Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 1 March 2013

Pemenang Big GiveAway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool

  Assalammualaikum, peace upon you.
Siapa yang join GA ni? diminta semak sama ada anda adalah pemenang yang shida cari klik banner untuk terus ke pengumuman pemenang GA terbaik ini. Bagi yang tak menang tu tak mengapa belum rezeki korang kan boleh cuba lagi jika shida dan kawan-kawan lain anjurkan aktiviti seperti ini :) Tahniah kepada semua pemenang yang Awesome!! Pemenang Big Giveaway!!




22 comments:

  1. baiklah...akan terbang ke sana sekarang... ^_^

    ReplyDelete
  2. Wah..thank bgtau kakak....nak tgk la sapa menang

    ReplyDelete
  3. yeayy sy xmenang.huhu tahniah pada yang menang :)

    ReplyDelete
  4. xmenang la pulak..hehe..tahniah pd semua pemenang :D

    ReplyDelete
  5. hehe tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  6. TAHNIAH KPD MEREKA YG MENANG..^_^

    ReplyDelete
  7. ALHAMDUNILLAH..
    menang TOP UP RM5..
    details dah hntar..

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..thank Q akak shida.. :D

    ReplyDelete
  9. alamak... yg ni mesti jijah lupa nak join..huhuu

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum shida....jom lawat...;)

    ReplyDelete
  11. Tahniah pada semua pemenang. Saya tak ada rezeki lagi..hehe.

    ReplyDelete
  12. remy takde rezeki... kena usaha lagi.....

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.