Pengiklanan (Letak Banner dan Advertorial) dari Blog Katak Comel | Dunia sebenar Shida Pengiklanan (Letak Banner dan Advertorial) dari Blog Katak Comel

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 3 March 2013

Pengiklanan (Letak Banner dan Advertorial) dari Blog Katak Comel

  Assalammualaikum, peace upon you.
Siapa tak kenal blog katak comel yang penuh dengan hiburan, gosip-gosip artis dan isu semasa kan, shida bantu dia promot ruang pengiklanan yang bersesuaian dengan harga dan trafik, shida rasa berbaloi-baloi jika menempah tapi khas buat perniagaan online terutamanya. Tawaran yang dibuat best dan murah. Jika berminat boleh contact beliau terus ke blog. Beberapa petikan yang shida ambil dari blog:

untuk keterangan lebih lanjut --> klik sini



17 Jari Ohsem:

Paly said...

paly pn tgh buat tadi, stop kejap, laen kali plak smbung :)

ANa Ahmad said...

nak buat banner mcm mne ye ? :) huhu

Sally Yatiey said...

Bestnya trafik blog tinggi ^_^ hehe

Nurul Faiz said...

memang bagus sangat iklan macam ni. boleh la promote blog kita kan seperti yang ada di blog shida ni ^ ^

Nurul Aini said...

Peluang yang baik untuk peniaga2..

Sop Nama Saya said...

pakej yg menarikk :)

Ezad Skytech said...

bila ada blogger yg buat servis pengkilanan kat blog...sedikit sebanyak membantu blogger2 blogshop...kan...:D

Afie Qaisarah said...

wahh best nihh..

jaakechik said...

hebat blog dia...heee!

Che Rosliza Che Mat said...

Mesti seronok traffik blog tinggi..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

traffic blog naik best kan

Cik Fie said...

pengiklanan camni memang best :)

Mrs Velentine said...

katak comel ni mmg selalu update

Seneorita Baharin said...

selalu jgk jalan2 kt blog katak comel ni..hehe.ong dek dek ong dek dek..heee

azizah :) said...

blog katak comel makin hebat skrg ni..

Remy hazza said...

katak comel yg remy lupakan...... he3... dah lama tak kesana.....

IntaNBerliaN said...

bagus camni ni :-) baik shida promote :-)