CPUV atau BE ke 40 dari Nuffnang | DiGi Internet IFA | Dunia sebenar Shida CPUV atau BE ke 40 dari Nuffnang | DiGi Internet IFA


Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Tuesday, 19 March 2013

CPUV atau BE ke 40 dari Nuffnang | DiGi Internet IFA

  Assalammualaikum, peace upon you.
CPUV atau BE ke 40 dari Nuffnang | DiGi Internet IFA
Alhamdulillah rezeki shida BE atau CPUV muncul semalam dari iklan DiGi Internet IFA shida tak sure dari penjuru mana datangnya BE ni kadang-kadang dekat atas header, kadang-kadang dekat sidebar, dua-dua pun keluar iklan DiGi memang seronok shida tengok dia menari-nari hehee.. Nanti shida bagi tips macam mana nak tingkatkan earning BE ok. BE ke 40 ni adalah BE ke 4 untuk tahun 2013. Alhamdulillah bulan mac ni penuh dengan rezeki alhamdulillah :) Hope juga BE 38 dan 39 ni kekal lama hendaknya :) Korang tahu shida rasa BE Clinique March ni macam iklan mahal sekali update  2 3 ringgit dia naik alhamdulillah. Tapi shida update ikut  rutin BE keluar hehee nanti shida ajar korang ok :) korang nak tips Nuffnang boleh klik TAB MENU shida, banyak shida buat tutorial-tutorial bagi yang betul-betul nak belajar nuffnang :)





click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

42 Jari Ohsem:

laskar pelangi said...

tahniah dear..semoga dimurahkan rezeki lagi ;)

Mrs Velentine said...

alhamdulillah murah rezeki shida bulan ni

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dear..

Dingdang said...

Tahniah Shida....

Unknown said...

tahniah kak, moga di beri rezeki lagi :D

Unknown said...

Tahniah akak shida syg :D wahhh wahh murah rezeki akak ^___________^
xpernah merasa BE ni lg akak..huhu

Mimie said...

tahniah shida

Unknown said...

murah rezeki shida.. Alhamdulilah :)

Unknown said...

Tahniah.. Semoga BE tu kekal lama di Blog kak Shida ni ^_^

~♥dieyba_baby♥~ said...

tahniah shida :)

Zaza Iman said...

seronok tgk shida slalu dpt...mcm ne la cara nak dapat jugak..haha..ikutkan zaza buta skit pasal nunfang ni..stakat pasang je..hehe

Admin said...

byk nye la BE dia bak satu hehe

Diana Rashid said...

tengok ctr pun dah tau kompem amaun banyak nih...:)

Farah Waheda Wahid said...

congrats shida semoga rezeki bertambah murah dari sehari ke sehari yer...

Hidayah said...

wahhhh...mmg hebat..
ok..bakal singgah selalu lepas nih..
nak belajar..
;)

Sukma said...

semoga ada ilmu-ilmu yang boleh dikorek dari SHida...

Cik Nor said...

untungnya..:)

Unknown said...

murah rezeki shida..

mummyriena said...

tahniah :)

patriq said...

tahniah sida..wahh bole blnja pat..

maszull said...

assalamualaikum shida...tahniah2 yer...:)

Mohamad Fathi said...

Alhamdulilah... Tahniah... ^_^

Unknown said...

dah ikut dah tips kak shida semua tu.. tapi tetap, satu pun tak ada. Last2 malas nak peduli dah. Kalau ada rezeki ada lah tu.. :)

Unknown said...

bestnya kak xD

Mek Onie said...

3 cpuv tengah running kat blog shida?wahhhhhhhhhhhhh :D

Diari Si Froggie said...

Rezeki..rezeki..shida memang rajin update nuff kan? aida je malas.. tapi nak BE :P hehe. Tahniah shida..

Unknown said...

Hahaha.. Apa lagi, open lah kepsi.. Hahaha

Syamimi Saad said...

tahniah.. :)
saya ada 1 tgh menari2..

Ezad Skytech said...

heee...sama la kita shida..dpt CPUV ni jgk..:D

Si Matatajam said...

Banyaknya BE....tahniah..

Dayang Deno said...

tahniah kak shida! murah rezeki,... :)

Izzat Syahir said...

wah,..
semoga bertambah la rezeki kak ye...

gnesop said...

tahniah Shida
mmg baik sungguh Nuffnang dgn Shida
:)

ayut said...

terbaiklah shida...rezeki tak putus :) tahniah...

Miss N™ said...

murah rezeki shida..
tahniah... :)

Nadia Johari said...

wah..tahniah..masyuk je..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah shida...murah rezeki

IntaNBerliaN said...

tahniah shida.. akak pun dpt be ni :-)

Nur Nainis said...

Wah..tahniah kak shida..murah rezeki akak. Dah baca dah tips kak shida bagi tu. Terima kasih kak. ^___^

Azhafizah MN said...

alhamdulillah..moga shida terus di murahkan rezeki..banyak betul BE.

Unknown said...

Tahniah akk. Moga BE cpt naik!! ;))

Cik Fie said...

tahniah :)