Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 8 March 2013

4 Tahap Mendidik Anak Mengikut Sunnah Rasulullah

   Assalammualaikum, peace upon you.
Salam Jumaat | Entri Santai Jumaat



27 comments:

  1. Emm... nice sharing sis :)

    ReplyDelete
  2. Nice sharing shida...

    ada lagi satu...
    rotan jika anak tidak mahu mendirikan solat....

    ReplyDelete
  3. Bagus sharing ni kak..saya pun boleh faham diri sendiri..hehe. Terima kasih share.

    ReplyDelete
  4. tips2 mendidik anak, semalam pun afzal ada baca cara2 menegur anak kat fb.

    tegur anak jangan niat menakutkannya tapi tegur dengan tunjukkan balasan baik yang akan dia dapat nanti :)

    ReplyDelete
  5. Nice Sharing..Panduan buat kita untuk mendidik anak agar menjadi anak yg soleh & solehah..cemerlang dunia akhirat...

    ReplyDelete
  6. penah gak bc nie kat fb dlu.. hehe..

    slamat ari wanita shida.. :3

    ReplyDelete
  7. bagus sgt panduan untuk jijah mendidik anak kelak...

    ReplyDelete
  8. Nice Sharing :) Semoga bermanfaat kpd ibu bapa sekaliannn

    ReplyDelete
  9. Nice sharing kak.. Info yang berguna kepada yang bergelar ibu bapa dan bakal macam saya:::
    ^_^




    ReplyDelete
  10. terima kasih atas perkongsian nie...bagus nie..

    mselim3

    ReplyDelete
  11. yup, setiap tahap kena ikut peringkat umo.. nice sharing ^^

    ReplyDelete
  12. Assalammualaikum shida :)

    Walaupun selalu baca tntg ni, tpi slalu juga lupa.. terima kasih sharekan info ni, dlm bentuk poster menarik lgi tu ^_^

    Boleh dijadikan panduan utk yg masih bujang jugak..sbg salah satu ilmu rumahtangga kan :)

    ReplyDelete
  13. thanks for sharing nice info......

    ReplyDelete
  14. sekrng xde ank lagi..leh la digunakn mse ade ank..hehe..didik ank dengan betul

    ReplyDelete
  15. nice share kak MV pernah buat entry pasai ni juga

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.