Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 22 March 2013

malunyaa...tersalah send sms

Assalammualaikum, peace upon you.
Malunyaaa..tersalah send sms petang tadi, nak dijadikan cerita petang tadi shida rasa nak sms dengan En.H so shida biasanya akan buka balik inbox balas sms dari msg-msg lama itu biasalah jarang nak create baru kan. Entah kenapa petang tu shida baru lepas sms kawan mak shida ni, ada hal sikit dengan dia. Mungkin mata ni ralek shida sms En.H tapi send dekat kawan mak shida! ha! sudah! kelam kabut lah apa lagi heheee.. dalam beberapa minit tu shida fikir nak jawab apa eh dekat makcik tu. Tapi nasib makcik tu tak balas tau! mybe dia tahu shida salah send. Then shida dengan selambernya send lagi sekali dekat makcik tu kata "sorry tersalah send..hahhaaaa :p" ya! macam tulah shida send sms tu. Makcik tu tak balas juga, lagi suspen shida rasa sekarang ni! dah lah esok nak jumpa makcik tu alahaii malunya rasa!! Korang pernah alami tak situasi macam ni? shida kalau setakat tersend dekat family sendiri or member, tak rasa apa sangat ini dekat kawan mak ..alahaii tunggu lah esok tengok habuan apa dapat =="  siapa En.H?? kalau dah bersayang mestilah BF :p

sms yang shida bagi dekat En.H "salam sayang.." mesti makcik tu tengah pelik duk fikir kenaapa shida hantar macam tu, tak pun dia tengah gelak-gelak bagi anak-anak dia baca sms shida tu..alaaaaa..ni yang rasa tak syokk ni malunyaaaaa =="



42 comments:

  1. hehehe..saya pun pernah salah send..Malunya tak tahu nak cakap apa..

    ReplyDelete
  2. kikikikiki...tgelak sorang2 tau nur baca..

    lawaklah shida ni, lepas ni kena hati2 la..hihih

    ReplyDelete
  3. sengalnya kak shida..hahhaha :P

    ReplyDelete
  4. pernah la jugak dua tiga kali jadi macam ni...malu tak tau nak sorok muka kat mane..

    ReplyDelete
  5. hehe...tersalah send tu biasa la...ezad pun pernah ada orang salah send...ezad pun "haaaa...salah send kot ni...HAHAH"

    ReplyDelete
  6. he he he...pernah juga jadi macam tu kat saya... memang rasa malu...

    masa tersedar tersalah send tu ingatkan nak buat cam e-mail go outlook tu retract...wakakaka...tapi mana boleh kan..fikir2 balik macam lawak jer...

    ReplyDelete
  7. ehehe siapakah en.H itu?
    sy pn pernah tp dulu2 la..skrang xde lg tersalah...harap2 xterjadi lg...malu wooooo :p

    ReplyDelete
  8. hahaha...cik azue pun pernah salah send sms...satu nak antar ke kawan/opis mate..then salah tekan..antar ke en chenta..pastu bermula sesi soal selidik..pas tu crita lain..nak antar ke en chenta antar ke no supplier...masak pastu lelaki supplier tu usik2...hihihihi..aparah mata n jari n otak tak syncronize...

    ReplyDelete
  9. kih3x...pernah jd gak kat ayut..tp slmt sms jer...tak la nampak muke...slmat..klu tak malu tak sudah..hahahha :)

    ReplyDelete
  10. hahha..pernah la jugak tersalah send...kalau nak cepat jadi gitu la...

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum. redha jelah kalau dah tersalah hantar. kihkihkih ;p

    ReplyDelete
  12. hahaha adui solehah duk tergelak2 dh baca entri ni kak. lawakla akak ni, msti makcik tu rasa pelik npe akak pnggil dy syg.hahaha :D solehah pnh salah send. dlu la. nk send msg kat bf, tapi send kat mak. mak ketuk2 pintu smbil tnye "kakak, npe msg syg2 dkt mama ni. xpnh pn kakak msg cmtu" nk dijadikan cerita, solehah pura2 tido sbb nk cover malu.hahaha :D

    ReplyDelete
  13. hahahaha..biasalah tu shida..mmg selalu mengalaminya...

