Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 10 March 2013

Blogger Bertuah Menerima Bookmarks Limited Edition dari Shida

  Assalammualaikum, peace upon you.
mereka yang bertuah dari random.org adalah :
  1. www.akupenghibur.com
  2. seneoritabaharin.blogspot.com
  3. www.aisyahhumaira.com
  4. letopkeypad.blogspot.com
  5. akuvsdiashadhira.blogspot.com
  6. zakie11.blogspot.com
tahniah ya!! jangan lupa korang diberi masa 24 jam untuk PM shida Nama+Alamat+Url Blog di facebook dan fanpage shida sahaja. Selepas 24jam tiada yang tuntut shida random lagi sekali. Tahniah sekali lagi! yang tak dapat tu jangan bersedih cuba lagi ya! sayang korang! :)
 
 
 

40 comments:

  1. alaaaaa tak dapat hmm tahniah kepada yang bertuah tu ye! :D

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum shida :)

    cantik bookmark tu, shida design sendiri ye ? :)

    ReplyDelete
  3. ewah taniah buat mereka yang bertuah, hikhik

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat semua pemenang.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, hee, dapat bookmarks akak shida yang chomel lotee neh, hee..will pm u sis...asap.. ^_______^

    ReplyDelete
  6. tahhniah la kat korang yang bertuah tu ...c

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah, menang :) dah pm.

    ReplyDelete
  8. Tahniah!!.. cantiknya bookmark tu..nak satu..haha.. >_<

    ReplyDelete
  9. wahhhh,kita dapat lah :D
    jappp,nak pm address :D


    thank you shidaaaaaa dan tahniah juga buat mereka yg bertuah itu,hee

    ReplyDelete
  10. eh, macam nampak nama shad kat situ.. alhamdulillah.. dapat bookmark dr tuan blog.. dah lma nak.. :) time kasih..

    ReplyDelete
  11. wahhh... bertuah sape yg dapat tu....! tahniah2!!! :)

    ReplyDelete
  12. tahniah kepada semua pemenang bertuah tu... ^_^

    ReplyDelete
  13. tahniah kepada mereka semua.^__^

    ReplyDelete
  14. tahniah buat mereka yang terpilih.. :)

    ReplyDelete
  15. seronoknya... tahniah pada semua pemenang..

    ReplyDelete
  16. Boleh try lain kali, tahniah pada yg menang....

    ReplyDelete
  17. tahniah buat semua yg terpilih......

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum. taniah kepada pemenang :)

    ReplyDelete
  19. Bertuahnya depa yg dapat..tahniah

    ReplyDelete
  20. ni la pemenang yer....tahniah bt mereka...

    ReplyDelete
  21. cantik bookmark tu. tahniah pada yg dapat

    ReplyDelete
  22. tahniah buat mereka yg bertuah & terpilih tu =)

    ReplyDelete
  23. tahniah pada mereka. akak shida, solehah pn nk jugak :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.