Blogger Bertuah Menerima Bookmarks Limited Edition dari Shida | Dunia sebenar Shida Blogger Bertuah Menerima Bookmarks Limited Edition dari Shida

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 10 March 2013

Blogger Bertuah Menerima Bookmarks Limited Edition dari Shida

  Assalammualaikum, peace upon you.
mereka yang bertuah dari random.org adalah :
  1. www.akupenghibur.com
  2. seneoritabaharin.blogspot.com
  3. www.aisyahhumaira.com
  4. letopkeypad.blogspot.com
  5. akuvsdiashadhira.blogspot.com
  6. zakie11.blogspot.com
tahniah ya!! jangan lupa korang diberi masa 24 jam untuk PM shida Nama+Alamat+Url Blog di facebook dan fanpage shida sahaja. Selepas 24jam tiada yang tuntut shida random lagi sekali. Tahniah sekali lagi! yang tak dapat tu jangan bersedih cuba lagi ya! sayang korang! :)
 
 
 

40 Jari Ohsem:

Nur hanim said...

alaaaaa tak dapat hmm tahniah kepada yang bertuah tu ye! :D

♥ Nana BamBam ♥ said...

Assalamualaikum shida :)

cantik bookmark tu, shida design sendiri ye ? :)

sa mic said...

ewah taniah buat mereka yang bertuah, hikhik

Nurul Aini said...

Tahniah buat semua pemenang.

Seneorita Baharin said...

Alhamdulillah, hee, dapat bookmarks akak shida yang chomel lotee neh, hee..will pm u sis...asap.. ^_______^

ANa Ahmad said...

tahniah :)

yang baik Ishak said...

tahhniah la kat korang yang bertuah tu ...c

Dianaa said...

tahniah :)

aisyah humaira' said...

alhamdulillah, menang :) dah pm.

Azwar Syuhada said...

Tahniah!!.. cantiknya bookmark tu..nak satu..haha.. >_<

Sally Yatiey said...

Tahniah ;)

Annyss Aleeya said...

tahniah bt pemenang. :)

onie said...

wahhhh,kita dapat lah :D
jappp,nak pm address :D


thank you shidaaaaaa dan tahniah juga buat mereka yg bertuah itu,hee

sha dhira said...

eh, macam nampak nama shad kat situ.. alhamdulillah.. dapat bookmark dr tuan blog.. dah lma nak.. :) time kasih..

deno said...

wahhh... bertuah sape yg dapat tu....! tahniah2!!! :)

miz ruha said...

tahniah kepada semua pemenang bertuah tu... ^_^

Azhafizah Md Nor said...

tahniah kepada mereka semua.^__^

Cik Nur™ said...

tahniah buat mereka yang terpilih.. :)

azizah :) said...

seronoknya... tahniah pada semua pemenang..

Sukma Haron said...

Boleh try lain kali, tahniah pada yg menang....

Remy hazza said...

tahniah buat semua yg terpilih......

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah buat semua..

Normi Nieza said...

tahniah..:)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. taniah kepada pemenang :)

Si Matatajam said...

Bertuahnya depa yg dapat..tahniah

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah utk mereka

fairus mohamad noor said...

tahniah kpd yg bertuah..

Aku Penghibur said...

alhamdulilah... terima kasih :)

Mrs Velentine said...

tahniah semua

ayut said...

ni la pemenang yer....tahniah bt mereka...

nik ros said...

cantik bookmark tu. tahniah pada yg dapat

Cik Fie said...

tahniah :)

baby comel said...

tahniah buat mereka yg bertuah & terpilih tu =)

Solehah Shamsuddin said...

tahniah pada mereka. akak shida, solehah pn nk jugak :)

Che Rosliza Che Mat said...

Tahniah buat mereka...

IntaNBerliaN said...

tahniah utk pemenang

fieda said...

tahniah.

Nadia Johari said...

tahniah...mereka semua..

Ez Bil said...

Tahniah yg dpt!!

Cik Fie said...

tahniah buat yang dapat :)