CPUV atau BE ke 40 dari Nuffnang | DiGi Internet IFA | Dunia sebenar Shida CPUV atau BE ke 40 dari Nuffnang | DiGi Internet IFA

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 19 March 2013

CPUV atau BE ke 40 dari Nuffnang | DiGi Internet IFA

  Assalammualaikum, peace upon you.
CPUV atau BE ke 40 dari Nuffnang | DiGi Internet IFA
Alhamdulillah rezeki shida BE atau CPUV muncul semalam dari iklan DiGi Internet IFA shida tak sure dari penjuru mana datangnya BE ni kadang-kadang dekat atas header, kadang-kadang dekat sidebar, dua-dua pun keluar iklan DiGi memang seronok shida tengok dia menari-nari hehee.. Nanti shida bagi tips macam mana nak tingkatkan earning BE ok. BE ke 40 ni adalah BE ke 4 untuk tahun 2013. Alhamdulillah bulan mac ni penuh dengan rezeki alhamdulillah :) Hope juga BE 38 dan 39 ni kekal lama hendaknya :) Korang tahu shida rasa BE Clinique March ni macam iklan mahal sekali update  2 3 ringgit dia naik alhamdulillah. Tapi shida update ikut  rutin BE keluar hehee nanti shida ajar korang ok :) korang nak tips Nuffnang boleh klik TAB MENU shida, banyak shida buat tutorial-tutorial bagi yang betul-betul nak belajar nuffnang :)





42 Jari Ohsem:

laskar pelangi said...

tahniah dear..semoga dimurahkan rezeki lagi ;)

Mrs Velentine said...

alhamdulillah murah rezeki shida bulan ni

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dear..

Nurul Faiz said...

Tahniah Shida....

ANa Ahmad said...

tahniah kak, moga di beri rezeki lagi :D

Seneorita Baharin said...

Tahniah akak shida syg :D wahhh wahh murah rezeki akak ^___________^
xpernah merasa BE ni lg akak..huhu

Mimi Azirah said...

tahniah shida

azizah :) said...

murah rezeki shida.. Alhamdulilah :)

Sally Yatiey said...

Tahniah.. Semoga BE tu kekal lama di Blog kak Shida ni ^_^

~♥dieyba_baby♥~ said...

tahniah shida :)

zaza =) said...

seronok tgk shida slalu dpt...mcm ne la cara nak dapat jugak..haha..ikutkan zaza buta skit pasal nunfang ni..stakat pasang je..hehe

Phat said...

byk nye la BE dia bak satu hehe

diana said...

tengok ctr pun dah tau kompem amaun banyak nih...:)

Farah Waheda Wahid said...

congrats shida semoga rezeki bertambah murah dari sehari ke sehari yer...

Hidayah said...

wahhhh...mmg hebat..
ok..bakal singgah selalu lepas nih..
nak belajar..
;)

Sukma Haron said...

semoga ada ilmu-ilmu yang boleh dikorek dari SHida...

Normi Nieza said...

untungnya..:)

huny madu said...

murah rezeki shida..

mummyriena said...

tahniah :)

patriq said...

tahniah sida..wahh bole blnja pat..

Mas Zull said...

assalamualaikum shida...tahniah2 yer...:)

Crew Fathi said...

Alhamdulilah... Tahniah... ^_^

aisya said...

dah ikut dah tips kak shida semua tu.. tapi tetap, satu pun tak ada. Last2 malas nak peduli dah. Kalau ada rezeki ada lah tu.. :)

~IraNur~ said...

bestnya kak xD

onie said...

3 cpuv tengah running kat blog shida?wahhhhhhhhhhhhh :D

Diari Si Froggie said...

Rezeki..rezeki..shida memang rajin update nuff kan? aida je malas.. tapi nak BE :P hehe. Tahniah shida..

boni kacak said...

Hahaha.. Apa lagi, open lah kepsi.. Hahaha

Mimie Najib said...

tahniah.. :)
saya ada 1 tgh menari2..

Ezad Skytech said...

heee...sama la kita shida..dpt CPUV ni jgk..:D

Si Matatajam said...

Banyaknya BE....tahniah..

deno said...

tahniah kak shida! murah rezeki,... :)

Ieyzartd Syahieyr said...

wah,..
semoga bertambah la rezeki kak ye...

Sop Nama Saya said...

tahniah Shida
mmg baik sungguh Nuffnang dgn Shida
:)

ayut said...

terbaiklah shida...rezeki tak putus :) tahniah...

Cik Nur™ said...

murah rezeki shida..
tahniah... :)

Nadia Johari said...

wah..tahniah..masyuk je..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah shida...murah rezeki

IntaNBerliaN said...

tahniah shida.. akak pun dpt be ni :-)

Nurul Aini said...

Wah..tahniah kak shida..murah rezeki akak. Dah baca dah tips kak shida bagi tu. Terima kasih kak. ^___^

Azhafizah Md Nor said...

alhamdulillah..moga shida terus di murahkan rezeki..banyak betul BE.

Ez Bil said...

Tahniah akk. Moga BE cpt naik!! ;))

Cik Fie said...

tahniah :)