Pemilik Voucher KFC Snack Plate dari www.duniashida.com | Dunia sebenar Shida Pemilik Voucher KFC Snack Plate dari www.duniashida.com

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Thursday, 14 March 2013

Pemilik Voucher KFC Snack Plate dari www.duniashida.com

  Assalammualaikum, peace upon you.
Pemilik Voucher KFC Snack Plate dari www.duniashida.com
Seperti yang sedia maklum pada entri bulan februari yang lepas shida pernah war-warkan untuk memberi voucher KFC sebagai tanda terima kasih kepada si Pemilik Voucher ini, belum baca lagi? klik sini dalam kata pendek shida nak belanja si Pemilik Voucher ni makan KFC cuma berlainan meja saja hehee.. siapa pemilik tu? Shida tak nak beritahu sekarang sebab shida nak buat kejutan kepada dia. So Voucher KFC ni shida dah pun Pos ke rumah pemilik sebenar voucher ni dan shida nak dia sendiri yang beritahu dia adalah penerima voucher tersebut. So kalau korang nak tahu siapa pemilik voucher ni kena tunggu lah sampai voucher ni tiba ke pemilik sebenar. Wahhhh suspen tak? shida berharap voucher ni dalam keadaan baik bila sampai ke rumah pemilik sebenar nanti. 


Jom terjah mereka yang spoting ni "15 blog dari fanpage"




39 Jari Ohsem:

Miss N™ said...

rezeki....
tahniah buat mereka yg terpilih.. :)

Aina Areen said...

wahh , bertuah si penerima yaa :D

Unknown said...

wah.. untungnya siapa yang dapat voucher tu ye..

thanks juga sbb blog saya tersenarai dlm 15 blog dr fanpage......

Nur Nainis said...

Wah..siapakah pemilik yang bertuah itu..tahniah2.

Farah Waheda Wahid said...

wah tahniah kepada pemilik voucher tersebut... bestnya dapat surprise... ^_^

Fatin Diana said...

untung lah sape yg dapat tu. eh eh, ada link blog FD lah. hehe :D

Mohamad Fathi said...

Amboi.. Lama dah x mai terjah blog shida comei nieh.. ^_^ Skrag dah ada alat baru dah utk berblogwalking.. ngee.. Eh2.. Tahniah kepada pemilik bertuah tu.. =)

Unknown said...

wahhh !!! blog iqa ada kat senarai lah ! bestnyer2 ! ^^

Cik Nor said...

tahniah..bla nak dapt jgk nie..:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

untung sape dpt tu..hihi.

ayut said...

eehhhhh...suspen sungguh la shida ni..hahaha..tp cara yg menarik ni..sape la gerangannya tu kan :)

Zaza Iman said...

eh..hehe tq shida xsabar nak g kepci..hehe

Unknown said...

untung siapa yang bertuah tu... ^_^

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

sape la yg dapat tu.. dapnya kfc

Unknown said...

serunuknyerk sapa yg dpt voucher tu, tahniah buat pemilik misteri voucher kfc akak shida..hehe :D

Mrs Velentine said...

sape kah yg bertuah tue..

Unknown said...

UNTUNG LA DIA DPT MAKAN FREE..:)

Unknown said...

Wah..bestnya..dapat makan kfc free :) Tahniah untuk semua

Sukma said...

kalau ler saya dapat voucher tu...

Hunny Kitty said...

blogwalking n follow~

Unknown said...

siapakah? hehe :D

Unknown said...

wahhh suspennye shida come to my blog :P

Akupenghibur.com said...

wahh seronoknye kalau dapat

Unknown said...

tahniah buat si penerima.. hehe

Dingdang said...

tahniah kepada yang bertuah itu :)

dEdEQ dE wIshEs said...

WAHHH .. UNTUNGNYE DORANG .. TAHNIAH KAMO :)

mummyriena said...

bila lah nk btuah dgn shida ni kannnn..

uzair said...

KFC sedap sehingga menjilat jari..hehe

Unknown said...

Bertuah siapa yang dapat ^_^ hehe

Unknown said...

wahh penuh tanda tanya siapa yg bertuah tu..hehe

Unknown said...

tahniah buat semua......

Nadia Johari said...

reziki diaorng..mkn besr diaorng..hehe..tahniah kepada mereka

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tahniah kepada yang dapat Voucher tu..^^

Azhafizah MN said...

tahniah semua ^__^

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah sapa lah bertuah tu

IntaNBerliaN said...

tahniah sape yg dpt tu

nabila azmi said...

hehe...hi kak..bru follow sini..thniah kak jijah sebb bertuah=)...rezeki baby la ni.hehehe...

Unknown said...

Hihihi.. nk jugak boleh x akk?? :))

Cik Fie said...

tahniah :)