Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 23 March 2013

Giveaway By Santai Leeza Sarawak

  Assalammualaikum, peace upon you.
Dah lama Blogger Leeza tak buat giveaway atau segmen now dia dah buat cepat-cepat shida nak join sebelum tempoh matang cewahh hehee.. giveaway ni berlangsung selama 9hari saja tak lama pun, tak rugi korang join tau! kalau nak join boleh klik banner awesome atas tu ok. Hope tuah berpihak kepada shida untuk giveaway leeza ni, nak juga ole-ole dari sarawak ^_^ jom join semua!!


22 comments:

  1. hi shida kak MV dr GA sama..good luck

    ReplyDelete
  2. dari GA yg sama. good luck ^^
    http://www.fatindiana.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

    ReplyDelete
  3. dri segmen sme

    BK lepak sini tau
    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

    ReplyDelete
  4. gudluck shida... rajin ha shida join..hee

    ReplyDelete
  5. Good luck shida.. aida memang rancang nak join GA Leeza nie.. InsyaAllah sebelum 28 aida join.. hehe.

    ReplyDelete
  6. dari GA yang sama, good luck ^^ http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

    ReplyDelete
  7. Salam.. singgah sini dari segmen yang sama. Good Luck!
    http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

    ReplyDelete
  8. Wah..rajin kak shida join segmen dan GA..Bagusnya kak shida..Semoga berjaya kak. ^__^

    ReplyDelete
  9. tunggu pengumuman pemenang yaaaa......
    terima kasih join..

    ReplyDelete
  10. Blogwalking kesini! Tahniah sebab tersenarai sebagai pemenang :)
    http://www.santaileeza.com/2013/04/blogger-yang-terpilih-dalam-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  11. dari GA yang sama :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.