Jawapan untuk soalan mereka | Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #3 | Dunia sebenar Shida Jawapan untuk soalan mereka | Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #3

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Friday, 29 March 2013

Jawapan untuk soalan mereka | Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #3

  Assalammualikum, peace upon you.
bagi soalan yang menarik shida akan update dalam entri ya, thanks korang :)


26 Jari Ohsem:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. still saya takleh buat. mohon syida buatkan boleh tak? hehehe. dah lama mencuba tutorial ni. widget tabber tu mmg tak reti nak buat :'(

Unknown said...

hehee hai sampai buat entry ni.. macam panjang je ceritanya..hehee

Unknown said...

tu dia..macam-macam soalan ada..pasal pokok rambutan dia pun nak tnya shida?ahahah dahsyat...anyway tinggi kita sama la..tapi berat diana sikit la :D

Unknown said...

nanti kalo kak shida dtg penang roger2 okeyh..hee ^_________^

ayut said...

tu dia..byk soalan terjwab..smpi ad yg kena bt entry ni..hihihi ^^

Unknown said...

Holiday plan terus :)

Pixie Dust said...

Thnks sudi jawab kak Shida :D

Anonymous said...

fuuhh puas senang mcm ni..jawap terus kat situ..osemmm.. (Y)

AM said...

Kak Shida dulu amek STPM jugak ke? Wah! Geng STPM lah kita berdua! :D

Admin dalam tempoh percubaan. Hehehe! Ouhh. Entah2 ada adik-beradik kak Shida yang jadi silent reader kot. :D

Unknown said...

Banyak jugak soalan yang ditanya oleh rakan blogger ^_^ hee

Unknown said...

nah..ambek korang..heee...lucu2 gak baca soalan ni..ngeee.. ;) hii shida..

Ciktie said...

Mak aii.. mcm2 s0alan ada

Azwar Syuhada said...

Ramainya tanya soalan. nak juga tanya.. hehe.. :)

dEdEQ dE wIshEs said...

NAK TNYE SOKLAN GAK :( ALAHAI .. DA BYAK ENTRY TRLEPAS .. SEDIH JE

Sukma said...

nak tanya cara nak pasang header macam mana ada org guna photoscape ada guna applikasi, so shida ada idea tak nak pasang header mcm mana kat blog akak...pls help...tq

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Best juga buat mcm ni...boleh tau apa yg kita tak tau.. :-)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Best juga buat mcm ni...boleh tau apa yg kita tak tau..:-)

Unknown said...

paling best soklan cikgu fizi.. haha

Tinta Lana said...

Salam.

Shida, tersenyum kot bca komen balas syda utk dyshaa tu..cepukkk emasss,hehehe

Soalan udie lagi best,hahaha

Mrs Velentine said...

dah terjawab persoalan

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

best la baca soal jawab ni hihi

Nur Nainis said...

hehehe..buat lagi kak shida..hehe..request pula..Menarik sangat2..sengih dan ketawa sorang2 baca soal jawab ni. Ohh..163, 55..dapat agak..Ala2 saya..hehe.

Miss N™ said...

jgn lupa pm ye.. :)

jaakechik said...

rajin shida wat segmen soal jawab ni ye.... bagus2x... boleh eratkan ukhwah sesama blogger.. :)

Unknown said...

Alah.. xsempat join segmen soal jwb dgn kak shida..

Cik Fie said...

terjawab sudah :)