Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 20 February 2013

Wordless Wednesday | Siapa punya kerja la ni!! hahaaaa

  Assalammualaikum, peace upon you.
hahahaaaa lawak betul!! sapa punya kerja ni? baik mengaku :p




38 comments:

  1. tuan punya gmbr yg buat ... hehehh

    ReplyDelete
  2. haha sape buat ni???! kelakor plak :p

    ReplyDelete
  3. haha sape buat ni???! kelakor plak :p

    ReplyDelete
  4. haha sape buat ni???! kelakor plak :p

    ReplyDelete
  5. haha sape buat ni???! kelakor plak :p

    ReplyDelete
  6. haha sape buat ni???! kelakor plak :p

    ReplyDelete
  7. Hahahaa. Ni kerja org xd kerja. Hihi

    ReplyDelete
  8. haha,, podio la, buat lawak lak (^___^)

    ReplyDelete
  9. hehehe..apalah diorang ni. Macam2.

    ReplyDelete
  10. huhu kesian mr bean dianiaya. banyak tau diorang buat guna muka mr bean. jahat betul. cuba mr bean tu bapak dia tsk.

    ReplyDelete
  11. hahahaha...sape lah buat ni...

    ReplyDelete
  12. hehehhe..lawak gila muka yg pakai bju kebaya tu..sapa laa yang kreatif sgt kan.hehee

    ReplyDelete
  13. hahaha. lawak giler la Mr. Bean.

    ReplyDelete
  14. mak dan ayah mr bean sebenar...... saling tak tumpah wajah....he3

    ReplyDelete
  15. selamat pengatin baru ye MR and MRS BEAN ekekeke...

    ReplyDelete
  16. Hahaha! Tergelak tengok gambar nie. :D Tapi kesian pengantin tue, muka dorang digantikan dengan muka Mr. Bean.

    ReplyDelete
  17. pandai la mereka yang buat ni...hehe

    ReplyDelete
  18. wakakakakaakkakaka... rajin pulak org yg edit tu kan,haha

    ReplyDelete
  19. hahahahaha. lawaknyaaa. sabo jea laa. geli perut aina >.<

    ReplyDelete
  20. seriusly pic ni mmg comey. alolo hahaha :D

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.