Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 30 March 2013

dapat t-shirt dari event YAMAHA

  Assalammualaikum, peace upon you.
Pada hari khamis pagi yang lepas shida dapat call dari Syarikat Yamaha Racing, katanya shida terpilih salah satu event yang dorang adakan untuk sesi pembaiki mutu keunggulan Yamaha racing ni. Then setelah bersetuju dengan beberapa syarat. Shida setuju untuk mengikuti event yang dorang anjurkan. Event tak lama cuma 2 jam saja. Selesai event shida dapat gift dari pihak syarikat T-shirt Yamaha warna BIRU ok! dan beberapa aksesori motor, dia macam tahu-tahu shida suka warna biru kan. Seronok juga join event-event personal macam ni, sangat-sangat selesa.

Masa dalam event ada sembang-sembang dengan orang dalam tu dia tanya tentang motor yang shida guna sekarang dan dia tanya juga motor idaman. Shida sebenarnya suka motor Yamaha Lagenda bla..bla..bla.. panjang juga lah shida sembang hehee ada lah puji-puji sikit. Cuma motor tu shida kata mahal hahaaa then disebabkan tu shida tak memiliki dia. Mana tau dorang nak exchange motor sekarang dengan Yamaha Lagenda kan fuhh!! memang bertuah badan lah kan :)


korang jom terjah mereka yang spoting habis ni :)
  1. http://dyshasahhir.blogspot.com
  2. http://ameramirah.blogspot.com
  3. http://www.aimancool.com
  4. http://tempahaneditfree.blogspot.com
  5. http://budakpeliksstory.blogspot.com
  6. http://asma-sah.blogspot.com
  7. http://cerita-nurathyrah.blogspot.com
  8. http://hijaugreen91.blogspot.com
  9. http://loveandcolourfullife.blogspot.com
  10. http://dhiaadawiyah.blogspot.com
  11. http://arolpunyeblog.blogspot.com
  12. http://www.ieyzartdsyahieyr92.my
  13. http://www.cikfie.com
  14. http://iqasyafiqa93.blogspot.com
  15. dikesan link sampai 14 saja thanks semua :)




20 comments:

  1. kak shida dpt event yamaha ?? waw.. untung la, tuah di situ :)

    ReplyDelete
  2. wah, selamat ya cik, atas hadiahnya..

    ReplyDelete
  3. tahniah..mujur xdpt motor sekali :)

    ReplyDelete
  4. wahhhh...bestnya...tahniah dapat t-shirt lagi...

    ReplyDelete
  5. Bestnyaaa..
    Tahniah kak shida! ;)

    ReplyDelete
  6. Wahh3 syiokkknya dpt baju, kaler feberet pulak tu kan..hee...tahniah kak shida :)

    ReplyDelete
  7. tahniah.. dapat baju tu, biru pulak tu.. =)

    ReplyDelete
  8. Untungnya Shida dijemput ke event camtu...

    ReplyDelete
  9. tahniah shida.. syoknya dapat brg free dari yamaha..bukan sng2 nk dpt..

    ReplyDelete
  10. pergh untungla..sampai yamaha panggil..hehe

    ReplyDelete
  11. join event yamaha? wahhh best laaa...

    ReplyDelete
  12. Biru!! Suka warna biru!! :))

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.