Streamyx Wifi dah pasang | Dunia sebenar Shida Streamyx Wifi dah pasang

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Thursday, 28 February 2013

Streamyx Wifi dah pasang

  Assalammualaikum, peace upon you.
semangat tak?? wahh^^ lepas ni shida lagi berkobar-kobar nak blogwalking hehee. Wifi selamat di pasangkan cuma shida belum test tengah tunggu isyarat saja ni. Mybe malam ni boleh la goreng-goreng wifi shida ni kan. Paling best wifi nama sendiri hahaaa tak retis betul! :) apa-apa pun semangat baru dapat shida rasa sekarang tau. Baru seronok bloging macam ni Alhamdulillah hope dia ok sempurna sampai bila-bila tak nak jadi macam P1wimax. Mybe betul kata orang coverage kawasan shida tak strong tapi sebelum ni ok je, itu yang shida musykil. Ok ok tak apa lupakan yang lama mulakan yang baru :) yay!!
ini rupa modem wifi shida 1mbps RM110 sebulan



35 Jari Ohsem:

Mek Onie said...

ONIE PUNYA PONG RM110,HEHE.... :D

Farah Waheda Wahid said...

selamat mengoreng2 malam ni shida.... ^_^

Zaza Iman said...

wahwah...sama la guna dlink..so puas hati guna... =) cuma skali skala je problem..tp jarang la...

Unknown said...

Wahhh.. Senanglah nak bw lepas ni ^_^

Unknown said...

waaa lepas ni rancak la kak shida buat entry hehe cantik dlink tu.. :D

Nory Zoulkefle said...

waahhhh pasni makin rancakk lah berblogging ek...
hehehe

Sukma said...

same with me...but I bayar murah sikit dulu-dulu pakej netbook 1 Malaysia...sekarang dah takder pakej tu...

Mia Liana said...

wahhhh leps ni hebatlah shida berblogginggg...... chaiyukkk

naomei said...

wah...hebat eh...mesti best tu...cik akak pun nak tukar nie gak..huhu...BB memang slowly

Mrs Velentine said...

selamat menggunakan streamyz...hehehe

Cik Nor said...

laju kan guna streamix..:)

Dingdang said...

oo... macam tu rupa streamix tu ye. hehe. suka bebenor nampaknya shida. happy blogging :)

Unknown said...

wow hebat! pasni mmg boleh berblog dgn jayanya lah..xde nak dengar shida complain lagi..heee

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah lepas ni makin laju lagi lah shida bw kan hihihihi

Leeza Dayasari said...

yeahhh dh pakai stremyx...

Nadia Johari said...

dah laju la apsni..hehe

Si Matatajam said...

Pakej kita sama la Shida..tapi sedih sebab sebulan lebih baru settle problem Cable kat umah M ni kena curik...

Dayang Deno said...

wah... lepas ni boleh la kak shida online sokmo ;)

Nur Nainis said...

Waa..seronoknya..hehe..nanti dah berkemampuan nak guna juga. sekarang ni guna broadband lah dulu. hee.

NAL said...

lajuuu...

Miss N™ said...

rm110...mmg lajulah...
Nur rm60 je...

eiela said...

wah, mesti laju nih. saya nih pakai berukband je, sekejap ilang sekejap ada.

mujagirl92 said...

so,, sila singgah blog muja selalu ye, hehe

ME CTCT said...

laju 200km/j la BW nti ye...hahaha

Anonymous said...

kat umah CF rm120 sebulan...napa shida punya murah rm10 hahaha..x puas ati nie...nak g serang TM esok heheh....lps ni lebih pantaslah jari jemari shida dok mengupdate blog ye..

nuyui a.k.a miss YUI said...

akhrnya slmt sudah..

Ciktie said...

Wah...bestnya.

Unknown said...

PERGHHHH..BOLEH TAHAN..LEPAS NI BOLEY LA BW PUAS2 TANPA GANGGUAN LINE CIPUT LAGI..:)

Tinta Lana said...

Shida, kita geng la,hahaha. Lana pakai yang ni jugak. Pasni, boleh pulun blogwalking >_<

caliph shuriken said...

wahh, smakin laju laa pecut pasni kn ^^

mummyriena said...

aku punya yg 4mbps shida..

Unknown said...

tap pernah guna wifi..... dari dulu use berukband aje.....

Unknown said...

wahh patot laa kak shida makin aktif..hehe..mmg laju eyh akak pakai modem ni??

IntaNBerliaN said...

bestnya dah gna streamyx

Cik Fie said...

best guna streamyx :)