Mini Giveaway Aisyah Humaira' | Dunia sebenar Shida Mini Giveaway Aisyah Humaira'

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 24 March 2013

Mini Giveaway Aisyah Humaira'

  Assalammualaikum, peace upon you.
GA berlangsung 23 mac 2013 hingga 31 mac 2013
Korang nak join boleh klik Banner yang cute tu ok, hampir 10 segmen dan giveaway shida join bulan feb dan mac ni hope ada lah tuah antara semua segmen dan giveaway yang shida join tu. Good Luck pada shida sendiri dan semua peserta! dengar-dengar baru 2 hari GA ini dijalankan peserta sudah mencecah 100 wah!! memang owesome!! tahniah Aisyah Humaira :) Hope makin hari makin mendapat sambutan dan meriah GA ni inshaa allah :) semua syarat shida sudah penuhi boleh semak ye :)



15 Jari Ohsem:

ANa Ahmad said...

gud luck sister :D

Diari Si Froggie said...

Selamat berGA shida sayam.. Good luck ok.. ada rezeki kaut hadiah.. hehe :)

Mrs Velentine said...

good luck shida..

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck shida..

IntaNBerliaN said...

good luck shida :-)

aisya said...

goodluck :)

Farra Atiqah said...

semoga ada rezeki ^__^)

Seneorita Baharin said...

Good luck akak shida ^______^

Nurul Aini said...

Semoga berjaya kak. ^___^

azizah :) said...

Insyaallah shida.. mesti ada yg sangkut salah satu GA ni..hee

IeZwa RazK II said...

Assalamualaikum,
Jom join GA terbaru ni,
Ada 30 ++ hadiah untuk dimenangi tau, Mungkin anda yg bertuah. :)

http://aqueiez95.blogspot.com/2013/03/mini-giveaway-2-iezwa-razk.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck shida

jaakechik said...

gud luck!

Ez Bil said...

Good luck akk if ga dah lama n tamat

Cik Fie said...

dari GA yang sama ;)

http://www.cikfie.com/2013/03/mini-giveaway-aisyah-humaira.html