Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 31 March 2013

Hadiah dari Blogger Dysha | dyshasahhir.blogspot.com

Assalammualaikum, peace upon you.
Hadiah dari Blogger Dysha | dyshasahhir.blogspot.com
Shida nak ucap thanks kepada blogger dysha sebab sudi bagi button badge yang supeer duper cute ni. Rasa bertuah sangat-sangat bila dapat button yang cute tu. Actually shida nak ucap thanks juga pada jiran shida dia berbangsa cina, sebab sudi simpan surat dari dysha ni untuk shida. Shida hairan juga macam mana surat tu boleh lepas ke tangan dia. Ni mesti kerja abang posmen salah hantar. Tengok alamat memang lengkap, tak ada cacat cela pula kan. Esok shida nak tunggu surat nak tengok abang posmen mana yang hantar. Nasiblah jiran kenal nama ayah Pak Radzuan kalau tak, entah kemana hala surat tu. Menangislah shida tak dapat button cute dari dysha :) thanks again dysha.



25 comments:

  1. hehe abg posmen tu nak cepat agaknya

    ReplyDelete
  2. wah untungnya~ =D cute button tuh.. :'3

    ReplyDelete
  3. MANYAK UNTUNG O KAKAK . DEQ PUN DPT , HEKHEK

    ReplyDelete
  4. comel nyerrr...jeles skjp..hehe..(^_^)

    ReplyDelete
  5. alhamdullilah selamat sampai jugak.. xda bt plak wane biru,, huhu papepun semoga shidah sukses selalu

    ReplyDelete
  6. wah,, untung la,, hehe,, t kita sama2 ketuk pak cik posmen tu,, haha

    ReplyDelete
  7. Bestnyaaa. Waahhh.. sis shida. Jom join GA nina

    ReplyDelete
  8. wahh3 chomell button tu... :D tahniah kak shida ^______^

    ReplyDelete
  9. cumeynya button tu..gambar tema blog kak dysha kan..

    ReplyDelete
  10. boleh pulak abg posmen silap htr ye.
    btw, comel lah. =)

    ReplyDelete
  11. Comelnya..tahniah kak..Betul2..dekat rumah saya ni, macam2 jenis surat sampai. kadang2 salah alamat. Ada yang tak salah alamat, pun boleh salah hantar. Pelik!

    ReplyDelete
  12. tahniah cik shida! bertuah sungguh dia... :)

    ReplyDelete
  13. Button badge dari kak dysha mmg comel. *bolat2 doodle nyer*
    Tahniah akk!! =D

    ReplyDelete
  14. comelnya button badge tu :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.