Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April | Dunia sebenar Shida Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Thursday, 28 March 2013

Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April

  Assalammualaikum, peace upon you.
Sebenarnya saya peminat Abang Apit atau lebih dikenali fizgraphic.com, saya teringin nak masuk bloglist abg apit sebab segmen hari tu tak sempat nak join tahu-tahu dah closed. Hope untuk segmen kali ni saya dapat masuk bloglist abg apit yang awesome tu. Saya newbie yang baru nak belajar berblog ^_^ abg apit sudi tak sekiranya menjadi mentor saya..please..please please abg apit! kalau abg apit setuju saya bawa abg apit jumpa ALOF! please..please please abg apit kamu jangan nakal ye! hahahahahaaaa :p
Abg Apit blog saya tak awesome macam blog abg apit jadi tak ada sebab untuk saya tunjukkan kekuatan blog picisan macam saya ni, cuma saya peminat setia abg apit! please ..please..please!! Jika abg apit terima alangkah bertuahnya saya! saya update blog hari-hari tau abg apit! percayalah please..please..please! Abg apit bila nak jumpa ALOF?? ohya abg apit syarat tepuk tangan tu saya tepuk lebih saya kira tadi saya tepuk 20 kali aci tak abg apit?? aci lah yeahhh..please..please..please..!!


senak perut shida tahan gelak..wakakakkaaa :p



click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

18 Jari Ohsem:

Miss N™ said...

semoga berjaya shida...

Zaza Iman said...

zaza pun mencuba..hehe

Unknown said...

hahaha kelakar lah shida ni..moga terpilih yer..

Unknown said...

gud luck :)

Unknown said...

Semoga berjaya ;)

Farah Waheda Wahid said...

semoga berjaya shida... In Shaa Allah...Amin...

Unknown said...

kahkah. terbaik punya ayat. Mesti abang Apit melting habis. hehe

Unknown said...

huhu...kelakar la..anyway best of luck shida :)

Diari Si Froggie said...

kah3.. gila lah ayat shida gelak aida bacanya.. dah serupa betul2 macam newbie lah merayu2.

CC : Abg Apit tolong lah masukkan blog newbie nie ha.. sian kat adik newbie nie.. merayu2 dia. please! please! please! ha..

ayut said...

ayut yg bace ni pon tgelak2x tau...bt abg apit msukkanlah dlm list.merayu2x sudah ni.. :D

dEdEQ dE wIshEs said...

HAKHAKHAK .. AMPU2 .. AKAK .. MOGE TERPILIH ERK :)

Unknown said...

hahahaha.. semoga abg apit masukkan kak shida dalam bloglist ye.. =)

Mrs Velentine said...

MV dr segmen sama

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

selamat bersegmen shida

Nur Nainis said...

hahahaha..kelakar lah kak shida..InsyaAllah, pasti dapat ni..bodek habis dah ni. Semoga berjaya kak. ^___^

Cik Fie said...

hahaha . lawak2 :)

jaakechik said...

semoga shida berjaya... amin!!

Unknown said...

Hihihi.. abg apit erk.. =D