Pengalaman pertama membeli di www.zalora.com.my | Dunia sebenar Shida Pengalaman pertama membeli di www.zalora.com.my

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 16 March 2013

Pengalaman pertama membeli di www.zalora.com.my

  Assalammualaikum, peace upon you.
Pertama sekali shida nak ucapkan ribuan terima kasih kepada Zalora Malaysia kerana memberi shida peluang membeli belah secara online di zalora.com.my dengan memberi kupon sebanyak RM50 kepada shida. Ini adalah pengalaman pertama shida membeli secara online disebuah perniagaan online yang bagi shida sangat-sangat Awesome. 
Jadi selama beberapa hari shida intai-intai barang yang ingin shida beli sebelum pihak zalora memberi shida kupon tersebut, shida telah masukkan beberapa barang yang ingin shida beli ke dalam wishlist shida di akaun zalora shida. Korang masih ingat tak barang apa yang ingin shida beli dalam entri yang lepas? tak apa shida masih boleh senaraikan disini

Ini lah dia antaranya, jadi fikir punya fikir shida buat keputusan muktamad untuk memiliki jam tangan dari Casio Watch. Memandangkan jam shida memang rosak tapi masih boleh perbaiki lah so shida beli jam ni dengan harga RM50 dan tambahan kos penghantaran RM5 total = RM55.00 tetapi dengan kupon dari zalora tu shida dapat diskaun RM50 dan cuma perlu bayar baki RM5 sahaja. Shida selesai buat payment pada 13.32013 dan order shida diproses pada 14.3.2013 dan barang shida sampai pada 15.3.2013, korang tengok cuma sehari saja kan memang cepat tau serius terkejut shida. Apa-apa pun Zalora Malaysia Online Fashion ni memang terbaik. Shida rasa lepas ni nak beli lagi barang kat sana :)

korang nak shopping juga boleh klik di www.zalora.com.my
sebarang pertanyaan boleh email pihak zalora ok zalorateam@zalora.com.my




37 Jari Ohsem:

Fakhruru said...

pergh2!! ini mnambahkn lgi smngat FakhRuru nk b'shoppng kt Zalora.. huhu

ANa Ahmad said...

wah cantik :D

nik ros said...

lawa jamnyer.best la dapat boucher rm50 lagi

Cik Nur™ said...

ada kos penghantaran juga eh..
ingtkan pcuma.. :)

Eca Dwinky Asha said...

wahhhh..dpt diskaun eh.btw,zalora bukan free shipping ke dear?

azizah :) said...

wahh pantasnya dapat! memang berbaloi la shida shooping kat zalora.. ni kalau jijah kat semenanjung confirm beli on9 kat zalora..

Lieya VoN JaY said...

bayar RM5 ja ? wah untung2 :)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

wahhh bestnya2 shidah kan.. ada entry untuk shidah..hohoho

Sukma Haron said...

ohhh....terjua gak..nak google Zalora...

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

nice deal, nice watch :D

zuan prnah bli skali je, tp bukan kat zalora la, bli kamera..

Seneorita Baharin said...

wahh chantekk la akak shida jam tu... :D mmg best kan shopping kat zalora, servis diorg mmg cepat n terbaekkk :D

Nurmujahidah Ismail said...

muja pun dpat benda ni,, tapi kupon tak dapat agi,, hehe

Sally Yatiey said...

Wahh..Bestnyaaaa shopping di Zalora! ^_^

Dianaa said...

wahh, simple :D tahniah ye kak dapat voucher tu :)

fathiah said...

camne nak dapat kupon tu shida ? hihi

AmalinaLee said...

Saya pun dapat kupon tu hehe. Zalora mmg best ;) Rambang mata kalau saya view Zalora

aisya said...

selalu dengar org complain pasal zalora ni.. sekarang tak tau la.. tu yg tak berani nak beli dr zalora ni.. huhu

Crew Fathi said...

Fuyoohh... Nakkk.. Nakkk.. Hahaha

Nurul Aini said...

Zalora berusaha meningkatkan kepuasan terhadap penggunanya kan Kak Shida. Dulu2, banyak sangat2 dengar cerita pasal Zalora ni. Alhamdulillah, sekarang dah okay. Harap dapat di kekalkan. Tahniah kak shida. ^___^

baby comel said...

Wah, baguslah service dia.. Terbaik la camtu

Aku Penghibur said...

alhmdulilah :) cantik jam tu

onie said...

ish geram la nak try yang shida kasi tips untuk dapat kupon tu,hik

patriq said...

lawoo jam tu sida..

Remy hazza said...

memang murah rega2 di zalora...pilihan pun byk....

Nadia Johari said...

memg cept proses penghantrnnyer..pasni leh shoping lagi..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

wah..sangat berbaloi..Cantik & penghantaran pun pantas..

Solehah Shamsuddin said...

wah bestnya dapat voucher rm50. solehah tgh bodek zalora ni. xtau dapat ke x ni. risau

Azhafizah Md Nor said...

sangat best hokeh dapat coupon RM50 tu!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cpt kan penghantaran dia...best tu

Mrs Velentine said...

cantiklah jam tue

deno said...

cantik jam kak shida... deno pun pakai jam casio, kakak bg hadiah :)

caliph shuriken said...

so cepat diorg hantar.. macam x percaya, huh...

IntaNBerliaN said...

cepatnya... sehari je

nia lee said...

that was fast!!

liza han said...

Wah ini menarik Shida

Ez Bil said...

Comel jam akk tu.. Teringin nk cari jam baru la pulak..
^_____^

Cik Fie said...

wah ! comelnya jam tu :)