1st Give Away Love LIMITED EDITION by cci | Dunia sebenar Shida 1st Give Away Love LIMITED EDITION by cci

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 25 March 2013

1st Give Away Love LIMITED EDITION by cci

  Assalammualaikum, peace upon you.
Sebelum ni pernah dapat gift dari kak cci, kali ni terasa rindu nak lagi barang-barang dari kak cci. Bukan apa barang-barang dia semua cute-cute geram tengok! hope adalah tercalon dalam 10 pemenang yang dicari. Sesiapa yang nak join nak rasa betapa seronoknya dapat gift dari cci ni, boleh join GA simple ni ok. Thanks kak cci and hope ramai yang join dan meriahkan lagi GA ni nanti. Nak join klik banner yang awesome tu! Tarikh mula 25 mac 2013 dan tamat 7 april 2013 masa 11:00 malam



24 Jari Ohsem:

cci said...

tq join.. ehehe.. rindu nak gift ker.. tunggu posmen sampai yer.. tuk top komentorr... :P

cci said...

tq join. gud luck tau..

ANa Ahmad said...

Gud luck sis :D

Diana Azis said...

Salam shida..best of luck..musim cuti sekolah ni banyak segmen kan.. :)

Farah Waheda Wahid said...

all the best Shida... ^_^

izan mama mia said...

nak cb joint jugalah..gd luck shida

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel tgk..good luck dear..

Normi Nieza said...

gud luck..:)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. good luck awak! hehehe

Eira Aikawa said...

Eira join GA ni gak..
http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/03/1st-give-away-love-limited-edition-by.html

Nurul Aini said...

Semoga berjaya kak shida. ^__^

ayut said...

slmt bersegmen shida! ^^

Seneorita Baharin said...

Good luck my lovely sis! ^____^

azizah :) said...

gudluck shida.. jijah pon kak cci ajak join.. :)

Cik Nur™ said...

semoga berjaya shida.. :)

Mrs Velentine said...

good luck..nak join juga boleh?

aisya said...

goodluck.. =)

Cik Fie said...

dari GA yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/1st-give-away-love-limited-edition-by.html

deno said...

good luck kak shida!^^

deno said...

good luck kak shida! deno pun dah join :)

cci said...


nantikan keputusannya
http://ccicutedollylicious.blogspot.com/2013/03/tamat-1st-give-away-love-limited.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck shida

jaakechik said...

gud luck!

Ez Bil said...

Good luck!! :))