wifi masalah lagi | Dunia sebenar Shida wifi masalah lagi

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 6 February 2013

wifi masalah lagi


Susahlah bila internet tak ada, patutnya harini shida cuti shida nak langsaikan hutang komen, hutang blogwalking semua jadi terbengkalai. Aduihh sabar je lah, terpaksa type guna S3, sorry korang shida belum lagi nak jejak korang. Sedih betul wifi P1 macam serik tapi dah terikat kontrak tak boleh nak cakap apa dah :(

35 Jari Ohsem:

Nadia Johari said...

mmg stress klo de problem

Mia Liana said...

takpe shida... it's ok....

NinaAz said...

Guna hotspot sis. Sy dulu pakai brukben maxid. Bila dah tukar hp. Pakai tenet phone. So dah xpakai brukben sb tenet phone boleh connect ke laptop. S3 boleh sis. Laju sgt. Hihi

Cik Nur said...

laa..sian shida..
mohon wifi tu cepat2 sembuh... :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

p1 tak bagus ke?

hazwan hairy said...

sedihnya..sbr ea shida..dugaan ni.. :p

CiK Bella said...

tak apa. dimaafkan . hehe

Mrs Velentine said...

xpe shida..

Ezad Skytech said...

mmg rasa betul2 tertekan bila kita da terbiasa ada internet..tetiba buat hal..mmg tak senang duduk rasanya kan shida...

Fara Fiza said...

Salam... jemput join giveaway saya d http://www.rararoo.blogspot.com/2013/02/fabuloous-giveaway.html
dan menangi barangan korean Cosmetic seperti The Face Shop, Etude House dan Tony Moly :)

azizah :) said...

alahai sian shida.. sabar yer yunk :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

kalau internet tak ada, pergh memang memang sgt sgt sgt tak boleh hidup.

Sally Yatiey said...

sabar ye kak Shida ;D

aQu Mad said...

kat singapura 20mbps.. laju.. hurm..

Nurmujahidah Ismail said...

setakat ni p1 muja tak de masalah lagi,, harap2 kekal tak de masalah,, amiin..

jaakechik said...

sian kat shida, nasib baik ad S3 tu boleh gak entry ringkas kan... xper la nk wat camana dah terikat ngn kotrak, pasni ushar tenet yg lebih baik tau...

p/s : jaa guna streamyx...heee

Nurul Faiz said...

sabar ye shida.
dah okey nanti boleh blogwalking dan komen :)

Remy hazza said...

bersabarlah shida.....
semoga dia kembali bertenaga.....

Nurul Aini said...

Saya pakai broadband pun slow..susah sangat nak blogwalking..nak menangis rasa. Sabarlah kak ye.

Nurul Aini said...

Saya pakai broadband pun slow..susah sangat nak blogwalking..nak menangis rasa. Sabarlah kak ye.

Seneorita Baharin said...

jgn laa sedih2 sis..nnt tenet laju blogwalking sampai lebam k..hehe.. :D suka dtg kat sini.hee

diana said...

oo..kontrak ye..sabr je la..kan./

ayut said...

alahaiiii wifi..sabar jela..

ayut said...

alahaiiii wifi..sabar jela..

ayut said...

done digi

Nisa Greennnpanda said...

xpe..
on9 la bile wifi dh leh ye..

nur emilya said...

Akak pakai p1 ke? Kat rumah saya pun ada guna p1, tapi lambat yang amat. Tapi tu lah dah terikat dengan kontrak.

IntaNBerliaN said...

mmg xsk bila tenet prob kan

LiLy @ MaMaQiStInA said...

wifi p1 akak pun slow...Quota nk abis dah...tension gak bila tenet slow...

caliph shuriken said...

berjasa jgak s3 tu kn ^^

Azhafizah Md Nor said...

memang susah kalau tak dapat nak access internet.=__=' sabo je la.

Mimi Azirah said...

sabo jela dik

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tenet prob mmg xbest kan

Aina Areen said...

hehehe. sabar laa yea kak shida :)

Cik Fie said...

sabar ye kak :)