Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 3 March 2013

Pengiklanan (Letak Banner dan Advertorial) dari Blog Katak Comel

  Assalammualaikum, peace upon you.
Siapa tak kenal blog katak comel yang penuh dengan hiburan, gosip-gosip artis dan isu semasa kan, shida bantu dia promot ruang pengiklanan yang bersesuaian dengan harga dan trafik, shida rasa berbaloi-baloi jika menempah tapi khas buat perniagaan online terutamanya. Tawaran yang dibuat best dan murah. Jika berminat boleh contact beliau terus ke blog. Beberapa petikan yang shida ambil dari blog:

untuk keterangan lebih lanjut --> klik sini



17 comments:

  1. paly pn tgh buat tadi, stop kejap, laen kali plak smbung :)

    ReplyDelete
  2. nak buat banner mcm mne ye ? :) huhu

    ReplyDelete
  3. Bestnya trafik blog tinggi ^_^ hehe

    ReplyDelete
  4. memang bagus sangat iklan macam ni. boleh la promote blog kita kan seperti yang ada di blog shida ni ^ ^

    ReplyDelete
  5. Peluang yang baik untuk peniaga2..

    ReplyDelete
  6. bila ada blogger yg buat servis pengkilanan kat blog...sedikit sebanyak membantu blogger2 blogshop...kan...:D

    ReplyDelete
  7. Mesti seronok traffik blog tinggi..

    ReplyDelete
  8. pengiklanan camni memang best :)

    ReplyDelete
  9. katak comel ni mmg selalu update

    ReplyDelete
  10. selalu jgk jalan2 kt blog katak comel ni..hehe.ong dek dek ong dek dek..heee

    ReplyDelete
  11. blog katak comel makin hebat skrg ni..

    ReplyDelete
  12. katak comel yg remy lupakan...... he3... dah lama tak kesana.....

    ReplyDelete
  13. bagus camni ni :-) baik shida promote :-)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.