Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 21 March 2013

Jari yang awesome dan unik! (7 gambar)

  Assalammualaikum, peace upon you.



35 comments:

  1. wah..
    sangat berseni siapa yg melukisnya...
    woww..
    fantastic..
    kebaboom...

    ReplyDelete
  2. Perghh, macam2 hado haa ..kreatiff kot.. :D

    ReplyDelete
  3. wahhhh smartnya.. kreatif org yg buat ni kan..

    ReplyDelete
  4. hehehe...
    kreatif nyer...
    suka tengok...
    nampak real..

    ReplyDelete
  5. wkwkwkwkwk~cumel sangattt :)
    ada2 gak..

    ReplyDelete
  6. dh mmg trend plak skrg seni jari jemari ni..hihihi

    ReplyDelete
  7. wah cool ^^ kreatif betul sapa yg design jari tu

    ReplyDelete
  8. Gambar last tu paling awesome.. gila lah kretip betul depa kan shida.

    Shida aida ada tag shida dekat GA Ayie nie ha.. hehe. :P

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/weeehu-giveaway-pggp-daku-amat_188.html

    ReplyDelete
  9. wahhh kreatip giloo. huhuhu :)

    ReplyDelete
  10. Kreatif sangat diorang ni..

    ReplyDelete
  11. as salam..BW...terus polow..cute la jejari tu...suker tgk...bila aahh masa derang ni piki nak wat cegini kan...

    ReplyDelete
  12. Hebat diorg ni...kreatif sgt smp tahap ni. :)

    ReplyDelete
  13. memang kreatif betul dorang...

    ReplyDelete
  14. sy suke rambut afro berries tu, hehe

    ReplyDelete
  15. kreatif tapi syg kene padam..hehe..xkan nak biarkn mcm tu je kan

    ReplyDelete
  16. Mner akk cari gambor2 kretif ni erk.. ^____^

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.