Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 19 February 2013

Tutorial : Cara nak dapatkan Blog ID

  Assalammualaikum, peace upon you.
perhatikan betul-betul dimana shida ambil Blog ID, dah dapat? hah! di situ lah tempat dia, lepas ni jangan pening-pening lagi nak cari lagi ya ;)




24 comments:

  1. okeh shida...tp nk buat apa ni?ahahah

    ReplyDelete
  2. senangnya ... hehe thnx shida ^^

    ReplyDelete
  3. Rajinnya buat tutorial hari ni.

    ReplyDelete
  4. ade..kadang2 tak perasankan.. :)

    ReplyDelete
  5. kdg2 ade code nak blog id ni..hehe.

    ReplyDelete
  6. rmai yg tnye, ct pon nk tnye..untuk ape ae blog id ni?ada kena ltk mne2 ke?hehehe

    ReplyDelete
  7. yeahhhh, senang jea nak dapatkan blog id tapi masih ada yang belum tahu :D hehehe

    ReplyDelete
  8. salam macam mana nk modified drop down tu buka pada window yang sama ye...dok try-try xblh le...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.