Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 19 March 2013

CPUV atau BE ke 40 dari Nuffnang | DiGi Internet IFA

  Assalammualaikum, peace upon you.
CPUV atau BE ke 40 dari Nuffnang | DiGi Internet IFA
Alhamdulillah rezeki shida BE atau CPUV muncul semalam dari iklan DiGi Internet IFA shida tak sure dari penjuru mana datangnya BE ni kadang-kadang dekat atas header, kadang-kadang dekat sidebar, dua-dua pun keluar iklan DiGi memang seronok shida tengok dia menari-nari hehee.. Nanti shida bagi tips macam mana nak tingkatkan earning BE ok. BE ke 40 ni adalah BE ke 4 untuk tahun 2013. Alhamdulillah bulan mac ni penuh dengan rezeki alhamdulillah :) Hope juga BE 38 dan 39 ni kekal lama hendaknya :) Korang tahu shida rasa BE Clinique March ni macam iklan mahal sekali update  2 3 ringgit dia naik alhamdulillah. Tapi shida update ikut  rutin BE keluar hehee nanti shida ajar korang ok :) korang nak tips Nuffnang boleh klik TAB MENU shida, banyak shida buat tutorial-tutorial bagi yang betul-betul nak belajar nuffnang :)





42 comments:

  1. tahniah dear..semoga dimurahkan rezeki lagi ;)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah murah rezeki shida bulan ni

    ReplyDelete
  3. tahniah kak, moga di beri rezeki lagi :D

    ReplyDelete
  4. Tahniah akak shida syg :D wahhh wahh murah rezeki akak ^___________^
    xpernah merasa BE ni lg akak..huhu

    ReplyDelete
  5. murah rezeki shida.. Alhamdulilah :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah.. Semoga BE tu kekal lama di Blog kak Shida ni ^_^

    ReplyDelete
  7. seronok tgk shida slalu dpt...mcm ne la cara nak dapat jugak..haha..ikutkan zaza buta skit pasal nunfang ni..stakat pasang je..hehe

    ReplyDelete
  8. byk nye la BE dia bak satu hehe

    ReplyDelete
  9. tengok ctr pun dah tau kompem amaun banyak nih...:)

    ReplyDelete
  10. congrats shida semoga rezeki bertambah murah dari sehari ke sehari yer...

    ReplyDelete
  11. wahhhh...mmg hebat..
    ok..bakal singgah selalu lepas nih..
    nak belajar..
    ;)

    ReplyDelete
  12. semoga ada ilmu-ilmu yang boleh dikorek dari SHida...

    ReplyDelete
  13. tahniah sida..wahh bole blnja pat..

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum shida...tahniah2 yer...:)

    ReplyDelete
  15. dah ikut dah tips kak shida semua tu.. tapi tetap, satu pun tak ada. Last2 malas nak peduli dah. Kalau ada rezeki ada lah tu.. :)

    ReplyDelete
  16. 3 cpuv tengah running kat blog shida?wahhhhhhhhhhhhh :D

    ReplyDelete
  17. Rezeki..rezeki..shida memang rajin update nuff kan? aida je malas.. tapi nak BE :P hehe. Tahniah shida..

    ReplyDelete
  18. Hahaha.. Apa lagi, open lah kepsi.. Hahaha

    ReplyDelete
  19. tahniah.. :)
    saya ada 1 tgh menari2..

    ReplyDelete
  20. heee...sama la kita shida..dpt CPUV ni jgk..:D

    ReplyDelete
  21. tahniah kak shida! murah rezeki,... :)

    ReplyDelete
  22. wah,..
    semoga bertambah la rezeki kak ye...

    ReplyDelete
  23. tahniah Shida
    mmg baik sungguh Nuffnang dgn Shida
    :)

    ReplyDelete
  24. terbaiklah shida...rezeki tak putus :) tahniah...

    ReplyDelete
  25. murah rezeki shida..
    tahniah... :)

    ReplyDelete
  26. tahniah shida.. akak pun dpt be ni :-)

    ReplyDelete
  27. Wah..tahniah kak shida..murah rezeki akak. Dah baca dah tips kak shida bagi tu. Terima kasih kak. ^___^

    ReplyDelete
  28. alhamdulillah..moga shida terus di murahkan rezeki..banyak betul BE.

    ReplyDelete
  29. Tahniah akk. Moga BE cpt naik!! ;))

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.