Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 25 March 2013

1st Give Away Love LIMITED EDITION by cci

  Assalammualaikum, peace upon you.
Sebelum ni pernah dapat gift dari kak cci, kali ni terasa rindu nak lagi barang-barang dari kak cci. Bukan apa barang-barang dia semua cute-cute geram tengok! hope adalah tercalon dalam 10 pemenang yang dicari. Sesiapa yang nak join nak rasa betapa seronoknya dapat gift dari cci ni, boleh join GA simple ni ok. Thanks kak cci and hope ramai yang join dan meriahkan lagi GA ni nanti. Nak join klik banner yang awesome tu! Tarikh mula 25 mac 2013 dan tamat 7 april 2013 masa 11:00 malam



24 comments:

  1. tq join.. ehehe.. rindu nak gift ker.. tunggu posmen sampai yer.. tuk top komentorr... :P

    ReplyDelete
  2. Salam shida..best of luck..musim cuti sekolah ni banyak segmen kan.. :)

    ReplyDelete
  3. nak cb joint jugalah..gd luck shida

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. good luck awak! hehehe

    ReplyDelete
  5. Eira join GA ni gak..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/03/1st-give-away-love-limited-edition-by.html

    ReplyDelete
  6. Semoga berjaya kak shida. ^__^

    ReplyDelete
  7. Good luck my lovely sis! ^____^

    ReplyDelete
  8. gudluck shida.. jijah pon kak cci ajak join.. :)

    ReplyDelete
  9. good luck..nak join juga boleh?

    ReplyDelete
  10. dari GA yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/1st-give-away-love-limited-edition-by.html

    ReplyDelete
  11. good luck kak shida! deno pun dah join :)

    ReplyDelete

  12. nantikan keputusannya
    http://ccicutedollylicious.blogspot.com/2013/03/tamat-1st-give-away-love-limited.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.