yg btuah tu...

Remy hazza said...

bertuah org tu... remy blk taiping shida kena blnja ler...he3...boleh camtu !

Seneorita Baharin said...

amboii siap dpt mkn snakeplate tu...perghh terbaek lah akak shida..siapalah yg bertuah tu mmg best..hee

Cik Fie said...

wah ! bestnya :)

Akif Imtiyaz said...

Tahniah utk pemenang ini

Uyul Rosli said...

bila nak belanja lagi kakkk hehehe'

JOM KE BLOG UYUL >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan