My Wishlist at Zalora Malaysia | Dunia sebenar Shida My Wishlist at Zalora Malaysia

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 10 March 2013

My Wishlist at Zalora Malaysia

  Assalammualaikum, peace upon you.
Mulanya nak beli purse saja tapi memandangkan tak banyak purse yang shida berkenan jadi shida listkan dulu beberapa yang shida perlu, yang lain-lain beli kemudian, yang shida pilih semua ada stock lagi. Tengoklah macam mana apa yang shida nak beli nanti masih fikir-fikir lagi. Harga berpatutan semua harga lingkungan RM40 ke RM80 memang mampu beli, lagi-lagi kalau guna voucher tak lah banyak nak bayar baki. Semua yang shida pilih adalah FREE SHIPPING itu yang penting. Korang nak shopping boleh klik juga > www.zalora.com.my




30 Jari Ohsem:

Aina Areen said...

aina pon rajin shopping sini :D hehehe

Seneorita Baharin said...

Shopping semua je lah akak shida.hee.chantek2 kan barang2 kt zalora, geram tgok...tp servis die mmg terbaek lah, cepat je dpt barang.. :D selamat bershopping akak! ^_______^

IRA ARINA said...

rajinnya siap buat wishlist. hekhek

Mira tumpang lalu :)

ANa Ahmad said...

waa hehe... untuk lelaki ada tak kak? :D

Nys Anis said...

handbag tu comel uh

Sally Yatiey said...

Cantik2 belaka ^_^

Nurmujahidah Ismail said...

aiman baru bagitau pasal ni,, hehe,, muja pun nak try la,, :D

onie said...

teringin gak nak shopping kat zalora tu

Cik Nur™ said...

wahhh..nur xpernah shopping dekat sini lagi....

Nadia Johari said...

pilih jgn x pilih

NinaAz said...

Happing shopping sis shida

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

Xprnh syopping sni..mmg murah ek hrga dia?nk try tgk la:)

deno said...

wah banyak tu kak... rajin akak shopping ya... deno lama tak shoppingkan diri nih.. hehe^^

Nurul Aini said...

Wahhh..rambang mata..tak tahu nak pilih yang mana satu..hehe..macam saya je nak beli kan..hehe.

sa mic said...

masuk je zalora ,mesti tamak nak beli semua, segan juga kadang-kadang, hehe

Dianaa said...

jam tu simple :)

Azhafizah Md Nor said...

tak pernah lagi shopping kat zalora.cam best jugak kan.

azizah :) said...

semua cantik shida... ada wishlist senang nak tgk bajet...

Remy hazza said...

byk nya wishlish...nak buat jugak lah....he3

nuyui a.k.a miss YUI said...

nanti nak try beli situ juga la..

Si Matatajam said...

Kasut biru tu cantik la..berkenan akak tengok

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah banyaknya whislist shida kt zalora

Mrs Velentine said...

wah banyaknya whishlist..

ayut said...

tu dia...wishlist kat zalora...huhuhu...nk bt wishlist gak la gini.. ^^

Eca Dwinky Asha said...

wah.siap de wishlist lak yer~

baby comel said...

byk jgk eh wishlist shida tu eh :)

Che Rosliza Che Mat said...

Semua comel2...

IntaNBerliaN said...

murah2 je upenya yer

Ez Bil said...

Hihihi.. singgah jer web Zalora pasti rambang mata.. =D

Cik Fie said...

wah ! rajinnya akak shopping hehe :")