Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 11 March 2013

CPUV atau BE ke 39 dari Nuffnang | Clinique March

  Assalammualaikum, peace upon you.
 CPUV/BE ke 39 dari Nuffnang | Clinique March
Alhamdulillah, semalam pagi-pagi buta semak akaun Nuffnang keluar lagi BE/CPUV untuk blog shida yang ke 39 secara kesuluruhan dan yang ke 3 untuk tahun 2013. Seperti biasa shida setiap minggu shida akan update survey untuk mengemaskini tinjauan akaun Nuffnang untuk semakan para pengiklanan. Jika blog kita sesuai dengan iklan mereka maka mereka beri kita cpuv tersebut. Untuk yang ticket tu korang tak perlulah hantar ticket terlalu kerap. Jika ada sebarang pertanyaan baru korang hantar ticket ok. Yang penting kemaskini tinjauan sekerap yang mungkin. Nak lebih detail tentang Nuffnang korang boleh klik di TAB MENU shida disitu korang boleh belajar tentang Nuffnang. CPUV ke 39 ni dari Clinique March yang shida tengok berada di iklan atas header shida. So far 2 BE / CPUV masih berjalan sekarang, alhamdulilah. Rasanya hujung bulan ni atau bulan depan shida nak cashoutlah tengok macam mana :) thanks again Nuffnang love u lah!





38 comments:

  1. wah...tahniah shida...zaza still xreti ttg nufnag..haha..xpernah nak dapat pape.. =)

    ReplyDelete
  2. wahhh . goodluck kak shida ;) hehehe

    ReplyDelete
  3. Wahh tahniah kak shida!! ^________^ murah rezeki...sye xdapat lg BE neh..kena rajin2 mcm kak shida lg neh...hee

    ReplyDelete
  4. Semoga BE ni akan bertahan lama di blog kak Shida ;D

    ReplyDelete
  5. wah bestnya..satu pun belum dapat lagii..hee

    ReplyDelete
  6. Salam.. bru 1st singgah sini :)

    Bestnya dpt byk BE

    ReplyDelete
  7. wewitt...tahniah shida..rezeki...nnt nmpk tgk2x la jap ^^

    ReplyDelete
  8. Wah..Alhamdulillah..tahniah kak shida. ^__^

    ReplyDelete
  9. untungnya...
    hehe..
    saya x pernah dapat langsung pon..
    huhu

    ReplyDelete
  10. tahniah shida.. huhuhu sangat jeles nih

    ReplyDelete
  11. seronoknya. tahniah yea.murah rezeki.

    ReplyDelete
  12. BESTNYA..KAK BUI BELUM DPT BE LAGI UTK BULAN MAC NI..

    ReplyDelete
  13. emmm rezeki shida :)
    huny xpenah dpt BE lg, xpela blum rezeki kot

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah. tahniah!!! blog shida memang hebat!

    ReplyDelete
  15. jom join GA
    http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/03/give-away-ga-birthday-akiff-ke-2-tahun.html

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah, rezeki. tahniah shida..

    ReplyDelete
  17. Tahniah Shida....
    Murah rezeki...

    Psst..Shida, hadiah dah sampai..terima kaseh ya. :)

    Cantik..Nur suka.. :)

    ReplyDelete
  18. seronoknya... tahniah shida..

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum shida...tahniah2 yer...;)

    ReplyDelete
  20. rajinnya shida... tiap2 minggu update :-)

    ReplyDelete
  21. 2 masih running..kak fieda lama giler tak update survey..

    ReplyDelete
  22. respect kat shidala..semuanyer msyuk

    ReplyDelete
  23. Tahniah akk!! Bnyak masuk side income tu.. =D

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.