Giveaway By Santai Leeza Sarawak | Dunia sebenar Shida Giveaway By Santai Leeza Sarawak


Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Saturday, 23 March 2013

Giveaway By Santai Leeza Sarawak

  Assalammualaikum, peace upon you.
Dah lama Blogger Leeza tak buat giveaway atau segmen now dia dah buat cepat-cepat shida nak join sebelum tempoh matang cewahh hehee.. giveaway ni berlangsung selama 9hari saja tak lama pun, tak rugi korang join tau! kalau nak join boleh klik banner awesome atas tu ok. Hope tuah berpihak kepada shida untuk giveaway leeza ni, nak juga ole-ole dari sarawak ^_^ jom join semua!!


click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

22 Jari Ohsem:

Unknown said...

nak join juga la :D

Mrs Velentine said...

hi shida kak MV dr GA sama..good luck

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Good luck shida..^^

Fatin Diana said...

dari GA yg sama. good luck ^^
http://www.fatindiana.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

Miss N™ said...

gudluck shida.. :)

Miss N™ said...

gudluck shida.. :)

Miss N™ said...

gudluck shida.. :)

Unknown said...

dri segmen sme

BK lepak sini tau
http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

Unknown said...

gudluck shida... rajin ha shida join..hee

Unknown said...

Semoga berjaya..

Diari Si Froggie said...

Good luck shida.. aida memang rancang nak join GA Leeza nie.. InsyaAllah sebelum 28 aida join.. hehe.

Unknown said...

dari GA yang sama, good luck ^^ http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

Unknown said...

Semoga berjaya shida :)

IntaNBerliaN said...

moga shida bertuah :-)

Syazwanie Afandi said...

Salam.. singgah sini dari segmen yang sama. Good Luck!
http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

Nur Nainis said...

Wah..rajin kak shida join segmen dan GA..Bagusnya kak shida..Semoga berjaya kak. ^__^

Leeza Dayasari said...

tunggu pengumuman pemenang yaaaa......
terima kasih join..

Cik Hijrah said...

dari segmen yang sama :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck shida

Unknown said...

Blogwalking kesini! Tahniah sebab tersenarai sebagai pemenang :)
http://www.santaileeza.com/2013/04/blogger-yang-terpilih-dalam-giveaway-by.html

Unknown said...

Tahniah akk sbb mng!! :))

Cik Fie said...

dari GA yang sama :)

http://www.cikfie.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html