Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 18 March 2013

Cadangan untuk buat segmen yang menarik, pendapat anda?

  Assalammualaikum, peace upon you.
Dalam fikiran shida banyak aktiviti yang shida nak buat dengan korang pembaca setia shida ni tapi shida tengah fikir satu segmen yang menarik untuk korang join, kiranya tak perlu blogwalking bagai. Shida nak buat segmen yang shida sendiri nak beri hadiah dan korang join dengan muka tanpa tension hehee. mungkin sponsor shida tak perlukan buat masa ni. Nantikan segmen tu shida baru nk create, insyallah selasa atau rabu shida publish dan buat tak lama cuma seminggu saja. Hope dapat sambutan dari korang yer. Korang ada cadangan yang menarik untuk buat segmen yang ringkas selain segmen follow dan blogwalking? share-share dengan shida tau :) thanks.



34 comments:

  1. ok take note, nanti solehah nak join.hehe

    ReplyDelete
  2. da byk segmen org buat,sampai eca xde idea nak wat segmen pe.hehehehe...tpi klu shida wat,eca akan try join tau :)

    busy kalah menteri a skrg.

    ReplyDelete
  3. eca klik2 clinique..be eh shida?.lama eca xdpt be.

    ReplyDelete
  4. bunyi macam best je tu shida?Tapi tengah takde idea ni shida =__='

    ReplyDelete
  5. macam menarik ni...occay saya tunggu kemunculan segmen tu yer.. nak bagi idea memang stuck sikit... tapiii... nanti kalau shida buat segmen...buat yang copy coding HTML boleh? heee...cepat, mudah dan ringkas...

    ReplyDelete
  6. Nina suka join segmen y kena selit cerita dalam segmen tu..contohnya segmen kawan blogger yang kena cerita keistimewaan diri, cerita pasal U, cerita pasal carrer, kenangan manis n pahit..

    ReplyDelete
  7. InsyaAllah..kalau ada masa pasti saya join. ^___^

    ReplyDelete
  8. Wah.. cam gempak.. Muehehe... Buat segment blog yg unik.. tak pon blog yg banyak info ke.. blog yg tersusun rapi n ringan ke.. hehe.. Just cadangan la.. =)

    ReplyDelete
  9. tak sabar rasanya nak join..
    insyaAllah, kalau sempat Nur join.. :)

    ReplyDelete
  10. jgn risau kami akna support punya

    ReplyDelete
  11. "segmen shida " tajuk diberi hahaha

    ReplyDelete
  12. KALAU PASAL SEGMEN,KAK BUI MMG X EXPERT..NK JOIN PUN MALAS..HAHAHA

    ReplyDelete
  13. Nak buat segmennnnn? :D Mesti ramai yang join nanti ^_^

    ReplyDelete
  14. segmen meletop shida -->bagi hehe :D

    ReplyDelete
  15. segmen berpantun hohoho.. entah la shidah sy pun xtahu

    ReplyDelete
  16. wahh mesti menarikk segmen akak ni, will join n support u sis :)

    ReplyDelete
  17. alamakk jijah xde idea nak bg shida segmen apa...

    insyaAllah jijah support nanti :)

    ReplyDelete
  18. Nak bagi idea tak reti..akak tunggu ja la..

    ReplyDelete
  19. segmen follow and blogwalking ni payah sikit nak join sis.. huhu.. sbab perlu komitmen masa.. klau join saje tp tak jenguk pun peserta lain mcm tak elok pulak..

    tp insyaAllah kalau takde pape nak join jugak.. :)

    ReplyDelete
  20. pilihan di tgan shida..mana yg elok..

    ReplyDelete
  21. kalau ada segmen dari kak shida mesti deno nak join :)

    ReplyDelete
  22. eh2x..arini rabu dh..mesti nk kuar dh segmen yer..hihihi

    ReplyDelete
  23. sesuai buat yg simple & mudah utk join ^^

    ReplyDelete
  24. akak xda idea nk bg tp yg simple lg best :)

    ReplyDelete
  25. Last year, sekali je lana join segmen. Simple je segmen ni.

    Pemilik blog tu takda kenakan apa2 syrt, dia cuma mintak sapa2 yg berminat, tulis n share ayat2 motivasi yg diminati, yang jadi sumber inspirasi.

    Last, dia kumpulkan semua ayat2 motivasi tu dlm satu timetable. Bagi lana, menarik sangat sebab lana dpt bnyk ayat2 yg sgt motivate. Lagi satu, motivasi tu salah satu yg dekat ngan jiwa manusia. Mana2 manusia pun perlukan motivasi.

    Kalau shida prasan, kalau buat segmen, kebanyakkan khusus,topik tertentu, cth mcm, "segmen warna kegemaran"-dah tntu citer wrna kgmrn, pastu mesti ad yg suka wrna yg sma (ad perulangan).

    Msa lana join segmen ayt motivasi tu, smua unik, sebb takda jumpa kata motivasi yg sama.. :) snang ckp, setiap org ad ayt motivasi yg jdi sumber inspirasi.

    Pastu, salu peserta yg blogwalking..segmen motivasi ni, pemilik blog yg bw utk tujuan promote segmen dia.. :)

    Maaf shida..terlebih pnjg,hehehe

    ReplyDelete
  26. Dh mula segmen tu. Cik B nak join yer..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.