FIRST GIVEAWAY BY MIZ RIZHANI | Dunia sebenar Shida FIRST GIVEAWAY BY MIZ RIZHANI

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 24 March 2013

FIRST GIVEAWAY BY MIZ RIZHANI

  Assalammualaikum, peace upon you.
Hari ni dengan rajin diri tak de siapa tag shida join Giveaway dari Blogger Miz Rizhani yang pertama, actually shida pun tak kenal dia tapi dengan join GA dia hope boleh la kenal-kenal lagi dengan owner blog pink ni. Biasalah shida dah selalu dengar pink dan perempuan memang tak dapat dipisahkan bagaikan aur dengan tebing kan. Tapi shida minat biru saja, pink mungkin antara warna yang no 5 atau 6 dalam carta warna shida hehee. Giveaway ni berlangsung dalam sebulan lebih juga dari 8 mac hingga 17 april, sebelum ia tamat shida laju-laju join hehee. Jika korang nak join klik banner awesome atas tu ok kita meriahkan First Giveaway By MizRizhani. Segala syarat-syarat shida dah turuti thanks & good luck :)



18 Jari Ohsem:

Diyan Hani said...

Heheh...thanks kak omey sebab sudi join ga saya...Saya kenal akak..Bloger pemes mestilah kenal kan....Akak dah penah topup kat kita masa ga bersama2 apit,emas putih tu....thanks sudi join...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/senarai-nama-peserta-giveaway.html

ANa Ahmad said...

gud luck kakak shida :D

jaakechik said...

gud lagi...hee.. rajin join segmen ya....

cci said...

gud luck.. ^_^

Sally Yatiey said...

Goodluckkkk..

Diari Si Froggie said...

Wah ada GA lagi shida join.. semoga berjaya shida. :)

Mrs Velentine said...

good luck

IntaNBerliaN said...

good luck shida :-)

aisya said...

goodluck ye.. :)

Farra Atiqah said...

selamat ber-GA :)

Diana Azis said...

satu lagi segmen to go..anyway best of luck shida :)

Nurul Aini said...

Semoga berjaya..saya pun dah join. ^__^

Iema Gurlz said...

hye
dtg dr GA yg same ^__^
http://iema90.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

azizah :) said...

shida gudluckk!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck shida

sa mic said...

datang dari GA yang sama,goodluck yer kak shida sayang ^__^ (http://merepekgila.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html)

Ez Bil said...

Good luck akk!! :))

Cik Fie said...

dari GA yang sama :)

http://www.cikfie.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html