Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 29 March 2013

Jawapan untuk soalan mereka | Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #3

  Assalammualikum, peace upon you.
bagi soalan yang menarik shida akan update dalam entri ya, thanks korang :)


26 comments:

  1. Assalamualaikum. still saya takleh buat. mohon syida buatkan boleh tak? hehehe. dah lama mencuba tutorial ni. widget tabber tu mmg tak reti nak buat :'(

    ReplyDelete
  2. hehee hai sampai buat entry ni.. macam panjang je ceritanya..hehee

    ReplyDelete
  3. tu dia..macam-macam soalan ada..pasal pokok rambutan dia pun nak tnya shida?ahahah dahsyat...anyway tinggi kita sama la..tapi berat diana sikit la :D

    ReplyDelete
  4. nanti kalo kak shida dtg penang roger2 okeyh..hee ^_________^

    ReplyDelete
  5. tu dia..byk soalan terjwab..smpi ad yg kena bt entry ni..hihihi ^^

    ReplyDelete
  6. Thnks sudi jawab kak Shida :D

    ReplyDelete
  7. fuuhh puas senang mcm ni..jawap terus kat situ..osemmm.. (Y)

    ReplyDelete
  8. Kak Shida dulu amek STPM jugak ke? Wah! Geng STPM lah kita berdua! :D

    Admin dalam tempoh percubaan. Hehehe! Ouhh. Entah2 ada adik-beradik kak Shida yang jadi silent reader kot. :D

    ReplyDelete
  9. Banyak jugak soalan yang ditanya oleh rakan blogger ^_^ hee

    ReplyDelete
  10. nah..ambek korang..heee...lucu2 gak baca soalan ni..ngeee.. ;) hii shida..

    ReplyDelete
  11. Ramainya tanya soalan. nak juga tanya.. hehe.. :)

    ReplyDelete
  12. NAK TNYE SOKLAN GAK :( ALAHAI .. DA BYAK ENTRY TRLEPAS .. SEDIH JE

    ReplyDelete
  13. nak tanya cara nak pasang header macam mana ada org guna photoscape ada guna applikasi, so shida ada idea tak nak pasang header mcm mana kat blog akak...pls help...tq

    ReplyDelete
  14. Best juga buat mcm ni...boleh tau apa yg kita tak tau.. :-)

    ReplyDelete
  15. Best juga buat mcm ni...boleh tau apa yg kita tak tau..:-)

    ReplyDelete
  16. paling best soklan cikgu fizi.. haha

    ReplyDelete
  17. Salam.

    Shida, tersenyum kot bca komen balas syda utk dyshaa tu..cepukkk emasss,hehehe

    Soalan udie lagi best,hahaha

    ReplyDelete
  18. hehehe..buat lagi kak shida..hehe..request pula..Menarik sangat2..sengih dan ketawa sorang2 baca soal jawab ni. Ohh..163, 55..dapat agak..Ala2 saya..hehe.

    ReplyDelete
  19. rajin shida wat segmen soal jawab ni ye.... bagus2x... boleh eratkan ukhwah sesama blogger.. :)

    ReplyDelete
  20. Alah.. xsempat join segmen soal jwb dgn kak shida..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.