4 Tahap Mendidik Anak Mengikut Sunnah Rasulullah | Dunia sebenar Shida 4 Tahap Mendidik Anak Mengikut Sunnah Rasulullah

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 8 March 2013

4 Tahap Mendidik Anak Mengikut Sunnah Rasulullah

   Assalammualaikum, peace upon you.
Salam Jumaat | Entri Santai Jumaat



27 Jari Ohsem:

ANa Ahmad said...

Emm... nice sharing sis :)

Cik Nur™ said...

Nice sharing shida...

ada lagi satu...
rotan jika anak tidak mahu mendirikan solat....

patriq said...

nice sharing sida..

Nurul Aini said...

Bagus sharing ni kak..saya pun boleh faham diri sendiri..hehe. Terima kasih share.

Afie Qaisarah said...

sharing is caringg..

afzalsukasuki said...

tips2 mendidik anak, semalam pun afzal ada baca cara2 menegur anak kat fb.

tegur anak jangan niat menakutkannya tapi tegur dengan tunjukkan balasan baik yang akan dia dapat nanti :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Nice Sharing..Panduan buat kita untuk mendidik anak agar menjadi anak yg soleh & solehah..cemerlang dunia akhirat...

Nisa Greennnpanda said...

penah gak bc nie kat fb dlu.. hehe..

slamat ari wanita shida.. :3

azizah :) said...

bagus sgt panduan untuk jijah mendidik anak kelak...

✿ Hasnie Adda ✿ said...

thanks sharing :)

Aiman Aziz said...

Nice Sharing :) Semoga bermanfaat kpd ibu bapa sekaliannn

Sally Yatiey said...

Nice sharing kak ^_^ hee

Maria Menado~ said...

inshaAllah. =)

Baiyah said...

Nice sharing kak.. Info yang berguna kepada yang bergelar ibu bapa dan bakal macam saya:::
^_^




Mohd Selim Zainal said...

terima kasih atas perkongsian nie...bagus nie..

mselim3

nuyui a.k.a miss YUI said...

bgus info ni...

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

betul. tu sy pun cuba ikut

caliph shuriken said...

yup, setiap tahap kena ikut peringkat umo.. nice sharing ^^

Mia Liana said...

betul tu... bagusnya...

Tinta Lana said...

Assalammualaikum shida :)

Walaupun selalu baca tntg ni, tpi slalu juga lupa.. terima kasih sharekan info ni, dlm bentuk poster menarik lgi tu ^_^

Boleh dijadikan panduan utk yg masih bujang jugak..sbg salah satu ilmu rumahtangga kan :)

Remy hazza said...

thanks for sharing nice info......

Nadia Johari said...

sekrng xde ank lagi..leh la digunakn mse ade ank..hehe..didik ank dengan betul

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nice sharing shida

Mrs Velentine said...

nice share kak MV pernah buat entry pasai ni juga

IntaNBerliaN said...

info yg bagus :-)

Ez Bil said...

Tq sharing akk!!

Cik Fie said...

nice :)