Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 6 February 2013

wifi masalah lagi


Susahlah bila internet tak ada, patutnya harini shida cuti shida nak langsaikan hutang komen, hutang blogwalking semua jadi terbengkalai. Aduihh sabar je lah, terpaksa type guna S3, sorry korang shida belum lagi nak jejak korang. Sedih betul wifi P1 macam serik tapi dah terikat kontrak tak boleh nak cakap apa dah :(

35 comments:

  1. Guna hotspot sis. Sy dulu pakai brukben maxid. Bila dah tukar hp. Pakai tenet phone. So dah xpakai brukben sb tenet phone boleh connect ke laptop. S3 boleh sis. Laju sgt. Hihi

    ReplyDelete
  2. laa..sian shida..
    mohon wifi tu cepat2 sembuh... :)

    ReplyDelete
  3. sedihnya..sbr ea shida..dugaan ni.. :p

    ReplyDelete
  4. mmg rasa betul2 tertekan bila kita da terbiasa ada internet..tetiba buat hal..mmg tak senang duduk rasanya kan shida...

    ReplyDelete
  5. Salam... jemput join giveaway saya d http://www.rararoo.blogspot.com/2013/02/fabuloous-giveaway.html
    dan menangi barangan korean Cosmetic seperti The Face Shop, Etude House dan Tony Moly :)

    ReplyDelete
  6. alahai sian shida.. sabar yer yunk :)

    ReplyDelete
  7. kalau internet tak ada, pergh memang memang sgt sgt sgt tak boleh hidup.

    ReplyDelete
  8. kat singapura 20mbps.. laju.. hurm..

    ReplyDelete
  9. setakat ni p1 muja tak de masalah lagi,, harap2 kekal tak de masalah,, amiin..

    ReplyDelete
  10. sian kat shida, nasib baik ad S3 tu boleh gak entry ringkas kan... xper la nk wat camana dah terikat ngn kotrak, pasni ushar tenet yg lebih baik tau...

    p/s : jaa guna streamyx...heee

    ReplyDelete
  11. sabar ye shida.
    dah okey nanti boleh blogwalking dan komen :)

    ReplyDelete
  12. bersabarlah shida.....
    semoga dia kembali bertenaga.....

    ReplyDelete
  13. Saya pakai broadband pun slow..susah sangat nak blogwalking..nak menangis rasa. Sabarlah kak ye.

    ReplyDelete
  14. Saya pakai broadband pun slow..susah sangat nak blogwalking..nak menangis rasa. Sabarlah kak ye.

    ReplyDelete
  15. jgn laa sedih2 sis..nnt tenet laju blogwalking sampai lebam k..hehe.. :D suka dtg kat sini.hee

    ReplyDelete
  16. oo..kontrak ye..sabr je la..kan./

    ReplyDelete
  17. alahaiiii wifi..sabar jela..

    ReplyDelete
  18. alahaiiii wifi..sabar jela..

    ReplyDelete
  19. Akak pakai p1 ke? Kat rumah saya pun ada guna p1, tapi lambat yang amat. Tapi tu lah dah terikat dengan kontrak.

    ReplyDelete
  20. wifi p1 akak pun slow...Quota nk abis dah...tension gak bila tenet slow...

    ReplyDelete
  21. memang susah kalau tak dapat nak access internet.=__=' sabo je la.

    ReplyDelete
  22. hehehe. sabar laa yea kak shida :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.