Perkembangan terkini berat blog #part3 | www.duniashida.com | Dunia sebenar Shida Perkembangan terkini berat blog #part3 | www.duniashida.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 2 March 2013

Perkembangan terkini berat blog #part3 | www.duniashida.com

  Assalammualaikum, peace upon you.
Masih lagi dalam isu berat badan blog, baru-baru ni shida saja try nak tembang berat blog shida sebab sebelum ni shida pernah bagitahu korang kan yang website shida dah di block sebab dah habis limit timbang, dia boleh 10x saja test timbang tu tak silap shida lah. Now masuk mac dia dah renew semula jadi dah boleh timbang seperti biasa. Jom tengok berapa banyak berat turun selama sebulan shida berusaha untuk megurangkan lagi berat blog kesayangan shida ini.
|
|
|
|
|
|
|
\/
taraaaa..ada turun sikit berat blog shida alhamdulillah, shida nak jaga tak nak lebih 150kb biar maintain atau turun lagi :) masih dalam mencari proses pembaikpulih blog shida ni. Korang nak timbang juga? boleh klik sini --> timbang berat blog ingat! 10 kali cobaan tau hehee :p

baca juga perkembangan berat blog part1 dan perkembangan berat blog part2




30 Jari Ohsem:

Siti Rohaida Yusof said...

emmm...bagus tu..sis pun xpernah la nak timbang berat blog tu..entah berapa berat die

Yumida Huda said...

eh..sy baru post pasal berat blog nih...cam de connection je kita ni kan..hehe
berat blog sy terbaru 1.9 saat...agak lambat jgk tu...tu ar dlm proses meringankan blog nih

ANa Ahmad said...

dah tak berat dah hehe :D

Harith Iskandar said...

huh sy nyer 0.18secnd je loading.. :)

Afie Qaisarah said...

ringan2..

Sally Yatiey said...

Semakin ringan sudah.. ^_^

Nurul Aini said...

Saya pun dah lama tak timbang berat blog..Berat blog saya..saya pun nak kuruskan badan dia..tak tahu macam mana ni..hehe. Bolehlah akak beri tips.

azizah :) said...

bagus2 shida.. teruskan usaha ringankan blog lagi..hehe

jijah punya 121kb jer..hahaha

Nory Zoulkefle said...

nory tak pernah timbang lagi blog nory tu...hehehe...
tapi rasanya mcm beratt je...

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

dulu berat 178.. pas buang bloglist ringan sikit la

Seneorita Baharin said...

wahh blog akak shida makin selim..heheh..tahniah akak! keep maintain eyh :D

Ezad Skytech said...

Hehe..da bwh 150kb ok la tu..ezad dulu berat blog sampai lebih 200kb..punya la loading lambat giler..lepas tu ubah sikit2..skrg da 121kb++ je..hehe..

Mia Liana said...

kalau boleh... turunkan skit lagi shida.... sama2 slim macam kak mia...

ejulz said...

baekkk laa.. hehe

ejulz said...

sekarang ni dalam proses nak tambah berat badan je ni.. hehehe

mummyriena said...

berat ko bape shida?? hehee..

patriq said...

slim dah...

Cik Nur™ said...

wahhh....makin ringan.. :)

Solehah Shamsuddin said...

wah turun lagi. shida buang apa sampai turun sikit2 ni? :)

Zamani Abe said...

nak diet gak ar pas ni.... haha

Remy hazza said...

dah ringan dah tu...remy lagi ler berat......

Aina Areen said...

diet lagi kak shida . diet lagi :) hehe

diana said...

www.dianarashid.com 83.68 KB 0.44 seconds 0.01 seconds

akak kalau boleh nak kurangkan sampai 70 je.

sa mic said...

semakin ringan, hehe loading pun semakin cepat! Taniah kak :D

ayut said...

makin lame ringan btul blog shida jd yer :))

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

semakin ringan dah

Mrs Velentine said...

dah makin ringan

deno said...

ringan dah tu kak... deno timbang 200++ lagi.. huhu... akak ke blog deno kan, lambat tak loadingnya? risau pula lambat

IntaNBerliaN said...

blog shida dh ringan pun :_)

Cik Fie said...

x berat pon :)