Giveaway By Santai Leeza Sarawak | Dunia sebenar Shida Giveaway By Santai Leeza Sarawak

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 23 March 2013

Giveaway By Santai Leeza Sarawak

  Assalammualaikum, peace upon you.
Dah lama Blogger Leeza tak buat giveaway atau segmen now dia dah buat cepat-cepat shida nak join sebelum tempoh matang cewahh hehee.. giveaway ni berlangsung selama 9hari saja tak lama pun, tak rugi korang join tau! kalau nak join boleh klik banner awesome atas tu ok. Hope tuah berpihak kepada shida untuk giveaway leeza ni, nak juga ole-ole dari sarawak ^_^ jom join semua!!


22 Jari Ohsem:

ANa Ahmad said...

nak join juga la :D

Mrs Velentine said...

hi shida kak MV dr GA sama..good luck

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Good luck shida..^^

Dianaa said...

dari GA yg sama. good luck ^^
http://www.fatindiana.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

Cik Nur™ said...

gudluck shida.. :)

Cik Nur™ said...

gudluck shida.. :)

Cik Nur™ said...

gudluck shida.. :)

Budak Kampung said...

dri segmen sme

BK lepak sini tau
http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

azizah :) said...

gudluck shida... rajin ha shida join..hee

Sally Yatiey said...

Semoga berjaya..

Diari Si Froggie said...

Good luck shida.. aida memang rancang nak join GA Leeza nie.. InsyaAllah sebelum 28 aida join.. hehe.

Husna Izzati said...

dari GA yang sama, good luck ^^ http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

Diana Azis said...

Semoga berjaya shida :)

IntaNBerliaN said...

moga shida bertuah :-)

Syazwani Afandi said...

Salam.. singgah sini dari segmen yang sama. Good Luck!
http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

Nurul Aini said...

Wah..rajin kak shida join segmen dan GA..Bagusnya kak shida..Semoga berjaya kak. ^__^

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tunggu pengumuman pemenang yaaaa......
terima kasih join..

Halimaton Saadiah said...

dari segmen yang sama :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck shida

Nabila Medan said...

Blogwalking kesini! Tahniah sebab tersenarai sebagai pemenang :)
http://www.santaileeza.com/2013/04/blogger-yang-terpilih-dalam-giveaway-by.html

Ez Bil said...

Tahniah akk sbb mng!! :))

Cik Fie said...

dari GA yang sama :)

http://www.cikfie.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html