Tutorial : Cara nak dapatkan Blog ID | Dunia sebenar Shida Tutorial : Cara nak dapatkan Blog ID


Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Tuesday, 19 February 2013

Tutorial : Cara nak dapatkan Blog ID

  Assalammualaikum, peace upon you.
perhatikan betul-betul dimana shida ambil Blog ID, dah dapat? hah! di situ lah tempat dia, lepas ni jangan pening-pening lagi nak cari lagi ya ;)




click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

24 Jari Ohsem:

hazwan hairy said...

okeh shida...tp nk buat apa ni?ahahah

Unknown said...

senangnya ... hehe thnx shida ^^

Farah Waheda Wahid said...

he he he... ye betul betul betul...

syiela said...

heehhe thanks.. baru tau

Unknown said...

Rajinnya buat tutorial hari ni.

Unknown said...

blog id ni untuk ape ye?

Unknown said...

kena buat ker blog id....?

Unknown said...

aik...semudah ini ajer.....nice info.....

Boleh Bantu saya dalam Pertandingan membuat Laman/Portal?

Miss N™ said...

ade..kadang2 tak perasankan.. :)

Unknown said...

Senang je kan.. hehe ;D

Dingdang said...

takde la susah sangat kan :)

Nadia Johari said...

kdg2 ade code nak blog id ni..hehe.

ME CTCT said...

rmai yg tnye, ct pon nk tnye..untuk ape ae blog id ni?ada kena ltk mne2 ke?hehehe

Unknown said...

kat situ je pon yer..hehee

Mrs Velentine said...

blog id ni utk apa shida?

LiLy @ MaMaQiStInA said...

owh..macam tu..baru tau.. :)

fieda said...

hihihi..tq share..

IntaNBerliaN said...

tau2.. dh paham :-)

caliph shuriken said...

nice sharing ^^

Aina Areen said...

yeahhhh, senang jea nak dapatkan blog id tapi masih ada yang belum tahu :D hehehe

mohd zuhri said...

nicee tutorial

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nice tuto shida

En.Ezzo said...

salam macam mana nk modified drop down tu buka pada window yang sama ye...dok try-try xblh le...

Cik Fie said...

nice tuto :)