Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 22 March 2013

Alhamdulillah Voucher KFC sudah sampai ketangan pemilik sebenar

  Assalammualaikum, peace upon you.
Rasa seronok bila nampak si pemilik voucher ni dah update entri dia pasal voucher yang shida kirimkan tu. Mesti korang terujakan siapalah si penerima atau merangkap pembaca setia blog shida yang hampir 3 tahun diwujudkan sehingga menjadi seperti sekarang. Seperti entri yang lepas entri ini dan entri ini korang boleh klik untuk baca semula tentang punca voucher kfc ni bagi yang belum sempat baca. So lega voucher sampai dengan selamat ketangan Pemilik Sebenar Voucher KFC ini. Tahniah mydear!! Shida jemput korang ke blog beliau untuk ucapkan tahniah!! bukan senang nak ada pembaca setia merangkap kawan bloging paling rapat sekarang ni tau. Alhamdulillah juga shida dapat kawan yang sebenar :) semalam petang shida call dia hahaa..ganggu dia tidur pula sorry dear ^_^



26 comments:

  1. tahniah buat pembaca yg setiee tuu ^)^

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum awak. taniah buat rakan blogger awak tu. bestnya dapat voucher kfc. nyumm nyummm!

    ReplyDelete
  3. wah siapakah? huhu nak terjah ni

    ReplyDelete
  4. wah, bestnye... tahniah kepada siapa yg dapat :D

    ReplyDelete
  5. Wahh, tahniahh kak jijah.. :D heee

    ReplyDelete
  6. bestnya... yumm... yummm... ^_^

    ReplyDelete
  7. wahhh bestnyer...

    shida belanja kfc tu..

    hehe

    ReplyDelete
  8. oh...jijah rupanya..untung la..heheh

    ReplyDelete
  9. itulah rupanya2 jijah yang dapat.. haha. suspen jugak tu shida buat gitu. rezeki anak jijah dan jijah.. Semoga shida bertambah maju dan dimurahkan rezeki :)

    ReplyDelete
  10. dah tau semalam baca kat blog jijah

    ReplyDelete
  11. tiada kata yg mampu jijah ucapkan selain berbanyak terima kasih pd shida.. budi jasa baik shida takkan pernah jijah lupakan..

    semoga shida di murahkan rezeki.. amin...

    ReplyDelete
  12. tahniah buat si dia yg bertuah tu..

    ReplyDelete
  13. kak jijah, bakal ibu yg comel.. hehe

    ReplyDelete
  14. bestnya dapat makan kepsi..tahniah jijah.

    ReplyDelete
  15. Tahniah..seronoknya dapat kawan blogging yang rapat kan kak. ^__^

    ReplyDelete
  16. Tahniah buat pemilik voucher itu!!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.