Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 24 March 2013

Mini Giveaway Aisyah Humaira'

  Assalammualaikum, peace upon you.
GA berlangsung 23 mac 2013 hingga 31 mac 2013
Korang nak join boleh klik Banner yang cute tu ok, hampir 10 segmen dan giveaway shida join bulan feb dan mac ni hope ada lah tuah antara semua segmen dan giveaway yang shida join tu. Good Luck pada shida sendiri dan semua peserta! dengar-dengar baru 2 hari GA ini dijalankan peserta sudah mencecah 100 wah!! memang owesome!! tahniah Aisyah Humaira :) Hope makin hari makin mendapat sambutan dan meriah GA ni inshaa allah :) semua syarat shida sudah penuhi boleh semak ye :)



15 comments:

  1. Selamat berGA shida sayam.. Good luck ok.. ada rezeki kaut hadiah.. hehe :)

    ReplyDelete
  2. Good luck akak shida ^______^

    ReplyDelete
  3. Insyaallah shida.. mesti ada yg sangkut salah satu GA ni..hee

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum,
    Jom join GA terbaru ni,
    Ada 30 ++ hadiah untuk dimenangi tau, Mungkin anda yg bertuah. :)

    http://aqueiez95.blogspot.com/2013/03/mini-giveaway-2-iezwa-razk.html

    ReplyDelete
  5. Good luck akk if ga dah lama n tamat

    ReplyDelete
  6. dari GA yang sama ;)

    http://www.cikfie.com/2013/03/mini-giveaway-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.