Blogger Bertuah Menerima Bookmarks Limited Edition dari Shida | Dunia sebenar Shida Blogger Bertuah Menerima Bookmarks Limited Edition dari Shida

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Sunday, 10 March 2013

Blogger Bertuah Menerima Bookmarks Limited Edition dari Shida

  Assalammualaikum, peace upon you.
mereka yang bertuah dari random.org adalah :
  1. www.akupenghibur.com
  2. seneoritabaharin.blogspot.com
  3. www.aisyahhumaira.com
  4. letopkeypad.blogspot.com
  5. akuvsdiashadhira.blogspot.com
  6. zakie11.blogspot.com
tahniah ya!! jangan lupa korang diberi masa 24 jam untuk PM shida Nama+Alamat+Url Blog di facebook dan fanpage shida sahaja. Selepas 24jam tiada yang tuntut shida random lagi sekali. Tahniah sekali lagi! yang tak dapat tu jangan bersedih cuba lagi ya! sayang korang! :)
 
 
 

40 Jari Ohsem:

Unknown said...

alaaaaa tak dapat hmm tahniah kepada yang bertuah tu ye! :D

♥ Nana BamBam ♥ said...

Assalamualaikum shida :)

cantik bookmark tu, shida design sendiri ye ? :)

cik lisa said...

ewah taniah buat mereka yang bertuah, hikhik

Nur Nainis said...

Tahniah buat semua pemenang.

Unknown said...

Alhamdulillah, hee, dapat bookmarks akak shida yang chomel lotee neh, hee..will pm u sis...asap.. ^_______^

Unknown said...

tahniah :)

szi said...

tahhniah la kat korang yang bertuah tu ...c

Fatin Diana said...

tahniah :)

aisyah humaira' said...

alhamdulillah, menang :) dah pm.

Azwar Syuhada said...

Tahniah!!.. cantiknya bookmark tu..nak satu..haha.. >_<

Unknown said...

Tahniah ;)

Annyss Aleeya said...

tahniah bt pemenang. :)

Mek Onie said...

wahhhh,kita dapat lah :D
jappp,nak pm address :D


thank you shidaaaaaa dan tahniah juga buat mereka yg bertuah itu,hee

Shad said...

eh, macam nampak nama shad kat situ.. alhamdulillah.. dapat bookmark dr tuan blog.. dah lma nak.. :) time kasih..

Dayang Deno said...

wahhh... bertuah sape yg dapat tu....! tahniah2!!! :)

Unknown said...

tahniah kepada semua pemenang bertuah tu... ^_^

Azhafizah MN said...

tahniah kepada mereka semua.^__^

Miss N™ said...

tahniah buat mereka yang terpilih.. :)

Unknown said...

seronoknya... tahniah pada semua pemenang..

Sukma said...

Boleh try lain kali, tahniah pada yg menang....

Unknown said...

tahniah buat semua yg terpilih......

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah buat semua..

Cik Nor said...

tahniah..:)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. taniah kepada pemenang :)

Si Matatajam said...

Bertuahnya depa yg dapat..tahniah

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah utk mereka

Unknown said...

tahniah kpd yg bertuah..

Akupenghibur.com said...

alhamdulilah... terima kasih :)

Mrs Velentine said...

tahniah semua

ayut said...

ni la pemenang yer....tahniah bt mereka...

Nik said...

cantik bookmark tu. tahniah pada yg dapat

Cik Fie said...

tahniah :)

Aimacomel said...

tahniah buat mereka yg bertuah & terpilih tu =)

Solehah Shamsuddin said...

tahniah pada mereka. akak shida, solehah pn nk jugak :)

Cikrosecute said...

Tahniah buat mereka...

IntaNBerliaN said...

tahniah utk pemenang

fieda said...

tahniah.

Nadia Johari said...

tahniah...mereka semua..

Unknown said...

Tahniah yg dpt!!

Cik Fie said...

tahniah buat yang dapat :)