Hadiah dari Blogger Dysha | dyshasahhir.blogspot.com | Dunia sebenar Shida Hadiah dari Blogger Dysha | dyshasahhir.blogspot.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 31 March 2013

Hadiah dari Blogger Dysha | dyshasahhir.blogspot.com

Assalammualaikum, peace upon you.
Hadiah dari Blogger Dysha | dyshasahhir.blogspot.com
Shida nak ucap thanks kepada blogger dysha sebab sudi bagi button badge yang supeer duper cute ni. Rasa bertuah sangat-sangat bila dapat button yang cute tu. Actually shida nak ucap thanks juga pada jiran shida dia berbangsa cina, sebab sudi simpan surat dari dysha ni untuk shida. Shida hairan juga macam mana surat tu boleh lepas ke tangan dia. Ni mesti kerja abang posmen salah hantar. Tengok alamat memang lengkap, tak ada cacat cela pula kan. Esok shida nak tunggu surat nak tengok abang posmen mana yang hantar. Nasiblah jiran kenal nama ayah Pak Radzuan kalau tak, entah kemana hala surat tu. Menangislah shida tak dapat button cute dari dysha :) thanks again dysha.



25 Jari Ohsem:

ANa Ahmad said...

hehe abg posmen tu nak cepat agaknya

uks world said...

wah untungnya~ =D cute button tuh.. :'3

dEdEQ dE wIshEs said...

MANYAK UNTUNG O KAKAK . DEQ PUN DPT , HEKHEK

Si Matatajam said...

Tahniah Shida....

Si Matatajam said...

Done DIGI..

Eyma su said...

comel nyerrr...jeles skjp..hehe..(^_^)

Sally Yatiey said...

Comelllll! ;) Tahniah kak

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

alhamdullilah selamat sampai jugak.. xda bt plak wane biru,, huhu papepun semoga shidah sukses selalu

Nurmujahidah Ismail said...

wah,, untung la,, hehe,, t kita sama2 ketuk pak cik posmen tu,, haha

onie said...

hensemkan tu :D

NinaAz said...

Bestnyaaa. Waahhh.. sis shida. Jom join GA nina

Zaza said...

cutenya button..suka lah =)

Seneorita Baharin said...

wahh3 chomell button tu... :D tahniah kak shida ^______^

nuyui a.k.a miss YUI said...

siyes sgtlah comel!

Mrs Velentine said...

bestnya..comel button tue

azizah :) said...

cumeynya button tu..gambar tema blog kak dysha kan..

Nadia Johari said...

comelnyer button die

aisya said...

boleh pulak abg posmen silap htr ye.
btw, comel lah. =)

Cik Nur™ said...

comel...
tahniah shida.. :)

cci said...

so jeles... :P

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cute button..tahniah shida

Nurul Aini said...

Comelnya..tahniah kak..Betul2..dekat rumah saya ni, macam2 jenis surat sampai. kadang2 salah alamat. Ada yang tak salah alamat, pun boleh salah hantar. Pelik!

jaakechik said...

tahniah cik shida! bertuah sungguh dia... :)

Ez Bil said...

Button badge dari kak dysha mmg comel. *bolat2 doodle nyer*
Tahniah akk!! =D

Cik Fie said...

comelnya button badge tu :)