dapat t-shirt dari event YAMAHA | Dunia sebenar Shida dapat t-shirt dari event YAMAHA

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 30 March 2013

dapat t-shirt dari event YAMAHA

  Assalammualaikum, peace upon you.
Pada hari khamis pagi yang lepas shida dapat call dari Syarikat Yamaha Racing, katanya shida terpilih salah satu event yang dorang adakan untuk sesi pembaiki mutu keunggulan Yamaha racing ni. Then setelah bersetuju dengan beberapa syarat. Shida setuju untuk mengikuti event yang dorang anjurkan. Event tak lama cuma 2 jam saja. Selesai event shida dapat gift dari pihak syarikat T-shirt Yamaha warna BIRU ok! dan beberapa aksesori motor, dia macam tahu-tahu shida suka warna biru kan. Seronok juga join event-event personal macam ni, sangat-sangat selesa.

Masa dalam event ada sembang-sembang dengan orang dalam tu dia tanya tentang motor yang shida guna sekarang dan dia tanya juga motor idaman. Shida sebenarnya suka motor Yamaha Lagenda bla..bla..bla.. panjang juga lah shida sembang hehee ada lah puji-puji sikit. Cuma motor tu shida kata mahal hahaaa then disebabkan tu shida tak memiliki dia. Mana tau dorang nak exchange motor sekarang dengan Yamaha Lagenda kan fuhh!! memang bertuah badan lah kan :)


korang jom terjah mereka yang spoting habis ni :)
  1. http://dyshasahhir.blogspot.com
  2. http://ameramirah.blogspot.com
  3. http://www.aimancool.com
  4. http://tempahaneditfree.blogspot.com
  5. http://budakpeliksstory.blogspot.com
  6. http://asma-sah.blogspot.com
  7. http://cerita-nurathyrah.blogspot.com
  8. http://hijaugreen91.blogspot.com
  9. http://loveandcolourfullife.blogspot.com
  10. http://dhiaadawiyah.blogspot.com
  11. http://arolpunyeblog.blogspot.com
  12. http://www.ieyzartdsyahieyr92.my
  13. http://www.cikfie.com
  14. http://iqasyafiqa93.blogspot.com
  15. dikesan link sampai 14 saja thanks semua :)




20 Jari Ohsem:

ANa Ahmad said...

kak shida dpt event yamaha ?? waw.. untung la, tuah di situ :)

Cik Nur™ said...

tahniah shida.... :)

dEdEQ dE wIshEs said...

UNTUNGNYE AKAK .. PEEWIT :)

aan-shared said...

wah, selamat ya cik, atas hadiahnya..

Harith Iskandar said...

tahniah..mujur xdpt motor sekali :)

Syuhada Salleh said...

besnye shida..thniah..

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

wahhh yg pertama

Sukma Haron said...

wahhhh...bestnya...tahniah dapat t-shirt lagi...

Sally Yatiey said...

Bestnyaaa..
Tahniah kak shida! ;)

Seneorita Baharin said...

Wahh3 syiokkknya dpt baju, kaler feberet pulak tu kan..hee...tahniah kak shida :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

wah..bestnya...tahniah ShidA...

aisya said...

tahniah.. dapat baju tu, biru pulak tu.. =)

Si Matatajam said...

Untungnya Shida dijemput ke event camtu...

Mrs Velentine said...

wah tahniah..cantik baju tue

azizah :) said...

tahniah shida.. syoknya dapat brg free dari yamaha..bukan sng2 nk dpt..

Nadia Johari said...

pergh untungla..sampai yamaha panggil..hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah tahniah tau shida

jaakechik said...

join event yamaha? wahhh best laaa...

Ez Bil said...

Biru!! Suka warna biru!! :))

Cik Fie said...

tahniah kak :)