Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 4 March 2013

Doakan keselamatan para perjuang kita di Lahad Datu, Sabah

  Assalammualaikum, peace upon you.
Al-Fatihah buat 2 perajurit negara yang telah terkorban di Lahad Datu, Sabah.

Tolong! kita doakan bersama-sama mendoakan semuanya selamat khasnya kepada anggota POLIS dan ATM yang sedang berjuang di Sabah. Jangan lagi yang suka memberi sebarang info yang salah, bersangkut paut dengan politik, menuding jari salahkan orang ini orang itu puak ini puak itu, ingat 1 jari kita menuding jari salahkan orang ini orang itu, puak ini puak itu tapi 4 jari lagi ke arah diri sendiri, fikir-fikirkan lah, ini soal keselamatan negara dan warga sabah rakyat malaysia, Prihatinlah sikit!

seronok orang luar melihat kita sesama islam berpecah belah :(



24 comments:

  1. Semoga semuanya selamat disana..Aamiin.....

    ReplyDelete
  2. ada kebenarannya pesanan dan message yang disampaikan ini... thanks for sharing Shida...

    ReplyDelete
  3. Yaa...Jangan sebarkan..Itu yg terbaik..!

    Sama2 kita doakan....

    ReplyDelete
  4. semakin parah , bahaya ni malaysia kian pupus kemerdekaan .

    ReplyDelete
  5. bahaya kemerdekaan malaysia kini kian semakin pupus.

    ReplyDelete
  6. itulah.... sama2 kita doakan...

    ReplyDelete
  7. Al-fatihah....
    moga masalah ni cepat selesai & kembali aman seperti sebelumnya...

    ReplyDelete
  8. bia dengar je pasal berita nie, jadi sebak .

    ReplyDelete
  9. Semoga semuanya selamat disana dan tak ada lagi yang maut.. Semoga cepat selesai jugak isu ni..

    ReplyDelete
  10. mari2 doakan untuk mereka..

    ReplyDelete
  11. al fatuhah buat wira yang terkorban... semoga sabah terpelihara, amin!

    ReplyDelete
  12. betul tue...orang luar seronok tengok kita berpecah belah..

    ReplyDelete
  13. hope cepat selesai kes ni..kesian warga sabah..

    ReplyDelete
  14. Sangat sedih..Takziah buat pejuang negara kita yang terkorban. Betul, sama2 kita berdoa untuk keselamatan mereka.

    ReplyDelete
  15. semoga SABAH dilindungi daripada ancaman musuh durjana itu..

    ReplyDelete
  16. semoga semuanya berakhir dengan cepat

    ReplyDelete
  17. nad x penh sebarkn ape2..sedihnyer..semoga roh mereka ditemptkn dikalngn org beriman

    ReplyDelete
  18. sekarang jijah zipp mulut je apa2 yg berlaku kat sini dan juga suami jijah..huhuhu

    ReplyDelete
  19. malaysia semakin bergolak......harap keamanan dapat dipulihkan.....

    ReplyDelete
  20. moga cepatlah semuanya berakhir..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.