Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 10 March 2013

My Wishlist at Zalora Malaysia

  Assalammualaikum, peace upon you.
Mulanya nak beli purse saja tapi memandangkan tak banyak purse yang shida berkenan jadi shida listkan dulu beberapa yang shida perlu, yang lain-lain beli kemudian, yang shida pilih semua ada stock lagi. Tengoklah macam mana apa yang shida nak beli nanti masih fikir-fikir lagi. Harga berpatutan semua harga lingkungan RM40 ke RM80 memang mampu beli, lagi-lagi kalau guna voucher tak lah banyak nak bayar baki. Semua yang shida pilih adalah FREE SHIPPING itu yang penting. Korang nak shopping boleh klik juga > www.zalora.com.my




30 comments:

  1. aina pon rajin shopping sini :D hehehe

    ReplyDelete
  2. Shopping semua je lah akak shida.hee.chantek2 kan barang2 kt zalora, geram tgok...tp servis die mmg terbaek lah, cepat je dpt barang.. :D selamat bershopping akak! ^_______^

    ReplyDelete
  3. rajinnya siap buat wishlist. hekhek

    Mira tumpang lalu :)

    ReplyDelete
  4. waa hehe... untuk lelaki ada tak kak? :D

    ReplyDelete
  5. aiman baru bagitau pasal ni,, hehe,, muja pun nak try la,, :D

    ReplyDelete
  6. teringin gak nak shopping kat zalora tu

    ReplyDelete
  7. wahhh..nur xpernah shopping dekat sini lagi....

    ReplyDelete
  8. Happing shopping sis shida

    ReplyDelete
  9. Xprnh syopping sni..mmg murah ek hrga dia?nk try tgk la:)

    ReplyDelete
  10. wah banyak tu kak... rajin akak shopping ya... deno lama tak shoppingkan diri nih.. hehe^^

    ReplyDelete
  11. Wahhh..rambang mata..tak tahu nak pilih yang mana satu..hehe..macam saya je nak beli kan..hehe.

    ReplyDelete
  12. masuk je zalora ,mesti tamak nak beli semua, segan juga kadang-kadang, hehe

    ReplyDelete
  13. tak pernah lagi shopping kat zalora.cam best jugak kan.

    ReplyDelete
  14. semua cantik shida... ada wishlist senang nak tgk bajet...

    ReplyDelete
  15. byk nya wishlish...nak buat jugak lah....he3

    ReplyDelete
  16. Kasut biru tu cantik la..berkenan akak tengok

    ReplyDelete
  17. wah banyaknya whislist shida kt zalora

    ReplyDelete
  18. tu dia...wishlist kat zalora...huhuhu...nk bt wishlist gak la gini.. ^^

    ReplyDelete
  19. byk jgk eh wishlist shida tu eh :)

    ReplyDelete
  20. Hihihi.. singgah jer web Zalora pasti rambang mata.. =D

    ReplyDelete
  21. wah ! rajinnya akak shopping hehe :")

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.