Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 20 February 2013

Wordless Wednesday | shida dah dapat BR1M 2.0

  Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah :)




39 comments:

  1. alhamdulillah dpt jugk..ct dh ambik duitnyer smlm..boleh buat beli peralatan msuk u :D

    ReplyDelete
  2. tahniah shida.. syukur dengan rezeki Tuhan kan..jijah pon dapat.. Alhamdulilah :)

    ReplyDelete
  3. hehe.. tahniah shida ^^
    sy pn nk gak.. ngee

    ReplyDelete
  4. banyak gak duit kerajaan yer..
    duit br1m mad dah habis.. heheh.. kejap jer menghabiskan duit 250 tuh.. bayar itu ini tamatlah riwayat duit tuh ,hehe..

    ReplyDelete
  5. syukur alhamdulillah. saya masih menanti jawapan lagi sama ada layak terima atau tidak. huhuhu

    ReplyDelete
  6. alhamdulilah.. dapat da.. :) rezeki tuu..

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..yui lom lg..huhu..ada rezeki adalah tu..

    ReplyDelete
  8. Wah bestnye..Alhamdulillah rezeki..^^

    ReplyDelete
  9. akhirnya...alhamdulillah...nnt leh amik dh :))

    ReplyDelete
  10. Salam.

    Tiba2 stress.

    Lana macam tak dapat je,huhuu

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum awak. alhamdullilah. sheila pun dah amik semalam. rezeki dari Allah. harus digunakan sebaiknya :)

    ReplyDelete
  12. thniah... alahai... lmbtnyer giliran sendiri nk rasa.. hehehehe

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah rezki kakak lagi :)

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah rezki kakak lagi :)

    ReplyDelete
  15. tahun depan untuk suri rumah pulak...
    heheh..mimpi la...;)

    ReplyDelete
  16. tahniah shida blh la belanja :)

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah..tahniah kak.. ^___^

    ReplyDelete
  18. peh peh bestnya
    nak jugak wuu
    guna untuk kebaikan tahu jangan membazir hihi

    ReplyDelete
  19. tahniah =) zaza pula msh dlm proses

    ReplyDelete
  20. tahniah shida. masyukkk... :)
    gunakan secara berhemah ya. hehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.