Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 16 February 2013

Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab

  Assalammualaikum, peace upon you.
 Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab
ok ini bukan segmen tau, idea ni shida copy dari Blogger Yui , mungkin ramai blogger yang nak tahu tentang shida atau blog dan tak kisahlah mengenai apa-apa, shida jawab dari segi apa saja soalan diajukan tapi biarlah yang logik sikit eh :) Sesi soal jawab ni shida akan buat berkali-kali tapi tengoklah kekerapan macam mana mungkin sebulan 2 kali. semua jawapan shida akan reply esok (ahad). Semua soalan yang bakal korang tanya nanti akan shida jawab dont worry so sedikit sebanyak korang akan tahu lah perihal shida dan blog ini :) tak perlu buat entri just leave ur comment ok. Kalau boleh seorang blogger satu atau dua soalan cukuplah :) "Selamat Bertanya"




34 comments:

  1. Tips2 nak retis cane? Hahahaha :p

    ReplyDelete
  2. shida ada brapa adik bradik? dan apa nama full name shida :)

    ReplyDelete
  3. kak shidar nie kje ape? designer ke?

    ReplyDelete
  4. shida da de bf a.k.a teman lelaki yang special??hahah

    ReplyDelete
  5. Salam.

    Soalan saya:

    Apa perkara paling best yg pernah berlaku sepanjang shida berblog ni?

    *Macam ayat dalam magazine jek,hik3. Shida jawb tau ^_^

    ReplyDelete
  6. Saya nak tye kak shida da lme ke berblog?akak rasa best tak berblog?tjuan akak berblog .suka2 je ke ada sebab lain.hehe.maaf byk btanya pula

    ReplyDelete
  7. hihi,besh2.. yuivplak nak tnya..

    shida sudi tak jumpa yui kalau dapat berjumpa? Hihihihi.

    Cdg mgu dpn nak smbung sesi soal jwb =)

    ReplyDelete
  8. shidaaaa nak tanya, umur shida berapa eh? (lupa,haha) biasanya berapa jam shida ambil masa untuk blogwalking dan berapa banyak blog shida dapat terjah dan tinggal komen dalam satu masa?





    p/s: rindu shida :D

    ReplyDelete
  9. Kak Shida, macam mana nk jadi femes macam kak shida? lepas tu macam mana nk buat entry double triple best...smua org suka entry kak shida..cmne nk buat entry cegittu?

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum..Hye Shida :)

    nak tnye ckit boleh..

    1: Ape tips nak dapat sponsor yang ramai tok GA..?

    2: Ape nasihat/cadangan shida untuk sy upgradekan blog sy yang buruk tu..huhuhu?

    ReplyDelete
  11. Akak Shida dh kawen??? hahaaa

    ReplyDelete
  12. Agak2 Shida sudi tak nak jumpa kita?? =) tu je nak tanya,

    ReplyDelete
  13. shida suka baca blog yg camne?hehehehe :)

    ReplyDelete
  14. ermm..nak tnya ape eh...

    hari minggu selalu shida buat ape?

    ReplyDelete
  15. nak minta ajar mdesign, hahaha :D

    ReplyDelete
  16. waa... sesi bersoal jawab bersama shida. bz la shida nak jawab solan-soalan nanti. hehehe.

    ReplyDelete
  17. kak shida suka mkn cupcakes apa?hahaha

    ReplyDelete
  18. tanya ttg pekerjaan shida lah? boleh?

    ReplyDelete
  19. macamner shida boleh luangkan masa berblog dengan bekerjaya yer?

    ReplyDelete
  20. macam mana shida dapat idea nak design belog org yg tempah kat shida hihi

    ReplyDelete
  21. apa yang ct nk tanya ,dorang sume dh tnya....hehehe..kena tnye bende lain..

    err,nk tanya, ada x mana2 blogger yang shida tahu pandai design blog??sbb shida dh xamek tmpahan..hukhukhuk..

    ReplyDelete
  22. Nak tanyaaaa jugak.. Kak Shida kerja apa? ^_^

    ReplyDelete
  23. Shida tak nak tukar tema warna blog ke?heee

    ReplyDelete
  24. Nak tanya2 :D macam mana nak buat menutab macam akak? :D kekeke..

    ReplyDelete
  25. terlepas nak tanya..tanya skg boleh???hehe

    ReplyDelete
  26. terbaik la..mcm temuramah artis..

    ReplyDelete
  27. ok, dah tutup.. xleh tanyan dah.. ehhe

    ReplyDelete
  28. wahhhh :)peramahnya kak shida :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.