Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 13 March 2013

Cheque dari Exabytes sudah berada ditangan shida | Terima kasih Exabytes Network

  Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah tak sampai sebulan pun cheque pertama dari exabytes ni dah sampai. Lega tadi juga shida dah bank in dekat mesin cheque, bank shida dekat je dengan rumah. Alhamdulillah tahun ni shida murah rezeki tau, dapat BR1M 2.0, dapat payment dari celcom shida buat sponsor post RM400, campur dengan duit sewa tapak iklan dan juga duit exabytes ni alhamdulillah syukur sangat-sangat. Sebab tu shida boleh buat button badge dan bookmarks limited edition shida, tu semua duit dari hasil bloging shida and lagi satu yang paling penting nak renew domain shida yang bakal usianya setahun beberapa bulan saja lagi. Kalau korang nak join exabytes juga boleh tak ada masalah boleh klik-klik link sini > Exabytes Network  siapa kata jadi blogger ni sia-sia? boleh tambah pendapatan sampingan ada lah :) Terima kasih atas rezeki ini ya allah :)




42 comments:

  1. alhamdulillah . murah rezeki kak shida :)

    ReplyDelete
  2. wahh Alhamdulillah, tumpang happy utk akak.... :D murah rezeki akak :)

    ReplyDelete
  3. tahniah syida..bru thu ttg exabite ni..hehe

    ReplyDelete
  4. alhmdulillah rezeki kan..tahniah!hery dh kurang berblog..haha

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah....
    murah rezeki shida.. :)

    ReplyDelete
  6. Assalam, memang banyak mashyuk nampaknya kak Shida... tahniah... ^_^

    ReplyDelete
  7. Tahniah kak shida! ^^
    Memang tak sia-sia jadi seorang blogger ni ;D hee. Tapi saya belum merasa lagi duit hasil berblogging ;D

    ReplyDelete
  8. Tahniah shida pandai cr duit

    ReplyDelete
  9. tahniah shida...
    murah rezeki :-)

    ReplyDelete
  10. tahniah shida...
    murah rezeki :-)

    ReplyDelete
  11. murah rezeki shida tp k.yna x phm yg ttg renew domain tu..boleh buat soal jwb tak...hehe

    ReplyDelete
  12. tahniah..Alhamdulillah.. AA dapat sekali tu ja bulan 1 lepas tu xda da,,dia kata tamat kontrak 28/2/2013 tu..huhu sedih..

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah..murah rezeki akak. Tahniah. ^__^

    ReplyDelete
  14. tahniah...kak fieda dh 2 kali dh apply tak dapat sbb dia nk per klik la pulok...tp alhamdulillah dh 3 kali merasa cek dari exabytes.

    ReplyDelete
  15. ne yg program blogger adds eh?
    eca da xdpt lagi... :(

    ReplyDelete
  16. untungnya..tahniah dear..(6__^)

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah rezeki..kak MV tengah tgu cek nuff & cc

    ReplyDelete
  18. syukur Alhamdulilah sgt2 shida.. rezeki shida...

    ReplyDelete
  19. alhamdulillah :) smoga murah rezeki akak sentiasa oleh Allah :)

    ReplyDelete
  20. Allhamdullilah

    ReplyDelete
  21. wahhh....ok la tu kan..sape nak bagi kan free2..:D

    ReplyDelete
  22. rezeki bt shida...alhamdulillah... ^^

    ReplyDelete
  23. Alhamdulillah.. Allah tak bagi kalau kita tak berusaha :)

    ReplyDelete
  24. alhamdulillah...rezeki tu......

    ReplyDelete
  25. alhamdulillah..murh reziki shida...

    ReplyDelete
  26. murah rezeki jadi blogger ni kan.tapi niat kena betullah kan.kalau terpesong mana nak dtg rezeki tu kan..

    ReplyDelete
  27. Tahniah akk!! Murah rezeki awal2 tahun ni..

    ReplyDelete
  28. Belum add lagi iklan ni, tahniah Shida...

    ReplyDelete
  29. murahnya rezeki kak shida ;)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.