Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab | Dunia sebenar Shida Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 16 February 2013

Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab

  Assalammualaikum, peace upon you.
 Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab
ok ini bukan segmen tau, idea ni shida copy dari Blogger Yui , mungkin ramai blogger yang nak tahu tentang shida atau blog dan tak kisahlah mengenai apa-apa, shida jawab dari segi apa saja soalan diajukan tapi biarlah yang logik sikit eh :) Sesi soal jawab ni shida akan buat berkali-kali tapi tengoklah kekerapan macam mana mungkin sebulan 2 kali. semua jawapan shida akan reply esok (ahad). Semua soalan yang bakal korang tanya nanti akan shida jawab dont worry so sedikit sebanyak korang akan tahu lah perihal shida dan blog ini :) tak perlu buat entri just leave ur comment ok. Kalau boleh seorang blogger satu atau dua soalan cukuplah :) "Selamat Bertanya"




34 Jari Ohsem:

Aiman Aziz said...

Tips2 nak retis cane? Hahahaha :p

Remy hazza said...

segan lah nak tanya......he3

sHaRiNa eLyaNa said...

shida ada brapa adik bradik? dan apa nama full name shida :)

Mia Liana said...

wahhhh rajinnya shida..

✖BossKucing✖ said...

kak shidar nie kje ape? designer ke?

MaYa MustWany said...

shida da de bf a.k.a teman lelaki yang special??hahah

Cik Tia said...

umur? heheee :)

Tinta Lana said...

Salam.

Soalan saya:

Apa perkara paling best yg pernah berlaku sepanjang shida berblog ni?

*Macam ayat dalam magazine jek,hik3. Shida jawb tau ^_^

Izza Sakura said...

Saya nak tye kak shida da lme ke berblog?akak rasa best tak berblog?tjuan akak berblog .suka2 je ke ada sebab lain.hehe.maaf byk btanya pula

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,besh2.. yuivplak nak tnya..

shida sudi tak jumpa yui kalau dapat berjumpa? Hihihihi.

Cdg mgu dpn nak smbung sesi soal jwb =)

onie said...

shidaaaa nak tanya, umur shida berapa eh? (lupa,haha) biasanya berapa jam shida ambil masa untuk blogwalking dan berapa banyak blog shida dapat terjah dan tinggal komen dalam satu masa?





p/s: rindu shida :D

NUR ASMA' BINTI MUHAMAD SAH said...

Kak Shida, macam mana nk jadi femes macam kak shida? lepas tu macam mana nk buat entry double triple best...smua org suka entry kak shida..cmne nk buat entry cegittu?

~S! BuLaT~ said...

Assalamualaikum..Hye Shida :)

nak tnye ckit boleh..

1: Ape tips nak dapat sponsor yang ramai tok GA..?

2: Ape nasihat/cadangan shida untuk sy upgradekan blog sy yang buruk tu..huhuhu?

Nurul CLumsy Gurl said...

Akak Shida dh kawen??? hahaaa

baby comel said...

Agak2 Shida sudi tak nak jumpa kita?? =) tu je nak tanya,

Eca Dwinky Asha said...

shida suka baca blog yg camne?hehehehe :)

Cik Nur said...

ermm..nak tnya ape eh...

hari minggu selalu shida buat ape?

Emas Putih said...

nak minta ajar mdesign, hahaha :D

Nadia Johari said...

shida suka makan ape?

Nurul Faiz said...

waa... sesi bersoal jawab bersama shida. bz la shida nak jawab solan-soalan nanti. hehehe.

Lyeen De Syifa said...

kak shida suka mkn cupcakes apa?hahaha

jaakechik said...

tanya ttg pekerjaan shida lah? boleh?

azizah :) said...

macamner shida boleh luangkan masa berblog dengan bekerjaya yer?

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

macam mana shida dapat idea nak design belog org yg tempah kat shida hihi

Che Rosliza Che Mat said...

bila nak kawin?hihihi

C.T.K said...

apa yang ct nk tanya ,dorang sume dh tnya....hehehe..kena tnye bende lain..

err,nk tanya, ada x mana2 blogger yang shida tahu pandai design blog??sbb shida dh xamek tmpahan..hukhukhuk..

Sally Yatiey said...

Nak tanyaaaa jugak.. Kak Shida kerja apa? ^_^

Azhafizah Md Nor said...

Shida tak nak tukar tema warna blog ke?heee

Hana Jalil said...

Nak tanya2 :D macam mana nak buat menutab macam akak? :D kekeke..

Mrs Velentine said...

terlepas nak tanya..tanya skg boleh???hehe

fieda said...

terbaik la..mcm temuramah artis..

IntaNBerliaN said...

ok, dah tutup.. xleh tanyan dah.. ehhe

Aina Areen said...

wahhhh :)peramahnya kak shida :)

Cik Fie said...

selamat menjawab :)