    ReplyDelete
  14. mila dulu kalau merajuk dengan pakwe selalu je buat-buat salah hantar huhuhu....

    ReplyDelete
  15. Wakakka...my wifey pun slalu mcm tuh. Tu yg susah kan kalau sms ni. Better call jerk senang. Kurangla sket risiko salah sms. Hehehehe :)

    ReplyDelete
  16. Hahhaahhah....
    AJ poenah tersalah hantar...
    Tapi nasib kat kawan, kuranglah malu sikit....
    Kalau kat makcik2 tu, memang malu sangat lah...
    Hehhhehe..

    ReplyDelete
  17. qila pun pernah tersalah send mesej..gara2 tgk cerita 7 petala ape ntah..'waalaikumussalam rindu'. Along reply..Oh, ape adk merepek?! Ish ish ish..smpai skrg kena perli :P

    ReplyDelete
  18. Harhar pernah je tersalah hantar.
    Tapi mesej biasa je so tak malu sangat wuwuwu.:D

    ReplyDelete
  19. eheehhehee.. :D
    sye pun pernah tersalah sent msg jgk akak, tgh dok ralit2, tgok2 tersent dengan kakak sendiri, balik umah je kena perli habis habisannn..maluuuuu..hihihi

    ReplyDelete
  20. hehehe..mmg segan kalau tersalah hntar.. setakat ni sy secukupnya berhati2 kalau nak send msg.. hehe..takut salah hntar.. dulu pernah juga jadi cmtu kut..ntah la, xingt sngt..tp jrng sngt jadi..kalau ada msg dari bos yang tak penting cpat2 delete..takut jadi mcm shida..hehe

    ReplyDelete
  21. mesti makcik tu rasa dia di sayangi oleh kak shida tu hihi :D

    ReplyDelete
  22. kikiki memang malu giler..pasti mak cik tue terkejut...

    ReplyDelete
  23. pernah kena jugak.. bagi msg jiwang karat tersend ke mak sedara.. pastu time raya segan gila nak jumpa dia. kakaka.. lepas nie harus berhati2 kan shida..

    ReplyDelete
  24. saya pun pernah salah hntr msj.
    nk hntr kt kwn,TERhantar kt ckgu.
    malu..

    ReplyDelete
  25. hahaha..aduyai...malu juga ni kalau kena batang hidung sendiri

    ReplyDelete
  26. Haha~ sy pun pernah mcm tu jugak. Nak rahsia hubungan, last2 sy msg abah sy. Hah ! apa lg, kna amuk la. hoho

    ReplyDelete
  27. pernah juga terkena gitu.. last2 hantar balik sms kat dia cakap salah send..hehe malunya xtahu nak cakap..

    nasib shida cakap salam sayang..hehe

    ReplyDelete
  28. hehehe, malu kan. kita pun sama jugak. nak antar kat cik abg terhanta kat mak sendiri. nasib la mak xbaca pun lagi mesej tu. kekekeke

    ReplyDelete
  29. ahahaha.tak dapat nak tlg shida.Fiza pun pernah jadi camni..tersalah anta kat family..phew~ nasib baik lagilah kan..cover malu je la ape patut...huhuhu..lepas ni memang sentiasa carefull bile nak tekan send tu.

    ReplyDelete
  30. pernah terjadi jugak macam tu..hehe...malu.. :)

    ReplyDelete
  31. Assalammualaikum.

    Aduh shida..tersalah send, kat makcik plak tu, huhuhu

    Lana ad sorg kawan, salu salah anta msg..dia nak hantar kat En A, tpi salu terhantr kt lana ni..smpai lana dah biasa,lana buat bodo je,hahaha, dia sndiri hntr balik sori2, salah send,hehehe

    ReplyDelete
  32. akak pun pnh camni.. mmg malu :-)

    ReplyDelete
  33. hahaha..penh gak terjadi...tapi anta kat kwn..hehe

    ReplyDelete
  34. haha akak pn penah salah send kihkihkih

    ReplyDelete
  35. Hihihi.. bese la tu akk.. yg pasti kene send blik msg cover malu yer.. =D

    ReplyDelete
  36. haha . saya pon pernah terkena camtu . malu gila saya . XD

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.