Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 2 March 2013

Perkembangan terkini berat blog #part3 | www.duniashida.com

  Assalammualaikum, peace upon you.
Masih lagi dalam isu berat badan blog, baru-baru ni shida saja try nak tembang berat blog shida sebab sebelum ni shida pernah bagitahu korang kan yang website shida dah di block sebab dah habis limit timbang, dia boleh 10x saja test timbang tu tak silap shida lah. Now masuk mac dia dah renew semula jadi dah boleh timbang seperti biasa. Jom tengok berapa banyak berat turun selama sebulan shida berusaha untuk megurangkan lagi berat blog kesayangan shida ini.
|
|
|
|
|
|
|
\/
taraaaa..ada turun sikit berat blog shida alhamdulillah, shida nak jaga tak nak lebih 150kb biar maintain atau turun lagi :) masih dalam mencari proses pembaikpulih blog shida ni. Korang nak timbang juga? boleh klik sini --> timbang berat blog ingat! 10 kali cobaan tau hehee :p

baca juga perkembangan berat blog part1 dan perkembangan berat blog part2




30 comments:

  1. emmm...bagus tu..sis pun xpernah la nak timbang berat blog tu..entah berapa berat die

    ReplyDelete
  2. eh..sy baru post pasal berat blog nih...cam de connection je kita ni kan..hehe
    berat blog sy terbaru 1.9 saat...agak lambat jgk tu...tu ar dlm proses meringankan blog nih

    ReplyDelete
  3. huh sy nyer 0.18secnd je loading.. :)

    ReplyDelete
  4. Semakin ringan sudah.. ^_^

    ReplyDelete
  5. Saya pun dah lama tak timbang berat blog..Berat blog saya..saya pun nak kuruskan badan dia..tak tahu macam mana ni..hehe. Bolehlah akak beri tips.

    ReplyDelete
  6. bagus2 shida.. teruskan usaha ringankan blog lagi..hehe

    jijah punya 121kb jer..hahaha

    ReplyDelete
  7. nory tak pernah timbang lagi blog nory tu...hehehe...
    tapi rasanya mcm beratt je...

    ReplyDelete
  8. dulu berat 178.. pas buang bloglist ringan sikit la

    ReplyDelete
  9. wahh blog akak shida makin selim..heheh..tahniah akak! keep maintain eyh :D

    ReplyDelete
  10. Hehe..da bwh 150kb ok la tu..ezad dulu berat blog sampai lebih 200kb..punya la loading lambat giler..lepas tu ubah sikit2..skrg da 121kb++ je..hehe..

    ReplyDelete
  11. kalau boleh... turunkan skit lagi shida.... sama2 slim macam kak mia...

    ReplyDelete
  12. sekarang ni dalam proses nak tambah berat badan je ni.. hehehe

    ReplyDelete
  13. berat ko bape shida?? hehee..

    ReplyDelete
  14. wah turun lagi. shida buang apa sampai turun sikit2 ni? :)

    ReplyDelete
  15. nak diet gak ar pas ni.... haha

    ReplyDelete
  16. dah ringan dah tu...remy lagi ler berat......

    ReplyDelete
  17. diet lagi kak shida . diet lagi :) hehe

    ReplyDelete
  18. www.dianarashid.com 83.68 KB 0.44 seconds 0.01 seconds

    akak kalau boleh nak kurangkan sampai 70 je.

    ReplyDelete
  19. semakin ringan, hehe loading pun semakin cepat! Taniah kak :D

    ReplyDelete
  20. makin lame ringan btul blog shida jd yer :))

    ReplyDelete
  21. ringan dah tu kak... deno timbang 200++ lagi.. huhu... akak ke blog deno kan, lambat tak loadingnya? risau pula lambat

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.