MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara | Dunia sebenar Shida MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Saturday, 23 March 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

  Assalammualaikum, peace upon you.
Giveaway ini disponsors oleh mereka yang awesome!

untuk Giveaway Awesome ni shida tag 3 mereka ini :

nak join boleh klik banner terus! rugi tau tak join!!




click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

23 Jari Ohsem:

Unknown said...

gud luck sis :)

Dingdang said...

rajin shida join segmen. good luck !!

Mrs Velentine said...

semoga shida antara yang bertuah..MV singgah dr GA sama

LiLy @ MaMaQiStInA said...

All the best Shida..^^

Miss N™ said...

semoga berjaya shida.. :)

bicara mak dara said...

terima kasih Shida kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

Dayang Deno said...

all the best!^^

Unknown said...

Best of luck shida :)

Unknown said...

Good luck dear!!

singgah dari GA yg sama

jemput singgah!!

http://kringg.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_23.html

Unknown said...

shida.. jijah join jugak..moga ada rezeki kita yer..

Unknown said...

Goodluck :)

Diari Si Froggie said...

Semoga berjaya shida.. masuk shida dah 3 org tag aida.. hehe. Aida akan join.. :) tq tau shida sudi tag aida.

IntaNBerliaN said...

nanti free nak join gak la.. hihi

Kasih Juju said...

jalan-jalan singgah sini.
dari segmen yang sama :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

AyueJean said...

GUDLUCK!!!!....

AJ singgah dari segmen sama.....
Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

Ina ZaLinA said...

good luck,, cik ina singgah dari segmen yang sama...
http://inazalina.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Nur Nainis said...

Semoga berjaya. ^__^

Unknown said...

Datang dari segmen yang sama

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck tau shida

Diera Tekikushika said...

segmen dah tamat. pemenang dah diumumkan baru sempat nak berjalan ke blog peserta lain. Hai salam perkenalan! Jemput singgah2 blog saya juga. =)

Unknown said...

Good luck akk even ga dh tamat..

Cik Fie said...

dari GA yang sama ;)

http://www.cikfie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html