Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 28 February 2013

Streamyx Wifi dah pasang

  Assalammualaikum, peace upon you.
semangat tak?? wahh^^ lepas ni shida lagi berkobar-kobar nak blogwalking hehee. Wifi selamat di pasangkan cuma shida belum test tengah tunggu isyarat saja ni. Mybe malam ni boleh la goreng-goreng wifi shida ni kan. Paling best wifi nama sendiri hahaaa tak retis betul! :) apa-apa pun semangat baru dapat shida rasa sekarang tau. Baru seronok bloging macam ni Alhamdulillah hope dia ok sempurna sampai bila-bila tak nak jadi macam P1wimax. Mybe betul kata orang coverage kawasan shida tak strong tapi sebelum ni ok je, itu yang shida musykil. Ok ok tak apa lupakan yang lama mulakan yang baru :) yay!!
ini rupa modem wifi shida 1mbps RM110 sebulan



35 comments:

  1. ONIE PUNYA PONG RM110,HEHE.... :D

    ReplyDelete
  2. selamat mengoreng2 malam ni shida.... ^_^

    ReplyDelete
  3. wahwah...sama la guna dlink..so puas hati guna... =) cuma skali skala je problem..tp jarang la...

    ReplyDelete
  4. Wahhh.. Senanglah nak bw lepas ni ^_^

    ReplyDelete
  5. waaa lepas ni rancak la kak shida buat entry hehe cantik dlink tu.. :D

    ReplyDelete
  6. waahhhh pasni makin rancakk lah berblogging ek...
    hehehe

    ReplyDelete
  7. same with me...but I bayar murah sikit dulu-dulu pakej netbook 1 Malaysia...sekarang dah takder pakej tu...

    ReplyDelete
  8. wahhhh leps ni hebatlah shida berblogginggg...... chaiyukkk

    ReplyDelete
  9. wah...hebat eh...mesti best tu...cik akak pun nak tukar nie gak..huhu...BB memang slowly

    ReplyDelete
  10. selamat menggunakan streamyz...hehehe

    ReplyDelete
  11. oo... macam tu rupa streamix tu ye. hehe. suka bebenor nampaknya shida. happy blogging :)

    ReplyDelete
  12. wow hebat! pasni mmg boleh berblog dgn jayanya lah..xde nak dengar shida complain lagi..heee

    ReplyDelete
  13. wah lepas ni makin laju lagi lah shida bw kan hihihihi

    ReplyDelete
  14. Pakej kita sama la Shida..tapi sedih sebab sebulan lebih baru settle problem Cable kat umah M ni kena curik...

    ReplyDelete
  15. wah... lepas ni boleh la kak shida online sokmo ;)

    ReplyDelete
  16. Waa..seronoknya..hehe..nanti dah berkemampuan nak guna juga. sekarang ni guna broadband lah dulu. hee.

    ReplyDelete
  17. rm110...mmg lajulah...
    Nur rm60 je...

    ReplyDelete
  18. wah, mesti laju nih. saya nih pakai berukband je, sekejap ilang sekejap ada.

    ReplyDelete
  19. so,, sila singgah blog muja selalu ye, hehe

    ReplyDelete
  20. laju 200km/j la BW nti ye...hahaha

    ReplyDelete
  21. kat umah CF rm120 sebulan...napa shida punya murah rm10 hahaha..x puas ati nie...nak g serang TM esok heheh....lps ni lebih pantaslah jari jemari shida dok mengupdate blog ye..

    ReplyDelete
  22. PERGHHHH..BOLEH TAHAN..LEPAS NI BOLEY LA BW PUAS2 TANPA GANGGUAN LINE CIPUT LAGI..:)

    ReplyDelete
  23. Shida, kita geng la,hahaha. Lana pakai yang ni jugak. Pasni, boleh pulun blogwalking >_<

    ReplyDelete
  24. wahh, smakin laju laa pecut pasni kn ^^

    ReplyDelete
  25. tap pernah guna wifi..... dari dulu use berukband aje.....

    ReplyDelete
  26. wahh patot laa kak shida makin aktif..hehe..mmg laju eyh akak pakai modem ni??

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.