Jawapan untuk soalan mereka | Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #3 | Dunia sebenar Shida Jawapan untuk soalan mereka | Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #3

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 29 March 2013

Jawapan untuk soalan mereka | Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #3

  Assalammualikum, peace upon you.
bagi soalan yang menarik shida akan update dalam entri ya, thanks korang :)


26 Jari Ohsem:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. still saya takleh buat. mohon syida buatkan boleh tak? hehehe. dah lama mencuba tutorial ni. widget tabber tu mmg tak reti nak buat :'(

azizah :) said...

hehee hai sampai buat entry ni.. macam panjang je ceritanya..hehee

Diana Azis said...

tu dia..macam-macam soalan ada..pasal pokok rambutan dia pun nak tnya shida?ahahah dahsyat...anyway tinggi kita sama la..tapi berat diana sikit la :D

Seneorita Baharin said...

nanti kalo kak shida dtg penang roger2 okeyh..hee ^_________^

ayut said...

tu dia..byk soalan terjwab..smpi ad yg kena bt entry ni..hihihi ^^

ANa Ahmad said...

Holiday plan terus :)

Rochelle Liong said...

Thnks sudi jawab kak Shida :D

MaYa MustWany said...

fuuhh puas senang mcm ni..jawap terus kat situ..osemmm.. (Y)

Arol Mubin said...

Kak Shida dulu amek STPM jugak ke? Wah! Geng STPM lah kita berdua! :D

Admin dalam tempoh percubaan. Hehehe! Ouhh. Entah2 ada adik-beradik kak Shida yang jadi silent reader kot. :D

Sally Yatiey said...

Banyak jugak soalan yang ditanya oleh rakan blogger ^_^ hee

cynta ieda said...

nah..ambek korang..heee...lucu2 gak baca soalan ni..ngeee.. ;) hii shida..

Ct Noraishah said...

Mak aii.. mcm2 s0alan ada

Azwar Syuhada said...

Ramainya tanya soalan. nak juga tanya.. hehe.. :)

dEdEQ dE wIshEs said...

NAK TNYE SOKLAN GAK :( ALAHAI .. DA BYAK ENTRY TRLEPAS .. SEDIH JE

Sukma Haron said...

nak tanya cara nak pasang header macam mana ada org guna photoscape ada guna applikasi, so shida ada idea tak nak pasang header mcm mana kat blog akak...pls help...tq

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Best juga buat mcm ni...boleh tau apa yg kita tak tau.. :-)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Best juga buat mcm ni...boleh tau apa yg kita tak tau..:-)

aisya said...

paling best soklan cikgu fizi.. haha

Tinta Lana said...

Salam.

Shida, tersenyum kot bca komen balas syda utk dyshaa tu..cepukkk emasss,hehehe

Soalan udie lagi best,hahaha

Mrs Velentine said...

dah terjawab persoalan

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

best la baca soal jawab ni hihi

Nurul Aini said...

hehehe..buat lagi kak shida..hehe..request pula..Menarik sangat2..sengih dan ketawa sorang2 baca soal jawab ni. Ohh..163, 55..dapat agak..Ala2 saya..hehe.

Cik Nur™ said...

jgn lupa pm ye.. :)

jaakechik said...

rajin shida wat segmen soal jawab ni ye.... bagus2x... boleh eratkan ukhwah sesama blogger.. :)

Ez Bil said...

Alah.. xsempat join segmen soal jwb dgn kak shida..

Cik Fie said...

terjawab sudah :)