Alhamdulillah Voucher KFC sudah sampai ketangan pemilik sebenar | Dunia sebenar Shida Alhamdulillah Voucher KFC sudah sampai ketangan pemilik sebenar

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 22 March 2013

Alhamdulillah Voucher KFC sudah sampai ketangan pemilik sebenar

  Assalammualaikum, peace upon you.
Rasa seronok bila nampak si pemilik voucher ni dah update entri dia pasal voucher yang shida kirimkan tu. Mesti korang terujakan siapalah si penerima atau merangkap pembaca setia blog shida yang hampir 3 tahun diwujudkan sehingga menjadi seperti sekarang. Seperti entri yang lepas entri ini dan entri ini korang boleh klik untuk baca semula tentang punca voucher kfc ni bagi yang belum sempat baca. So lega voucher sampai dengan selamat ketangan Pemilik Sebenar Voucher KFC ini. Tahniah mydear!! Shida jemput korang ke blog beliau untuk ucapkan tahniah!! bukan senang nak ada pembaca setia merangkap kawan bloging paling rapat sekarang ni tau. Alhamdulillah juga shida dapat kawan yang sebenar :) semalam petang shida call dia hahaa..ganggu dia tidur pula sorry dear ^_^



26 Jari Ohsem:

Amer Amirah said...

tahniah buat pembaca yg setiee tuu ^)^

Sheila Salim said...

assalamualaikum awak. taniah buat rakan blogger awak tu. bestnya dapat voucher kfc. nyumm nyummm!

ANa Ahmad said...

wah siapakah? huhu nak terjah ni

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, bestnye... tahniah kepada siapa yg dapat :D

Che Rosliza Che Mat said...

seronoknya dapat vaucher...

onie said...

TAHNIAHHHHHHHHH PEMENANG :D

Seneorita Baharin said...

Wahh, tahniahh kak jijah.. :D heee

Nik Ainaa said...

bestnya... yumm... yummm... ^_^

Nory Zoulkefle said...

wahhh bestnyer...

shida belanja kfc tu..

hehe

diana said...

oh...jijah rupanya..untung la..heheh

Diari Si Froggie said...

itulah rupanya2 jijah yang dapat.. haha. suspen jugak tu shida buat gitu. rezeki anak jijah dan jijah.. Semoga shida bertambah maju dan dimurahkan rezeki :)

Mrs Velentine said...

dah tau semalam baca kat blog jijah

Cik Nur™ said...

tahniah buat beliau... :)

azizah :) said...

tiada kata yg mampu jijah ucapkan selain berbanyak terima kasih pd shida.. budi jasa baik shida takkan pernah jijah lupakan..

semoga shida di murahkan rezeki.. amin...

dEdEQ dE wIshEs said...

TAHNIAH :)

baby comel said...

tahniah buat si dia yg bertuah tu..

aisya said...

kak jijah, bakal ibu yg comel.. hehe

Azhafizah Md Nor said...

bestnya dapat makan kepsi..tahniah jijah.

Nurul Faiz said...

rezeki baby jijah tu. hehe.

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tahniah buat jijah..^^

IntaNBerliaN said...

tahniah jijah :-)

Nurul Aini said...

Tahniah..seronoknya dapat kawan blogging yang rapat kan kak. ^__^

Nadia Johari said...

tahniah

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah jijah :-)

Ez Bil said...

Tahniah buat pemilik voucher itu!!

Cik Fie said...

tahniah :)