Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 14 March 2013

Pemilik Voucher KFC Snack Plate dari www.duniashida.com

  Assalammualaikum, peace upon you.
Pemilik Voucher KFC Snack Plate dari www.duniashida.com
Seperti yang sedia maklum pada entri bulan februari yang lepas shida pernah war-warkan untuk memberi voucher KFC sebagai tanda terima kasih kepada si Pemilik Voucher ini, belum baca lagi? klik sini dalam kata pendek shida nak belanja si Pemilik Voucher ni makan KFC cuma berlainan meja saja hehee.. siapa pemilik tu? Shida tak nak beritahu sekarang sebab shida nak buat kejutan kepada dia. So Voucher KFC ni shida dah pun Pos ke rumah pemilik sebenar voucher ni dan shida nak dia sendiri yang beritahu dia adalah penerima voucher tersebut. So kalau korang nak tahu siapa pemilik voucher ni kena tunggu lah sampai voucher ni tiba ke pemilik sebenar. Wahhhh suspen tak? shida berharap voucher ni dalam keadaan baik bila sampai ke rumah pemilik sebenar nanti. 


Jom terjah mereka yang spoting ni "15 blog dari fanpage"




39 comments:

  1. rezeki....
    tahniah buat mereka yg terpilih.. :)

    ReplyDelete
  2. wahh , bertuah si penerima yaa :D

    ReplyDelete
  3. wah.. untungnya siapa yang dapat voucher tu ye..

    thanks juga sbb blog saya tersenarai dlm 15 blog dr fanpage......

    ReplyDelete
  4. Wah..siapakah pemilik yang bertuah itu..tahniah2.

    ReplyDelete
  5. wah tahniah kepada pemilik voucher tersebut... bestnya dapat surprise... ^_^

    ReplyDelete
  6. untung lah sape yg dapat tu. eh eh, ada link blog FD lah. hehe :D

    ReplyDelete
  7. Amboi.. Lama dah x mai terjah blog shida comei nieh.. ^_^ Skrag dah ada alat baru dah utk berblogwalking.. ngee.. Eh2.. Tahniah kepada pemilik bertuah tu.. =)

    ReplyDelete
  8. wahhh !!! blog iqa ada kat senarai lah ! bestnyer2 ! ^^

    ReplyDelete
  9. tahniah..bla nak dapt jgk nie..:)

    ReplyDelete
  10. eehhhhh...suspen sungguh la shida ni..hahaha..tp cara yg menarik ni..sape la gerangannya tu kan :)

    ReplyDelete
  11. eh..hehe tq shida xsabar nak g kepci..hehe

    ReplyDelete
  12. untung siapa yang bertuah tu... ^_^

    ReplyDelete
  13. serunuknyerk sapa yg dpt voucher tu, tahniah buat pemilik misteri voucher kfc akak shida..hehe :D

    ReplyDelete
  14. UNTUNG LA DIA DPT MAKAN FREE..:)

    ReplyDelete
  15. Wah..bestnya..dapat makan kfc free :) Tahniah untuk semua

    ReplyDelete
  16. kalau ler saya dapat voucher tu...

    ReplyDelete
  17. wahhh suspennye shida come to my blog :P

    ReplyDelete
  18. tahniah buat si penerima.. hehe

    ReplyDelete
  19. tahniah kepada yang bertuah itu :)

    ReplyDelete
  20. WAHHH .. UNTUNGNYE DORANG .. TAHNIAH KAMO :)

    ReplyDelete
  21. bila lah nk btuah dgn shida ni kannnn..

    ReplyDelete
  22. KFC sedap sehingga menjilat jari..hehe

    ReplyDelete
  23. Bertuah siapa yang dapat ^_^ hehe

    ReplyDelete
  24. wahh penuh tanda tanya siapa yg bertuah tu..hehe

    ReplyDelete
  25. reziki diaorng..mkn besr diaorng..hehe..tahniah kepada mereka

    ReplyDelete
  26. Tahniah kepada yang dapat Voucher tu..^^

    ReplyDelete
  27. hehe...hi kak..bru follow sini..thniah kak jijah sebb bertuah=)...rezeki baby la ni.hehehe...

    ReplyDelete
  28. Hihihi.. nk jugak boleh x akk?? :))

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.