CPUV atau BE ke 39 dari Nuffnang | Clinique March | Dunia sebenar Shida CPUV atau BE ke 39 dari Nuffnang | Clinique March

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Monday, 11 March 2013

CPUV atau BE ke 39 dari Nuffnang | Clinique March

  Assalammualaikum, peace upon you.
 CPUV/BE ke 39 dari Nuffnang | Clinique March
Alhamdulillah, semalam pagi-pagi buta semak akaun Nuffnang keluar lagi BE/CPUV untuk blog shida yang ke 39 secara kesuluruhan dan yang ke 3 untuk tahun 2013. Seperti biasa shida setiap minggu shida akan update survey untuk mengemaskini tinjauan akaun Nuffnang untuk semakan para pengiklanan. Jika blog kita sesuai dengan iklan mereka maka mereka beri kita cpuv tersebut. Untuk yang ticket tu korang tak perlulah hantar ticket terlalu kerap. Jika ada sebarang pertanyaan baru korang hantar ticket ok. Yang penting kemaskini tinjauan sekerap yang mungkin. Nak lebih detail tentang Nuffnang korang boleh klik di TAB MENU shida disitu korang boleh belajar tentang Nuffnang. CPUV ke 39 ni dari Clinique March yang shida tengok berada di iklan atas header shida. So far 2 BE / CPUV masih berjalan sekarang, alhamdulilah. Rasanya hujung bulan ni atau bulan depan shida nak cashoutlah tengok macam mana :) thanks again Nuffnang love u lah!





38 Jari Ohsem:

Mrs Velentine said...

tahniah shida..

Mrs Velentine said...

done dsyr

Zaza Iman said...

wah...tahniah shida...zaza still xreti ttg nufnag..haha..xpernah nak dapat pape.. =)

Aina Areen said...

wahhh . goodluck kak shida ;) hehehe

Cik Nor said...

untungnya dia..:)

Unknown said...

Wahh tahniah kak shida!! ^________^ murah rezeki...sye xdapat lg BE neh..kena rajin2 mcm kak shida lg neh...hee

Unknown said...

Semoga BE ni akan bertahan lama di blog kak Shida ;D

Farah Waheda Wahid said...

wah...tahniah...ada 39... ^_^

phat said...

phat x dpt2 lagi BE ni

selipar putih said...

wah bestnya..satu pun belum dapat lagii..hee

Nina Mads said...

Salam.. bru 1st singgah sini :)

Bestnya dpt byk BE

ayut said...

wewitt...tahniah shida..rezeki...nnt nmpk tgk2x la jap ^^

Nur Nainis said...

Wah..Alhamdulillah..tahniah kak shida. ^__^

Unknown said...

untungnya...
hehe..
saya x pernah dapat langsung pon..
huhu

syiela said...

tahniah shida.. huhuhu sangat jeles nih

Mek Onie said...

syioknyaaaaa $$$$$$$$$$

cik lisa said...

wah taniah yer kak, hehe

Nik said...

seronoknya. tahniah yea.murah rezeki.

mairamanja said...

hehe..bestnyer..tahniah dear

Unknown said...

BESTNYA..KAK BUI BELUM DPT BE LAGI UTK BULAN MAC NI..

Unknown said...

emmm rezeki shida :)
huny xpenah dpt BE lg, xpela blum rezeki kot

INNANIE ARIFFIN said...

Alhamdulillah. tahniah!!! blog shida memang hebat!

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

jom join GA
http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/03/give-away-ga-birthday-akiff-ke-2-tahun.html

mummyriena said...

perghh masyukkkkk...

Aimacomel said...

Alhamdulillah, rezeki. tahniah shida..

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

bestnya nak dua tiga BE shida

Unknown said...

masyukkk!! :D

Miss N™ said...

Tahniah Shida....
Murah rezeki...

Psst..Shida, hadiah dah sampai..terima kaseh ya. :)

Cantik..Nur suka.. :)

Unknown said...

seronoknya... tahniah shida..

Cikrosecute said...

Tahniah....rezeki murh..

maszull said...

assalamualaikum shida...tahniah2 yer...;)

IntaNBerliaN said...

rajinnya shida... tiap2 minggu update :-)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tahniah Shida..^^

fieda said...

2 masih running..kak fieda lama giler tak update survey..

Unknown said...

tahniah buat shida....

Nadia Johari said...

respect kat shidala..semuanyer msyuk

Unknown said...

Tahniah akk!! Bnyak masuk side income tu.. =D

Cik Fie said...

masyuk :)