Cheque dari Exabytes sudah berada ditangan shida | Terima kasih Exabytes Network | Dunia sebenar Shida Cheque dari Exabytes sudah berada ditangan shida | Terima kasih Exabytes Network

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 13 March 2013

Cheque dari Exabytes sudah berada ditangan shida | Terima kasih Exabytes Network

  Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah tak sampai sebulan pun cheque pertama dari exabytes ni dah sampai. Lega tadi juga shida dah bank in dekat mesin cheque, bank shida dekat je dengan rumah. Alhamdulillah tahun ni shida murah rezeki tau, dapat BR1M 2.0, dapat payment dari celcom shida buat sponsor post RM400, campur dengan duit sewa tapak iklan dan juga duit exabytes ni alhamdulillah syukur sangat-sangat. Sebab tu shida boleh buat button badge dan bookmarks limited edition shida, tu semua duit dari hasil bloging shida and lagi satu yang paling penting nak renew domain shida yang bakal usianya setahun beberapa bulan saja lagi. Kalau korang nak join exabytes juga boleh tak ada masalah boleh klik-klik link sini > Exabytes Network  siapa kata jadi blogger ni sia-sia? boleh tambah pendapatan sampingan ada lah :) Terima kasih atas rezeki ini ya allah :)




42 Jari Ohsem:

Mohamad Khairil said...

wah..!! best nya!!! :)

✿ Hasnie Adda ✿ said...

alhamdulillah . murah rezeki kak shida :)

Seneorita Baharin said...

wahh Alhamdulillah, tumpang happy utk akak.... :D murah rezeki akak :)

zaza =) said...

tahniah syida..bru thu ttg exabite ni..hehe

hazwan hairy said...

alhmdulillah rezeki kan..tahniah!hery dh kurang berblog..haha

Emas Putih said...

Alhamdulillah :)

Cik Nur™ said...

alhamdulillah....
murah rezeki shida.. :)

Noor Ikmal said...

Assalam, memang banyak mashyuk nampaknya kak Shida... tahniah... ^_^

Ieyzartd Syahieyr said...

untungnya..
sangat bertuah...

Sally Yatiey said...

Tahniah kak shida! ^^
Memang tak sia-sia jadi seorang blogger ni ;D hee. Tapi saya belum merasa lagi duit hasil berblogging ;D

Phat said...

Tahniah shida pandai cr duit

IntaNBerliaN said...

tahniah shida...
murah rezeki :-)

IntaNBerliaN said...

tahniah shida...
murah rezeki :-)

shahdiana said...

murah rezeki shida tp k.yna x phm yg ttg renew domain tu..boleh buat soal jwb tak...hehe

Si Matatajam said...

Bestnya! Tahniah Shida ^_^

Si Matatajam said...

Klik2 untuk Shida

ANa Ahmad said...

tahniah..Alhamdulillah.. AA dapat sekali tu ja bulan 1 lepas tu xda da,,dia kata tamat kontrak 28/2/2013 tu..huhu sedih..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Alhamdulillah..murah rezeki..^^

onie said...

rezekiiiiiiiiiiiiii :D

Normi Nieza said...

tahniah... rezeki...

Nurul Aini said...

Alhamdulillah..murah rezeki akak. Tahniah. ^__^

fieda said...

tahniah...kak fieda dh 2 kali dh apply tak dapat sbb dia nk per klik la pulok...tp alhamdulillah dh 3 kali merasa cek dari exabytes.

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah,tahniah syg..murah rezeki.

Eca Dwinky Asha said...

ne yg program blogger adds eh?
eca da xdpt lagi... :(

elyna mirsada said...

untungnya..tahniah dear..(6__^)

Mrs Velentine said...

alhamdulillah rezeki..kak MV tengah tgu cek nuff & cc

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Alhamdulillah tahniah shida

azizah :) said...

syukur Alhamdulilah sgt2 shida.. rezeki shida...

FarhanahAdzlan said...

alhamdulillah :) smoga murah rezeki akak sentiasa oleh Allah :)

MaYa MustWany said...

Allhamdullilah

Ezad Skytech said...

wahhh....ok la tu kan..sape nak bagi kan free2..:D

ayut said...

rezeki bt shida...alhamdulillah... ^^

ayut said...

done clinique

Aku Penghibur said...

alhmdulilah

aisya said...

tahniah... =)

Nurul Faiz said...

Alhamdulillah.. Allah tak bagi kalau kita tak berusaha :)

Remy hazza said...

alhamdulillah...rezeki tu......

Nadia Johari said...

alhamdulillah..murh reziki shida...

Azhafizah Md Nor said...

murah rezeki jadi blogger ni kan.tapi niat kena betullah kan.kalau terpesong mana nak dtg rezeki tu kan..

Ez Bil said...

Tahniah akk!! Murah rezeki awal2 tahun ni..

Sukma Haron said...

Belum add lagi iklan ni, tahniah Shida...

Cik Fie said...

murahnya rezeki kak shida ;)