Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April | Dunia sebenar Shida Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 28 March 2013

Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April

  Assalammualaikum, peace upon you.
Sebenarnya saya peminat Abang Apit atau lebih dikenali fizgraphic.com, saya teringin nak masuk bloglist abg apit sebab segmen hari tu tak sempat nak join tahu-tahu dah closed. Hope untuk segmen kali ni saya dapat masuk bloglist abg apit yang awesome tu. Saya newbie yang baru nak belajar berblog ^_^ abg apit sudi tak sekiranya menjadi mentor saya..please..please please abg apit! kalau abg apit setuju saya bawa abg apit jumpa ALOF! please..please please abg apit kamu jangan nakal ye! hahahahahaaaa :p
Abg Apit blog saya tak awesome macam blog abg apit jadi tak ada sebab untuk saya tunjukkan kekuatan blog picisan macam saya ni, cuma saya peminat setia abg apit! please ..please..please!! Jika abg apit terima alangkah bertuahnya saya! saya update blog hari-hari tau abg apit! percayalah please..please..please! Abg apit bila nak jumpa ALOF?? ohya abg apit syarat tepuk tangan tu saya tepuk lebih saya kira tadi saya tepuk 20 kali aci tak abg apit?? aci lah yeahhh..please..please..please..!!


senak perut shida tahan gelak..wakakakkaaa :p



18 Jari Ohsem:

Cik Nur™ said...

semoga berjaya shida...

zaza =) said...

zaza pun mencuba..hehe

azizah :) said...

hahaha kelakar lah shida ni..moga terpilih yer..

ANa Ahmad said...

gud luck :)

Sally Yatiey said...

Semoga berjaya ;)

Farah Waheda Wahid said...

semoga berjaya shida... In Shaa Allah...Amin...

Mieya Atiera said...

kahkah. terbaik punya ayat. Mesti abang Apit melting habis. hehe

Diana Azis said...

huhu...kelakar la..anyway best of luck shida :)

Diari Si Froggie said...

kah3.. gila lah ayat shida gelak aida bacanya.. dah serupa betul2 macam newbie lah merayu2.

CC : Abg Apit tolong lah masukkan blog newbie nie ha.. sian kat adik newbie nie.. merayu2 dia. please! please! please! ha..

ayut said...

ayut yg bace ni pon tgelak2x tau...bt abg apit msukkanlah dlm list.merayu2x sudah ni.. :D

dEdEQ dE wIshEs said...

HAKHAKHAK .. AMPU2 .. AKAK .. MOGE TERPILIH ERK :)

aisya said...

hahahaha.. semoga abg apit masukkan kak shida dalam bloglist ye.. =)

Mrs Velentine said...

MV dr segmen sama

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

selamat bersegmen shida

Nurul Aini said...

hahahaha..kelakar lah kak shida..InsyaAllah, pasti dapat ni..bodek habis dah ni. Semoga berjaya kak. ^___^

Cik Fie said...

hahaha . lawak2 :)

jaakechik said...

semoga shida berjaya... amin!!

Ez Bil said...

Hihihi.. abg apit erk.. =D