Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 23 March 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

  Assalammualaikum, peace upon you.
Giveaway ini disponsors oleh mereka yang awesome!

untuk Giveaway Awesome ni shida tag 3 mereka ini :

nak join boleh klik banner terus! rugi tau tak join!!




23 comments:

  1. rajin shida join segmen. good luck !!

    ReplyDelete
  2. semoga shida antara yang bertuah..MV singgah dr GA sama

    ReplyDelete
  3. terima kasih Shida kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

    ReplyDelete
  4. Good luck dear!!

    singgah dari GA yg sama

    jemput singgah!!

    http://kringg.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_23.html

    ReplyDelete
  5. shida.. jijah join jugak..moga ada rezeki kita yer..

    ReplyDelete
  6. Semoga berjaya shida.. masuk shida dah 3 org tag aida.. hehe. Aida akan join.. :) tq tau shida sudi tag aida.

    ReplyDelete
  7. nanti free nak join gak la.. hihi

    ReplyDelete
  8. jalan-jalan singgah sini.
    dari segmen yang sama :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  9. GUDLUCK!!!!....

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    ReplyDelete
  10. good luck,, cik ina singgah dari segmen yang sama...
    http://inazalina.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  11. Datang dari segmen yang sama

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  12. dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  13. segmen dah tamat. pemenang dah diumumkan baru sempat nak berjalan ke blog peserta lain. Hai salam perkenalan! Jemput singgah2 blog saya juga. =)

    ReplyDelete
  14. Good luck akk even ga dh tamat..

    ReplyDelete
  15. dari GA yang sama ;)

    http://www.cikfie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.