MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara | Dunia sebenar Shida MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 23 March 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

  Assalammualaikum, peace upon you.
Giveaway ini disponsors oleh mereka yang awesome!

untuk Giveaway Awesome ni shida tag 3 mereka ini :

nak join boleh klik banner terus! rugi tau tak join!!




23 Jari Ohsem:

ANa Ahmad said...

gud luck sis :)

Nurul Faiz said...

rajin shida join segmen. good luck !!

Mrs Velentine said...

semoga shida antara yang bertuah..MV singgah dr GA sama

LiLy @ MaMaQiStInA said...

All the best Shida..^^

Cik Nur™ said...

semoga berjaya shida.. :)

adzairdawati makdara said...

terima kasih Shida kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

deno said...

all the best!^^

Diana Azis said...

Best of luck shida :)

Rozuan Ismail said...

Good luck dear!!

singgah dari GA yg sama

jemput singgah!!

http://kringg.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_23.html

azizah :) said...

shida.. jijah join jugak..moga ada rezeki kita yer..

Sally Yatiey said...

Goodluck :)

Diari Si Froggie said...

Semoga berjaya shida.. masuk shida dah 3 org tag aida.. hehe. Aida akan join.. :) tq tau shida sudi tag aida.

IntaNBerliaN said...

nanti free nak join gak la.. hihi

sukagelak said...

jalan-jalan singgah sini.
dari segmen yang sama :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

AyueJean AJ said...

GUDLUCK!!!!....

AJ singgah dari segmen sama.....
Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

Ina ZaLinA said...

good luck,, cik ina singgah dari segmen yang sama...
http://inazalina.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Nurul Aini said...

Semoga berjaya. ^__^

Kasih Lestari said...

Datang dari segmen yang sama

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck tau shida

Diera Tekikushika said...

segmen dah tamat. pemenang dah diumumkan baru sempat nak berjalan ke blog peserta lain. Hai salam perkenalan! Jemput singgah2 blog saya juga. =)

Ez Bil said...

Good luck akk even ga dh tamat..

Cik Fie said...

dari GA yang sama ;)

http://www.cikfie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html